vineri, 31 decembrie 2010

ECLIPSA DE SOARE IN CAPRICORN – 4 IANUARIE 2011 ORA 11:03 –ORA ROMANIEI –IN GRADINA IUBIRII DIVINE ,PUTEM CLADI FUNDATII CE REZISTA TESTELOR TIMPULUI

In astrologie , eclipsele sunt configuratii puternice ce prevestesc anumite evenimente importante atat la nivel personal cat si la nivel de societate si intreaga lume.

Pe 4 ianuarie 2011 are loc la ora 11:03 o eclipsa partiala de Soare in Capricorn gradul 13 :38 ,asta inseamna ca Soarele si Luna sunt aliniate perfect cu Pamantul, diametrul aparent al Lunii este mai mic decat al Soarelui si nu va putea obtura intreaga lumina a Soarelui trimisa spre pamant, din Soare se va vedea doar marginea in forma de inel stralucitar ce inconjoara Luna intunecata .

Sa invatam de la cei mici- Automotivatie

People often say that motivation doesn't last. Well, neither does bathing—that's why we recommend it daily. Zig Ziglar

joi, 30 decembrie 2010

Cum sa fii nefericit

(15 pasi la indemana oricui )

1. Fa-ti un obicei din a te desconsidera si compara-te mereu cu alte persoane.
2. Consuma-te pentru lucruri marunte. Ramai suparat o perioada buna si dupa.
3. Nu iti exprima emotiile negative. Rabufneste mai tarziu, cand chiar nu mai suporti.
4. Nu le spune persoanelor dragi ca le iubesti pentru ca iti este greu sa rostesti cuvintele. Porneste de la premisa ca ,,stiu deja” .
5. Lasa-te prins in rutina cotidiana.
6. Plange-te despre cum nu iti place viata ta. Nu face nimic ca sa schimbi ceva.
7. Stabileste-ti obiective prea inalte. Simte-te prea dezamagit cand nu se indeplinesc, ca sa incerci altceva.
8. Pedepseste-te si culpabilizeaza-te pentru evenimente care s-au petrecut acum mult timp.
9. Lasa-te condus de frica.
10. Pune succesul financiar/ profesional pe primul loc. Uita ca viata ta inseamna mai mult de atat.
11. Cere de la ceilalti mai mult decat tu poti oferi.
12. Iarta greu sau deloc ca sa pedepsesti persoane care ti-au gresit. Intre timp sufera tu mai mult ca ei.
13. Evita sa te implici in relatii profunde de frica sa nu suferi.
14. Lasa trecutul sa iti influenteze alegerile din prezent.
15. Fa-ti un scop din a schimba persoanele din viata ta. In acest sens foloseste cel mai des critica.

sursa: http://georgianatese...p/articole.html

2011, Anul Iepurelui de Metal

2011 , anul Iepurelui de metal va debuta pe data de 3 februarie 2011 şi se va încheia pe 22 ianuarie 2012, când va începe anul Dragonului. Iepurele de metal sau Iepurele Alb aduce, în primul rând, linişte. Acest semn este unul senin, optimist şi cu încredere în viitor. Gata să muncească pentru a obţine ceea ce şi-a propus, nativul născut în semnul Iepurelui de metal beneficiază de multe ori şi de circumstanţe exterioare favorabile, Are o bună reputaţie şi de, obicei, reprezentanţii celorlalte semne din zodiacul chinezesc se simt onoraţi să îl aibă alături, ca prieten de încredere.

Toate aceste caracteristici se vor transmute şi anului 2011. Astfel , vom dobândi mai multă linişte, iar viaţa şi evenimentele din jur le vom privi cu mai puţină încrâncenare. Această relaxare ne va aduce - cu condiţia să nu se transforme în lene - mai mult noroc.

miercuri, 8 decembrie 2010

Ascensiunea , calea spre un nivel nou de Constiinta

Ascensiunea este un proces lung şi complex de evoluţie spirituală. El a început cu mii de ani în urmă, în prezent ajungând în ultima sa etapă. De obicei planetele şi speciile de viaţă incarnate pe ele, ascend prin exeperimentarea de cataclisme naturale, adică prin ciclul moarte – înviere. De aceea încă din timpuri străvechi s-au făcut tot felul de profeţii despre dezastre teribile. Învierea reprezintă de fapt ascensiunea, prin care toate formele biologice încep viaţa din nou, la un nivel superior de conştiinţă, într-o dimensiune mai înaltă. Organismul este supus unui şir de transformări, ce au ca scop final uniunea dintre trupul fizic şi spirit, într-o singură fiinţă de lumină, care este perfectă. Încarnarea lui Isus a reprezentat un punct important în procesul de evoluţie şi ascensiune, deoarece El a preluat păcatele oamenilor (karma) transmutandu-le energia către lumină, deschizând astfel calea unei ascensiuni blânde. Acest proces se desfăşoară în etape, până când apariţia fiinţei de lumină devine posibilă.