duminică, 13 februarie 2011

Interviu cu Drunvalo Melchizedek 2011 - partea 1

Sedona - 31 ian 2011

L: Buna! Sunt atat de fericita sa te intalnesc in persoana, Drunvalo!

D: Buna! Sunt atat de fericit sa fiu aici! Buna ziua!

L: In frumoasa tara a rocilor rosii.

D: Oooo, da! Asta este intr-adevar roca rosie... este peste tot.

L: E un loc destul de special, acesta unde tu ai vrut sa facem interviul.

D: Am ales acest loc, pentru ca ultima data cand am vorbit, am vorbit despre fiintele de plasma (intraterestri n.t.) si ele au fost chiar aici… acum cateva luni. Fiintele de plasma au fost chiar in acest loc si oamenii au comunicat cu ele... si atunci am zis: de ce nu?

L: Da…e un loc superb, cu o energie foarte speciala...,cu multe vortexuri de jur-imprejur.

D: Ooo, da! Toata Sedona este un mare vortex si sunt multe vortexuri despre care multa lume vorbeste – dar, de fapt, sunt vortexuri peste tot, pentru ca Pamantul este facut din fier, iar fierul “amesteca” campul magnetic si-l face sa se invarteasca, şi astfel fel apar aceste vortexuri peste tot. Fie te obisnuiesti cu ele si le iubesti, fie o iei la fuga de aici.

L: Cat mai repede posibil.

D: Da... absolut. Unii oameni vin aici si pleaca in mijlocul noptii, pentru ca nu pot suporta...pentru ca este mult prea multa energie.

L: Dar fiintelor de plasma le place.

D: Ooo, da, ele iubesc energia – cu cat mai multa, cu atat mai bine.

L: Aha, da!

D: Ele nu au o problema cu asta.

L: Ha, ha, ha! O.k. As vrea sa incep aceasta conversatie, pentru ca sunt o multime de lucruri de discutat, lucruri importante mai ales in aceste timpuri, dar as vrea sa incep cu diferitele dimensiuni si ce inseamna ele pentru noi si cum putem merge in taramurile angelice.

D: Ultima oara noi am vorbit despre fiintele de plasma si ai venit cu ideea sa vorbim despre ingeri, iar cand m-am gandit la asta, mi s-a parut o idee foarte buna pentru ca originile si relatiile/legaturile lor sunt foarte asemanatoare, in foarte multe feluri. E perfect sa incepem discutia cu asta, insa singurul impediment este acela ca marea majoritate nu va intelege foarte mult din ceea ce spun.

Voi vorbi putin despre dimensiuni – nu vreau sa fiu prea tehnic, dar totusi... In fizica, ca sa avem o imagine de ansamblu asupra acestei idei, s-au gasit 11 dimensiuni diferite; fizicienii pornesc de la ideea ca axa X, Y, Z reprezinta primele 3 dimensiuni, timpul este cea de a 4-a si, folosind matematica, au "curbat" aceste 4 dimensiuni (una in jurul alteia), ajungand in final la 11 dimensiuni. E posibil sa gaseasca mai mult decat atat, dar deocamdata au gasit doar 11.

Insa cand eu vorbesc despre dimensiuni – folosind acelasi cuvant – conotatia este complet diferita. Nu vorbesc despre acea dimensiune. Acelea sunt ideile lor, dar nu au nici o legatura cu Universul. Eu pot vorbi liber, cursiv, cu toate popoarele indigene de peste tot din lume, pentru ca acei oamenii inteleg ce spun.

Cand vorbesc despre dimensiuni, vorbesc despre faptul ca intregul Univers este format din vibratie; un mod de a vedea asta este ca si cum percepi sunetul sau frecventa. Un mod de a privi Universul este ca nu exista altceva decat vibratie. Numai asta exista. Modul in care aceste vibratii si frecvente interactioneaza una cu cealalta, nu este la intamplare – ele interactioneaza in exact acelasi mod in care o face si muzica (sunetul). Deci, daca privesti notele muzicale cum sunt asezate pe o scala – do, do diez, re, re diez, etc. – distanta dintre ele se bazeaza pe 11 cicli pe secunda – exact pe ceea ce se bazeaza şi muzica. Toate notele de pe aceasta scala sunt bazate pe 11 cicli pe secunda, sau multiplu de acesta. Daca aplici aceasta regula, similitudine, intregului Univers, vei vedea modul in care Universul se organizeaza, se structureaza.

Deci, totul este o frecventa, totul este armonie si muzica. Cand ne uitam la dimensiuni, le vedem separate in acelasi mod ca şi muzica, in aceleasi distante ca intre notele muzicale, iar Universul/ Universurile este/sunt separat(e) exact in acelasi fel. B.L. a descoperit frecventa celei de-a 3-a dimensiuni. Este o poveste lunga, dar au calculat 7,28 cm – da, cred ca este asa. Dar, in momentul in care stii una dintre ele, le poti calcula pe celelalte. Este exact ca la televiziune: pe un canal de tv ai o scala lunga pe care primesti un anumit mesaj, iar asta reprezinta o anumita frecventa. Daca schimbi canalul, intri pe o lungime de unda mai scurta sau mai lunga – si, facand asta, schimbi imaginea la care te uiti. Cand vorbim despre constiinta, poti schimba frecventa constiintei – si multi oameni pot face asta – si poti pufff! sa dispari de aici si sa reapari in alt loc, în functie de frecventa la care te acordezi (o ai). Nu e nici o diferenta! Tot asa, intregul Univers are aceste separari/intervale, asemeni celor din muzica.

Cand vorbim despre ingeri, ei nu traiesc in dimensiunea a 3-a, ci in a 4-a. Ei traiesc in niste supratonuri specifice – al 4-lea, 5-lea si 6-lea supraton din acea anume frecventa armonica. Oamenii care se afla in acea frecventa au si ei o conexiune, dar ei se afla in supratonurile 7, 8 si 9. Deci, oamenii si ingerii, la nivelul celei de-a 4-a dimensiuni, sunt ca niste vecini, sunt foarte aproape unii de altii. Noi am fost dintotdeauna foarte aproape unii de altii. Avem o relatie unii cu altii – relatie care a existat dincolo de ceea ce credem noi despre noi insine, in acest moment.

L: Care este acea legatura/relatie?

D: Ingerii si oamenii... oamenii au fost la un nivel mai inalt, intr-un anumit moment in timp. Acum aprox. 13 mii de ani, s-a produs o turbulenta pe Pamant – pe care noi oamenii am cauzat-o – si care a dus la caderea noastra din Constiinta, iar noi am cazut foarte, foarte, foarte jos – acolo unde suntem acum. Acum, oamenii cred ca sunt cel mai important lucru care a existat vreodata pe Pamant, au acest ego, cred ca sunt superiori …cei mai ... din Univers…

L: si singurii din Univers….

D: Da, da, singurul lucru de aici ... dar de fapt suntem ca un gandac. Si suntem la cel mai jos nivel de Constiinta care poate fi, dar inca avem abilitatea de a urca inapoi. Altfel ar fi nevoie de foarte multa evolutie, ca sa ajungem acolo unde suntem acum...

Avem o legatura de iubire cu ingerii. Ne-am iubit unii pe altii dintotdeauna, iar cand am cazut si am ajuns aici – despre aceeasi tema se vorbeste in Biblie – este vorba despre aceeasi cadere, doar ca acolo nu este definita foarte bine. Dar, cand am cazut aici, jos, ingerii ne-au urmat si au zis “aoleu, te-ai lovit (din cadere)” si au venit dupa noi; sunt cu noi de atunci si ne ajuta in diferite feluri. Ingerii i-au aparut Fecioarei Maria, in timpurile lui Iisus, le-au aparut musulmanilor, le-au aparut evreilor, au fost inauntrul si in afara existentei noastre, in toate timpurile si ne-au ajutat si asistat sa ne aducem aminte cine suntem, caci noi am uitat totul.

L: Si sa ne salveze, intr-un fel...

D: Ne salveaza tot timpul, dar in cele mai multe momente, noi nu stim ca asta se intampla. Fac anumite lucruri, constant, ca sa ne aduca inapoi pe drum, pentru ca sa nu cadem si mai mult. Suntem oricum destul de aproape de a cadea si mai mult – suntem aproape sa bombardam totul, intreaga Planeta si sa ne omoram unii pe altii. Acest lucru nu este deloc in natura noastra, nu reprezinta ceea ce noi suntem cu adevarat. Ingerii incearca, in mod constant, sa ne ajute.

La un alt nivel, fiintele umane sunt ingeri. Am fost impreuna atat de mult timp si atat de aproape, in aceasta lume multidimensionala, astfel incat exista oameni-ingeri si ingeri-oameni. Fiecare fiinta umana de pe Pamant are cel putin doi ingeri conectati la ea. Marea majoritate a oamenilor nici nu stie asta. Oamenii nu stiu ca au o alta existenta, intr-o alta lume, ca sunt o altfel de fiinta acolo, dar asta este adevarul despre fiecare fiinta umana de pe Pamant. Nu este nimeni aici si nu ar putea fi aici, daca nu ar avea acea conexiune. Atunci cand vii din alta lume si esti un nou-nascut aici, pe Pamant, pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa te separi in doua pentru ca traim intr-o lume polarizata. Traim intr-o lume in care este bine-rau, feminin-masculin, sus-jos, cald-rece, dar nu e asa peste tot, in alta parte. In multe locuri, cei de acolo au constiinta Unimii / Unitatii si inteleg legatura dintre polaritati, dar noi nu. Deci, a trebuit sa ne impartim in 2 parti, asa ca fiecare persoana de pe Pamant are o contra-partida – adica, daca eu acum, aici sunt barbat, contra-partida mea este femeie; daca tu esti femeie, contra-partida ta este barbat.

L: Este ceea ce unii oameni numesc flacari gemene?

D: Este ceea ce se numeste flacari gemene sau suflete pereche etc. si o groaza de oameni au aceste idei romantice ca de ex.: “ooo, daca as putea sa-mi intalnesc sufletul pereche, sau flacara mea geamana, as putea fi fericit din nou!” – dar ei, de fapt, nu vad imaginea de ansamblu. Atunci cand te separi, mergi in 2 niveluri diferite si in 2 cai karmice diferite si inainte de a termina/completa/implini acest nivel de existenta, te aduni (cele 2 parti) impreuna, echilibrezi toate tiparele karmice si, in cele din urma, fie mor impreuna, fie sufletele se recontopesc. Acea devenire impreuna nu este foarte usoara. Nu e ceva distractiv. De obicei, este o trecere foarte grea. Presupun ca ar putea sa fie si usoară, doar ca eu nu am vazut acest lucru niciodata si nici nu l-am simtit in viata mea.

L: Ceea ce vrei sa spui este ca celalalt se afla intr-o alta dimensiune?

D: Nu, este tot aici, pe Pamant. In afara cazului in care celalalt a murit, iar tu esti inca aici, cel care a murit s-a dus in a 4-a dimensiune si se afla in al 7-lea, al 8-lea sau al 9-lea supraton – poate fi intr-unul dintre acestea, dar daca nu a murit constient, se va intoarce, va lua un nou corp, o alta viata, se reincarneaza, si incearca din nou. Te tot reincarnezi, pana cand inveti sa mori constient – ceea ce inseamna sa-ti iei corpul cu tine. Daca ai luat corpul cu tine, gata, ai terminat – e sfarsitul.

L: Cine stie ca este asa? Cine ne invata ca trebuie sa murim constient? Spune-ne mai multe.

D: Pentru asta, trebuie sa mergem inapoi in Egipt si, chiar inainte de acel timp – in India, in Sumer. Dar sa mergem in Egipt pentru moment, pentru ca aici a fost toata concentrarea asupra procesului mortii. Mumificarea si tot acel proces – pentru ca ei stiau ca, atunci cand mor, trebuie sa ia corpul fizic cu ei, la urmatorul nivel. Stiau ca acel corp devine un copil in urmatorul /noul nivel de existenta. Deci, daca ajungi acolo fara corp – corp care, ca veni vorba, in acel moment incepe sa creasca – devii mult mai inalt, cu capul mai mare, ochii mai mari si cu alta culoare, alt tip de piele, femeile ajung la 3,5 -4 m inaltime, barbatii ajung la 4,5-5.5 m).

L: Asta se intampla in a 4-a dimensiune, nu?

D: Da, in a 4-a dimensiune si asta inseamna a muri – mergerea in a 4-a dimensiune. Dar, repet, daca nu ai corpul fizic cu tine, daca nu ajungi intr-o forma fizica, intr-un final trebuie sa te reincarnezi, sa vii din nou aici, sa iei un alt corp fizic, treci prin viata si inveti sa mori din nou. Cei mai multi oameni de pe Pamant au trecut prin acest proces, de cel putin 1000 de ori sau chiar mai mult. Exceptie fac noii oameni care vin aici. Populatia a crescut foarte mult. Nu am avut niciodata aproape 7 miliarde de oameni pe planeta – aparitia ultimului miliard a fost foarte rapida.

L: Este prea mult?

D: Asta e alta discutie – daca e vorba de prea mult sau prea multi.

Revenind, asta este ceea ce se intampla: multi dintre cei care vin acum sunt noi ca fiinte umane, deci experienta umana este ceva nou pentru ei – vin din alte niveluri de existenta si multi dintre ei sunt suflete avansate care au ales sa vina aici – nu se pune problema “tu trebuie sa te duci acolo, pe Pamant”, ci trebuie sa decizi singur sa o faci. Multi dintre ei spun “Ok, ne dam seama ca fratii de pe Pamant au nevoie de ajutor", iau decizia sa se duca si cand ajung aici, spun “oo, Doamne, e foarte greu!”, pentru ca ei au uitat cum e sa fii intr-un corp fizic dens. Ei vin din corpuri de Lumina si de aceea este o transformare uriasa.

L: Tu a trebuit sa-ti amintesti cum e sa fii in corpul asta?

D: Eu sunt usor diferit de majoritatea celor care vin; eu mi-am pastrat toate amintirile; imi amintesc fiecare minut din venirea mea din cealalta lume; imi amintesc fiecare lucru. Ca sa pot face ceea ce fac, a trebuit sa-mi amintesc, pentru ca altfel nu as fi putut sa o fac. Si cand vorbesc despre alte dimensiuni, vorbesc din experienta si nu in urma unui proces de invatare. Eu stiu cum sunt celelalte dimensiuni, nu a trebuit sa invat despre ele, am fost in fiecare dintre ele – toate cele 144 de niveluri de baza / primare – asta este un Melchizedech. Sunt o multime de Melchizedech-i. In aceasta galaxie sunt aprox. 10 milioane, dar este un singur nivel de constiinta la care suntem conectati cu totii. Forma fizica in care esti si modul in care arati, nu conteaza, ci nivelul de Constiinta. Ca sa pot sa acord asistenta din punct de vedere Melchizedech, a trebuit sa-mi aduc aminte exact de unde vin si de ce am venit aici.

L: Care ai spune ca este rolul tau aici, pe planeta? De ce te-ai intors?

D: Este acelasi rol pentru toti Melchizedech-i, pe toate planetele. Ceea ce se intampla, este ca o fiinţă incepe dintr-un loc aproape de Sursa si incepe sa traiasca vieti, coborand tot mai jos, mai adanc in densitate, iar cand ajung in cea mai joasa densitate posibila, merge inapoi, in sus. Toata lumea aici vorbeste despre inaltare – a merge in sus – dar fiintele din dimensiunile coboara – vin incoace. Coboara prin toate nivelurile dimensionale si urca apoi prin ele, inapoi, la un alt nivel, ajungand in varf. Acolo poti alege: fie sa mergi dincolo de aceasta existenta, inapoi la Sursa, fie sa faci inca o calatorie. Eu am ales sa fac inca o calatorie (o tura) si cand faci chestia asta, viata zice: “aha, tu esti Melchizedech, deci tu stii cum sa mergi prin aceste dimensiuni” – si de aceea te trimit atunci cand o Planeta, un Soare, o zona sau chiar si o galaxie are o problema la nivel de dimensiuni, pentru ca un Melchizedech stie cum sa lucreze cu toate astea. Voi aveti greutati aici cu modul în care sa ajungeti din dimensiunea a 3-a in a 4-a – pur si simplu, nu stiti cum sa o faceti.

L: Nu, nu stim!

D: Mayasii tocmai si-au amintit acum 2 luni. Si ei au uitat cum sa o faca si erau destul de buni la asta.

L: Ai spus ca tocmai si-au amintit?

D: Lumea stie ca au fost numai 3 codec-uri pe care mayasii le aveau, dar ei tocmai au primit inca 9 si intr-o parte dintre ele au primit instructiunile exacte dinspre trecutul lor stravechi inspre prezent si cum sa calatoreasca interdimensional. Asta asteptau si sunt foarte emotionati din acest motiv.

L: De ce trebuie sa ne amintim asta? De ce trebuie sa invatam asta? De ce esti tu aici? Este ceva ce trebuie sa invatam acum, avand in vedere ceea ce se intampla?

D: De fapt nu e vorba de invatare – este vorba de reamintire. Noi suntem cu totii experti in asta – cel putin cand vorbim despre trecerea dintre dimensiunea a 3-a si a 4-a. Stim precis cum sa facem asta, doar ca parca am fi fost " loviti in cap" si cumva am uitat. Job-ul meu este sa fiu ca o baza de date si sa spun “hei, trebuie sa-ti amintesti de asta! Stii, trebuie sa faci chestia asta!” Deci, eu incerc doar sa va aduc aminte de ceva si, odata ce v-ati amintit, veti spune “aha, daaa, mi-aduc aminte! Bineinteles ca am facut asta de atatea ori!” si cand ajungi in acea miscare, stii exact ce ai de facut. Dar vom fi O.K. stiu ca asa va fi.

L: Te-ai referit la acea miscare. Este o anumita miscare, energie in care trebuie sa credem? E ceva catre care trebuie sa mergem?

D: Daca esti aici si ai un corp fizic, tu detii tot ceea ce ai nevoie la nivel fizic si nu ai nevoie de nimic exterior corpului fizic, intrucat corpul tau are totul. Corpul este mult, mult mai mult decat ceea ce credem noi ca este.

Sursa: Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu