vineri, 12 octombrie 2012

Sferele de Lumina despre Romania - 001 Perspectivele Romaniei 1

sursa:
https://www.facebook.com/notes/sal-rachele-romania/sferele-de-lumina-despre-romania-001-perspectivele-romaniei-1/120498088097396



Perspectivele Romaniei 1

Dragi cititori,

informatiile date aici de Sferele de Lumina, entitati 12 D venite sa asiste planeta in acest sfarsit de ciclu cosmic, vor tine loc de ceea ce doream eu sa scriu despre Misiunea Romania sub semnul Echilibrului Divin. Mai toate ideile mele se regasesc, completate de foarte multe informatii noi, in materialul pe care vi-l prezint acum.

Pentru cei noi veniti, puteti citi in mesajele precedente de pe acest site materialul Sferelor de Lumina privind transformarile spirituale globale ce se petrec pe masura ce ne indreptam spre 2012 si ulterior. Acel material l-am inclus in jurnalul de fata deoarece mi s-a parut unul dintre cele mai coerente si clare privind transformarile de exceptie pe care le traim. In Lumina acelui material, am cerut Sferelor printr-o serie de intrebari sa elucideze rolul Romaniei, dincolo de perspectiva ego-ului si interferente emotionale subiective. Mai sunt si unele intrebari personale, o parte din raspunsurile aferente lor le voi publica de asemenea aici deoarece s-ar putea sa intereseze mai multa lume.

Inainte de a merge mai departe, simt ca trebuie sa fac o precizare: Ceea ce veti citi in continuare are ca scop cresterea constientei noastre fata de rolul Romaniei in cadrul transformarii spirituale a planetei. Nu reprezinta o sugestie de a ne schimba modul de viata, locul in care traim, prietenii, familia. Poate unii dintre voi veti zambi, dar eu cred ca se impunea si acest paragraf.

Datorita bogatiei de informatii, am impartit materialul in cateva mesaje, in acest fel fiind si mai usor de contemplat.

Ok, sa incepem !


Sferele de Lumina:

Salutari, noi suntem Sferele de lumina. Este o mare placere sa petrecem acest timp cu tine astazi. Am primit intrebarile tale in avans si le-am contemplat. Cu toate acestea, te incurajam pentru binele acestui medium si acestei inregistrari sa pui intrebarile intr-o maniera secventiala. Prima ta intrebare, si noi vom parafraza iar tu ne vei spune daca am inteles corect, este ca doresti sa cunosti gradul de acuratete a materialului actual venit prin channeling privind rolul pe care il va juca Romania in timpul schimbarilor planetare ce se petrec. Spunem ca schimbarile se petrec deoarece, asa cum stii, nu vorbim de viitor ci chiar de prezent. Schimbarile se petrec pe masura ce noi purtam aceasta discutie.

Vom elabora asupra multiplelor invataturi care sunt date privind Romania precum si ceea ce se va petreace in aceasta tara in anii ce urmeaza. Noi, desigur, ca orice fiinte suverane din acest Univers, citim energiile ca si fluctuatii in continuumul constiintei, si, ca urmare, citim iminenta vibratiei compozite a entitatilor ce exista in forma umana pe Pamant. Datorita Liberului Arbitru, predictiile noastre precum si predictiile oricaror alte fiinte suverane din Univers, pot avea un grad de aproximatie. Ca urmare, vom elabora numai ceea ce apare in linia temporala dominanta a Romaniei si ne vom acorda la acele entitati, atat in forma umana cat si in alte dimensiuni, care sunt jucatori cheie in ceea ce priveste viitorul Romaniei.


Ne vom referi mai intai la energiile lui Sananda si Maitreya. Energiile lui Sananda sunt reprezentate de sufletul pe care il cunoasteti sub numele de Iisus Christos, un invatator al filozofiilor vestice iar sufletul pe care il cunoasteti sub numele de Maitreya, reprezinta un invatator al filozofiilor estice. Ambele entitati lucreaza cu multipli mediumi in spatiul romanesc, atat in stare de constienta cat si in transa. Printre anumite distorsiuni datorate inabilitatii mediumilor aflati in transa sau constienti de a primi informatia corect, speram sa elucidam contradictiile anumitor profetii.


Aceste mediumuri primesc informatii precum ca Romania va juca un rol cheie in anii ce urmeaza. Perceptia noastra este ca informatia este corecta. Cu toate acestea, Romania nu este speciala in sensul pe care il considera mintea dominata de ego. Romania este unica in pozitia pe care o are, avand in vest tari ale caror guverne au un mare potential de a deveni instabile in anii ce urmeaza si, multi dintre locuitorii acestor tari vestice, vor migra catre tarile pe care le cunoasteti sub numele de Polonia, Ungaria , Serbia, Ucraina si desigur Romania.

Mai avem de asemenea in relativa apropiere si tarile estice Turciei, care includ Orientul Mijlociu. Vor fi locuitori ai acestor zone ce vor migra in directia Turciei si, prin Marea Neagra, catre Bulgaria, Romania, si diverse provincii rusesti. Ca urmare, veti avea migratii atat din est cat si din vest in zona Europei de Est si a zonei rusesti de sud vest. Va exista astfel o confluenta de energii estice si vestice.

Desigur ca, din punct de vedere economic, nu veti fi capabili sa integrati un numar mare de emigranti. Ca urmare, unii din cei ce vor intra in spatiul romanesc nu vor putea sa se intretina (valabil si in tarile din jur), datorita si vibratiilor in crestere ale planetei. Cu toate acestea, vor fi si aceia care vin cu scop precis in spatiul romanesc deoarece sunt calauziti de ghizii si aspectele lor inalte, Maitreya si Sananda, arhangheli, ingeri, de a veni in aceasta zona, stiind ca aici va fi un loc propice Iluminarii (vestul, nordul si centrul Romaniei). Deci, ei vor veni calauziti, din ambele directii, est si vest. Vom avea asadar o confluenta de energii stabilindu-se in nord, nord - vest si centrul Romaniei (precum si in Serbia, Ucraina si alte zone adiacente). Zona temporala aferenta acestei migratii este cuprinsa undeva intre 2009-2015 in cel mai probabil scenariu la timpul prezent.


Vor fi in principal doua tipuri de instabilitati ce vor genera aceasta migratie spre zonele amintite din Romania :

a) instabilitatea unor tari occidentale precum Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Germania, Olanda si alte cateva zone. Cauzele vor fi multiple:

- altitudinea scazuta a unora din aceste tari, aproape de nivelul marii in
contextul schimbarilor climatice

- infiltratii ale anumitor energii in UE, cu efecte de instabilitate ale valutei
europene

b) cea mai dramatica instabilitate: Orientul Mijlociu: se escaladeaza razboiul intre tari precum Israel, Iran, Arabia Saudita, Irak, Siria si alte zone care probabil isi vor schimba numele in anii ce urmeaza.

Aceste zone, incluzand ceea ce numiti Palestina, vor pierde din populatie datorita razboiului, refugiatii migrand spre Turcia si alte tari. Acestia nu vor fi insa bine primiti de guvernul si armata turca, si vor continua migratia spre Romania si alte tari adiacente, asadar veti avea si aceasta influenta.

Am detaliat aici scenariul general cel mai probabil privind confluenta energiilor estice si vestice in Romania. Recunoastem faptul ca ai intrebari specifice de natura spirituala pe care te rugam sa le pui in continuare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu