joi, 21 iulie 2011

Inceputul Noptii a Patra din al Noualea Val din sistemul Calendarului Mayas

de C. J. Calleman, http://www.calleman.com/
autorul cartii Calendarul mayas, publicata de Editura For You, pe care o gasiti aici

http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=84

(Ii multumim Anei Nicolai)

Astazi, 13 iulie 2011 – dupa calendarul gregorian – incepe Noaptea a Patra din cel de-al Noualea val. Mie mi se pare ca aceasta noapte este cu adevarat ultima perioada de timp pe care o avem la dispozitie, ca sa ne pregatim pentru scenariul relativ dramatic ce va conduce la incheierea calendarului mayas, din 28 octombre 2011. Am scos in evidenta cateva dintre opiniile mele de baza, referitoare la ceea ce a adus aceasta transformare în vederea constiintei unimii, prin al Noualea val - transformare care are consecinte simultane în multe planuri ale Universului, pe care le-am descris intr-o serie de articole, ce pot fi gasite pe www.calleman.com si www.mayanninthwave.com. Asadar, în aceasta a patra noapte ar fi timpul sa ne intrebam intuitia daca ne aflam în locul potrivit ca sa participam la punctul culminant al acestui plan de actiune. De asemenea, este important sa ne intrebam daca ceea ce facem acum, ne pregateste pentru ceea ce trebuie sa facem în „lumea de dupa sfarsitul timpului” (un concept destul de paradoxal). Din nefericire, pentru ca atat de multi oameni au fost indusi în eroare, de „cercetatorii” New Age, sa creada ca acest calendar mayas se incheie în data de 21 decembrie 2012, pare sa fie limpede ca doar o mica minoritate de oameni din lume va intelege urgenta acestui lucru.

In urma cu doua luni, am spus ca ma astept ca Ziua a Cincea - care incepe pe 31 iulie 2011 - sa aduca o prabusire economica globala, care va reprezenta inceputul acestui scenariu de sfarsit al timpului. Referitor la acest lucru, ceea ce se intampla in prezent este ca bancile europene continua sa incerce sa gaseasca pana la sfarsitul lunii iulie, o solutie pentru recesiunea din Grecia, iar cateva zile mai tarziu, pe 2 august, în SUA va fi stabilita o decizie daca sa se ridice sau nu plafonul datoriei de stat. Intre timp, o atentie crescuta este indreptata asupra Italiei, a carei datorie nationala raportata la PIB este aproape la fel de ridicata (120%) ca cea a Greciei (140%), dar a carei economie este de sapte ori mai dezvoltata, o imposibilitate a achitarii datoriilor avand consecinte potentiale mult mai numeroase. Asadar, la inceputul zilei a cincea apare deja o situatie foarte delicata, ramanand de vazut daca pot fi tipariti mai multi bani, pentru a impiedica o prabusire financiara.

Din cauza ca un dezastru financiar ar putea fi ceva atat de dificil, acest lucru li s-ar parea multor oameni un eveniment distrugator si, prin urmare, improbabil sa se produca intr-o perioada de lumina – de zi [din calendarul mayas. N.tr.]. Cu toate acestea, sistemul economic mondial este, probabil, cel mai mare obstacol existent pe planeta noastra, în calea dezvoltarii constiintei unimii. Consider ca s-ar putea chiar spune ca o prabusire a structurii financiare mondiale constituie o conditie prealabila, pentru ca noi sa avem aptitudinea de a fauri relatii de unime intre noi. Din aceasta ratiune, nu este improbabil ca o astfel de prabusire sa aiba loc in timpul unei zile, în special in ziua a cincea - care este ziua exacta din valurile calendarului, ce aduce energia dezvoltarii noului cadru al constiintei. Asadar, Constiinta Unimii are sansa de a fi perceputa ca o amenintare, de multe persoane aflate în pozitii de conducere în plan economic - iar acesta este o parte din motivul pentru care interesele atat de mari ale mass-mediei au cautat sa ii induca în eroare pe oameni în privinta calendarului mayas, amanand data reala de incheiere a lui, din 28 octombrie 2011.

Prin urmare, este relevant sa cercetam un pic mai indeaproape ce inseamna constiinta unimii. Uneori, unimea sau constiinta unimii este descrisa ca un simplu concept mental, de parca ea ar fi ceva pe care noi trebuie sa il intelegem în mintea noastra, pentru a-l vedea manifestandu-se. Unii instructori argumenteaza ca, dat fiind faptul ca suntem interconectati din punctul de vedere al mecanicii cuantice, suntem toti unul. Eu simt ca astfel de afirmatii sunt atat de triviale, incat e lipsit de sens sa fie facute. Fireste ca suntem toti unul, in sensul ca toti oamenii sunt produsul aceleiasi realitati si sunt total interconectati in cadrul ei. Cu toate acestea, intelegerea mentala a unui concept sau a unei viziuni spirituale nu ne este suficienta ca sa simtim ,cu adevarat, unimea si sa o ancoram în realitate. Constiinta unimii este ceva pe care noi trebuie sa il faurim si cu care trebuie sa lucram, pentru a o vedea manifestandu-se, cu sprijinul acestui al Noualea val si, repet, e posibil ca acest lucru sa fie realizat dupa o prabusire monetara mondiala. Lucrul care trebuie inteles este acela ca unimea nu este un atribut al nostru, ca indivizi, ci al relatiilor noastre cu ceilalti si cu Divinitatea.

Pentru a vedea rolul pe care il are sistemul monetar în acest proces, haideti sa cercetam modul in care functioneaza el în mod curent: în principiu, în lumea moderna exista locuri numite „banci”, ce detin computere în care multi oameni au asa-zise „conturi”. In conturile din aceste computere exista numere, care sunt evaluari (in SUA fiind facute în dolari) a cat de multi „bani” aveti. In realitate, o mare parte din omenire nu are niciun astfel de „cont”, în timp ce unii oameni ar putea avea 10.000 (de dolari) în el. Altii ar putea avea 10.000.000 sau chiar 10.000.000.000 (de dolari) asociate cu numele lor din aceste computere din banci. Mai mult decat atat, pentru un mare numar de oameni, aceste cifre sunt pe minus, pentru ca bancile le-au „imprumutat “ bani. Prin urmare, exista diferente uriase intre aceste cifre, pentru diferiti oameni, in pofida faptului ca pretutindeni oamenii muncesc aproximativ acelasi numar de ore. Uneori, cifrele ar putea avea legatura cu un serviciu pe care cineva i l-a facut planetei - insa, de cele mai multe ori, este exact invers. De fapt, cei care ii provoaca cele mai mari daune planetei noastre au adesea cele mai mari cifre în aceste computere din banci. Oricum ar fi, ceea ce trebuie inteles este ca, mai mult decat orice, cifrele din aceste computere din banci definesc o structura de putere, în care cei care au cifre mari ii domina pe cei care au cifre mici sau pe minus. Banii nu au o existenta reala, insa definitiile legale ale unei societati mentin un sistem de dominare, intemeiat pe aceste cifre din computere.

Aceste cifre din computerele din banca (evident, acelasi lucru este valabil si pentru burse, fonduri etc.) definesc structurile de putere ale societatilor noastre si determina aproape toate relatile umane, ceea ce facem noi, ca specie, si lucrurile asupra carora ne concentram, in decursul vietii noastre pe Pamant. Exista, desigur, cateva exceptii minore, insa, în tabloul de ansamblu, este adevarat ca evaluarile facute fiecarui individ din aceste computere din banci determina viata umana, în totalitatea ei. Avand un astfel de sistem monetar, pare sa fie evident ca aceasta constiinta a unimii nu poate exista intr-un sens real, pur si simplu deoarece aceia care au cifre mari în computerele din banci stapanes si hotarasc ceea ce altii au de facut si cum trebuie ei sa isi petreaca timpul - iar o astfel de dominare este în dezacord cu unimea. Sistemul monetar actual pur si simplu nu e compatibil cu constiinta unimii, dezvoltata de valul al Noualea si de zilele lui, iar acesta e motivul pentru care banuiesc ca o prabusire financiara globala s-ar produce într-o zi – si în special în aceasta a cincea zi din al noualea val.
Am mai putea intelege ca, daca acest sistem monetar se prabuseste, pentru prima oara vom fi suflete pe deplin suverane si total responsabile pentru ceea ce cream. Daca structura de putere definita de aceste computere din banci va disparea, nu va mai fi nimeni pe care sa il acuzam si asupra caruia sa ne proiectam negativitatea. Rezultatul va fi ca toti vom deveni complet responsabili de cursul evenimentelor - nu numai in legatura cu ceea ce facem ca indivizi, ci si ca o colectivitate. Pentru cei care urmeaza un astfel de drum, un curs de actiune atat de responsabil va izvori din constiinta unimii cu Divinitatea si cu toate manifestarile ei de viata.

Carl Johan Calleman, Seattle, 13 iulie 2011 (10 Trestie) --
Ana Nicolai

Un comentariu:

  1. Comentariul meu la predictia lui Calleman l-am postat aici: http://blog4heaven.blogspot.com/2011/07/predictia-inceputul-noptii-patra-din-al.html

    RăspundețiȘtergere