miercuri, 4 mai 2011

Natura Creatiei
Sferele de Lumina-Mesaje de la Fondatori

Infinitul Creator a creat Tot Ceea ce Exista, incluzand universuri, galaxii, sisteme stelare, sisteme solare, planete, forme de viata (si planetele sunt o forma de viata), planuri, subplanuri, dimensiuni, densitati, legi, principii, forte, putere, energie si bineinteles Spirit. Totul este al lui Dumnezeu. Totul este Dumnezeu... Dumnezeu exista in Timp si in afara Timpului. Dumnezeu exista in toate referintele temporale, liniile de timp si dimensiunle. Dumnezeu exista in Vid, desi cuvantul existenta nu este relevant in acel context. Limbajul nostru pamantesc nu poate descrie multe din aspectele Dumnezeiesti, dar, poate incerca sa creeze o imagine pe care fiecare om sa o dezvolte in acord cu propria Voce Interioara, pe masura ce evolueaza spre dimensiunile superioare ale Creatiei....

Sa exploram inainte unele din distorsiunile referitoare la Dumnezeu care au fost introduse in mentalul colectiv al umanitatii... Ideea ca Dumnezeu este masculin sau feminin este una din distorsiunile create de intelegerea limitata a intelectului uman (si a altor rase din univers). Nu este mai putin adevarat ca , uneori, este util sa ne gandim la Dumnezeu ca avand o inteligenta de tip uman, avand in vedere ca omul a fost creat dupa chipul si asemenarea Domnului . La inceputurile Creatiei, Dumnezeu a creat nu numai Cerul si Pamantul ci si suflete individuale, ca extensiii ale Sale, astfel incat sa poata explora Creatia intr-un mod intim... Sufletele individuale au fost generate in mai multe unde / valuri de creatie. Unele au intrat in Creatie foarte aproape de punctul de conceptie ( sa numim acest plan a 12-a densitate). Altele au fost generate la o frecventa mai joasa (sa numim acest plan a 7-a densitate). O mare parte din umanitate face parte din cei generati in a 7-a densitate. Primele suflete individuale au fost generate (in raport cu spirala timpului Pamantului) acum miliarde de ani in cea de a 12-a densitate de constiinta (vom vedea ulterior diferenta intre densitati si dimensiuni). Aceste suflete au ales apoi sa isi coboare frecventa de vibratie pentru a explora lumile mai "joase" ale Creatiei. La inceputul crearii acestui univers, existau numai cateva dimensiuni ( in termenii unui Univers cu 12 dimensiuni, pe "atunci" erau numai de la 7 - 12). Astfel incat, multe din aceste suflete "batrane" au "coborat" pana la nivelul 7, evoluand apoi gradat pana la nivelul 12, maturizandu-se din punct de vedere creativ. Dupa aceste suflete "stravechi", au urmat alte valuri,creandu-se suflete si ramuri de suflete... Unele suflete s-au nascut ca si Sfere de Lumina solitare, altele in perechi de cate 12, altele in ramuri mai mari... Acele suflete care au evoluat (dupa explorarea lumilor "inferioare" ) inapoi la nivelul 12 au un nivel extrem de inalt de creatie, fiind capabile de genereze intregi Universuri (precum cel in traim in prezent)... Aceste sufletele poarta numele de Dumnezeu Creator. O parte din oamenii de pe Pamant ( in special cei atrasi de acest material si altele asemanatoare) au fost creati in valul de suflete generate acum aproximativ 100 milioane de ani, ca suflete ale celei de a 7 densitati. Apoi, aceste suflete au avut de ales intre a evolua spre nivelul celei de a 12 densitati de constiinta (Dumnezeu Creator) sau sa exploreze lumile de frecventa mai joasa ale Creatiei ( de la a 7 densitate in jos). Astfel, noi ne-am "densificat" vibratia in cea de a 3-a densitate si acum evoluam rapid spre a 4-a densitate. Unii dintre noi se pregatesc chiar sa treaca prin procesul de ascensiune fizica spre cea de a 5-a densitate (in corp de lumina, vezi mesajele anterioare pe aceasta tema).

Exista cateva Legi Divine care se refera la Creatia si Intretinerea multiplelor Universuri si galaxii.Chiar daca multe universuri au fost create de Dumnezeii Creatori (si nu direct de Creator), aceste Legi Divine actioneaza in toate universurile. Cu toate acestea,nu toate Universurile au Liber Arbitru. Acesta este un principiu ce se aplica la un numar mic de Universuri, precum cel in care noi traim. Cand Dumnezeu a dat sufletelor liber arbitru, putem spune ca a fost si un experiment Divin ( Dumnezeu are un aspect stiutor a tot ceea ce este dar si un aspect care experimenteaza), pentru a vedea cum se dezvolta Creatia in acest mod. Dumnezeii Creatori, ca si extensii ale lui Dumnezeu, au creat ADN-ul. Dupa milioane de ani (in termeni pamantesti) a fost creat ADN-ul formei umane. Aici subliniez ca, datorita limitarilor limbajului, s-ar putea sa fie mai greu de inteles ca Dumnezeu a creat Tot ceea ce Este, fie direct, fie prin extensiile sale ("indirect"), suflete foarte evoluate.

Forma umana este o forma perfecta de explorare a planurilor de frecventa mai densa ale
Creatiei (precum planul material).

"Caderea din gratie", ca un rezultat al liberului arbitru, nu a fost un eveniment anticipat.... Sufletele au ramas "prinse" in in planurile dense ale Creatiei ( vezi si mesajele mele anterioare pe aceasta tema). Ne-am uitat adevarata identitate , confundandu-ne cu corpul fizic si cu personalitatea. Intensitatea experientei lumilor materiale in cadrul procesului de incarnare a facut ca multe suflete sa uite cine sunt ele cu adevarat. Si astfel a inceput o "ratacire" lunga prin lumile materiale, in cautarea subconstienta a Adevarului. Fara Interventia Divina a iubirii lui Dumnezeu, acest drum ar fi continuat eoni de timp. Dragul nostru Creator/Creatoare, Mama/Tata a dorit sa ajute "copii ratacitori" sa revina in Adevarul fiintei lor Divine. Si astfel au fost generate Dispensele Divine. Astfel, printr-un proces de evolutie rapida (asistata la cel mai inalt nivel), suntem ajutati sa ne intoarcem acolo unde ne este locul, in Imparatia Cereasca.

Evolutia are de fapt doua aspecte:

a) Progresul inteligentei asociate unei forme de viata (cum ar fio complexul uman corp-minte)

b) Progresul constientei/constiintei unui suflet din densitatile joase in densitatile inalte ale Creatiei

Sufletul este operatorul bio - computerului care este corpul fizic si mintea inferioara. Forma fizica umana pe care o "locuim" si-a avut inceputurile in lumea fizica prin lumea minerala, lumea plantelor si lumea animala. Este ceea ce biologii nostri numesc "Selectie Naturala" (vedeti acum de ce teoria lui Darwin de evolutie este un adevar partial, ce nu va putea explica niciodata existenta sufletului...). Scopul pentru care a fost generata forma umana este de a da sufletului un mijloc / interfata pentru experimentarea lumilor dense. Pe masura ce sufletul nostru evolueaza in densitati mai inalte de constiinta, are nevoie de un "vehicul" potrivit pentru lumile in care nivelul constiintei sale il propulseaza. Exista 7 dimensiuni pentru care este necesar un "vehicul" / corp pentru a avea o experienta directa. Exista mai multe cai pentru a "comuta" dimensiunile. In cea de a 3-a si a 4-a densitate exista reincarnarea (care este de fapt una din Dispensele Divine, asa cum vom vedea in urmatorul mesaj). Pe masura ce evoluam in cea de a 5-a si a 6-a dimensiune, vom utiliza corpul eteric de Lumina (descris si intr-o insemnare anterioara din acest jurnal), care este parte a spiralei ascensiunii.

Inainte de a merge mai departe, este necesar sa lamurim un aspect care este inteles distorsionat pe Pamant : cum sa obtii starea de Unitate cu Dumnezeu... In primul rand, noi suntem toti Unul cu Dumnezeu, indiferent de nivelul constiintei noastre ( densitatea 1 pana la 12). Cum ar putea fi altfel avand in vedere ca Totul este Dumnezeu... Ideea insa ca sufletele evolueaza pana la nivelul 12 si apoi sunt "dizolvate" in Dumnezeu este incorecta. Cea mai buna analogie pentru a explica ce se intampla este nasterea umana. Un copil este nascut din pantecele mamei...Creste incet si se dezvolta intr-un om matur, cu toate calitatile aferente... Apoi, la randul sau, poate deveni parinte... El nu se intoarce in pantecele mamei care l-a nascut... Sufletele sunt generate de catre Creator, de la cel mai inalt nivel al Sau/Sa, ca niste copii, evoluand apoi in suflete mature. Odata ce ajung la maturitate, ei devin ca si Parintele lor. Ei realizeaza ca sunt parte a Tot/Unul, dar in acelasi timp sunt Dumnezei cu toate drepturile aferente, capabili sa creeze noi universuri... Chiar daca avem liber arbitru in lumile dense, avem de asemenea si o predestinare glorioasa, aceea de a evolua pana la nivelul de Dumnezeu Creator, precum Sferele de Lumina... Atentie insa, noi nu suntem Creatorul in sens literal, deoarece Creatorul exista si dincolo de Creatie... Este acel nivel al Vidului ce apare in multe scrieri ezoterice. Noi putem ajunge Dumnezei IN Creatie ( dupa cum se vede, limbajul nu este suficient pentru o astfel de exprimare...)
Un alt concept mai dificil care este necesar sa il lamurim acum este cel al complexelor (grupurilor) de suflete... Un suflet individual este capabil sa formeze o matrice de energie comuna cu alte suflete in scopul de a rai experienta energiilor combinate ale grupului ( acesta este o situatie des intalnita in dimensiunile inalte, unde granitele dintre constiinte devin "permeabile").

Pentru a nu complica foarte mult acest flux de mesaje, ne vom opri aici cu aceste concepte, urmand sa analizam in viitorul mesaj Dispensele Divine (pe mai multe niveluri) astfel incat sa intelegem mai bine ce se afla in spatele cortinelor schimbarilor dramatice care urmeaza sa se intample...

Sursa -http://sites.google.com/site/iluziarealitatii

Un comentariu:

  1. A apărut şi cartea „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori”, de Sal Rachele.
    Abundă de informaţii de calitatea celor de mai sus (care este un fragment din carte).

    În luna iunie 2011 va apărea şi cealaltă carte a lui Sal Rachele, „Viaţa la frontiera cunoaşterii”.

    Pentru cei interesaţi, prezentarea şi cuprinsul detaliat al cărţilor se găsesc aici:

    http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi.html

    RăspundețiȘtergere