miercuri, 21 septembrie 2011

Participare la Convergenta Cosmica! 23-26 Septembrie, 2011


Lumea asa cum o stim intra acum intr-o perioada de haos intensificat, asa cum s-a prezis in mai multe profetii din vechime, inclusiv Crestine, Hopi, Mayase si Musulmane
Nu va fi cale de intoarcere la ¨Normalitate¨. Lumea noastra bazata pe comenzi ierarhice si pe principiul dualitatii este in proces de schimbare. Profetiile indica, si o posibila nastere a unei lumi noi care sa urmeze celei prezenta bazata pe o transformare a unei parti semnificativa a umanitatii. O astfel de transformare totusi un poate se intample in mod automat.
Fiecare dintre noi are liberul arbitru. Aceasta transformare va trebui sa se bazeze pe responsabilitate personala si un angajament de a fi parte din schimbarea unui nou mod de a fi: unitatea constiintei. Acestea sunt premisele care stau la baza unui eveniment numit Convergenta Cosmica care urmeaza sa fie sarbatorita la nivel mondial in 23-26 septembrie, 2011 de catre oricine alege sa faca acest lucru, individual sau in grup mic sau mare. Acest eveniment este deschis pentru toata lumea, indiferent de etnie, religie, nationalitate sau sex.

Alegerea datelor pentru acest eveniment se bazeaza pe doua fenomene convergente de natura cosmica. Unul este, conform calendarului Mayas, o mare oportunitate de a face un angajament pentru un nou mod de existenta bazat pe unitatea constiintei. Acest lucru poate fi vazut ca un pasaport pentru noua lume a lui 2012. Un alt aspect este faptul ca ea coincide cu trecerea cometei Elenin intre Pamant si Soare. Interpretarea semnificatiei acestei comete difera foarte mult si tot ce vom prelua aici este ca ea va da omenirii o experienta imbunatatita a originii sale cosmice.
Participantii si organizatorii de Convergenta Cosmica pot crea evenimente in functie de propriile lor idei, atata timp cat se bazeaza pe un angajament de a fi parte dintr-o schimbare in constiinta unitatii.
Participantii sunt rugati sa faca doua declaratii care exprima acest angajament:
1 / Vom lasa in mod constant viata noastra sa fie ghidata de calauzirea divina, in defavoarea ego-urilor noastre.
2 / Vom renunta la “dreptul” nostru de a raspunde cu negativitate la negativitatea altora sau de a raspunde cu violenta la violenta altora.

Pe baza acestor declaratii mai multe practici spirituale diferite, cum ar fi rugaciuni sau meditatii pot fi dezvoltate pentru acest eveniment, dar este important ca si consecintele deosebit de ambitioase ale acestor declaratii sa fie recunoscute si cercetate in profunzime de catre cei care au ales a le face. Indiferent de ceea ce se intampla in lumea exterioara pana la aceste date cosmosul ne invita sa luam act de schimbarea radicala din lume care incepe cu noi insine. Sau, asa cum a spus Mahatma Gandhi: Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!
Va rugam sa ajutati schimbarea sa devina o realitate si sa incurajezati toata lumea de pe aceasta planeta pentru a lua parte la o solemna, dari totusi plinahttp://www.blogger.com/img/blank.gif de bucurie, expresie a unui act de transformare a lumii noastre. Ajutati raspandirea cuvantul prin toate forhttp://www.blogger.com/img/blank.gifmele posibile. Facilitati adunari mari, sau potrivit mai mici, in care putem merge cu totii in interiorul nostru si sa ne intrebam daca suntem dispusi sa ne asumam astfel de angajamente solemne de a ne transforma si, astfel, de a ajuta la nasterea unei lumi noi.
Convergenta Cosmica, Septembrie 23-26, 2011
http://www.facebook.com/event.php?eid=138019829619575
http://www.facebook.com/pages/Convergenta-Cosmica/164046630347463

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu