joi, 25 august 2011

Aparitia mai multor noduri de Haos partea I

Un mesaj planetar de la Hathori prin Tom Kenyon

http://tomkenyon.com/the-emergence-of-multiple-chaotic-nodes
Planeta voastra intra intr-o stare de tranzitie critica, caracterizata printr-o multitudine a Nodurilor de Haos.

In comunicarile noastre anterioare, am discutat despre schimbarile care au loc pe Pamantul vostru, in contextul unui singur Nod de Haos. Dar din punctul nostru de vedere, mai multe noduri de Haos sunt acum in curs de dezvoltare. Aceste noduri complexe care interactioneaza implica mai multe lucruri, cum ar fi anomalii meteorologice radicale, cresteri in activitatea seismica si vulcanica, provocari critice ale eco-sistemelor planetei, provocari in agricultura si sursele alimentare, precum si volatilitatea politica si economica.

In plus fata de aceste Noduri de Haos planetare, soarele sistemului vostru solar, de asemenea, intra intr-un nivel mai mare de volatilitate si de imprevizibilitate. Este intrarea in mai multe Noduri de Haos in sine, conduse de propriile cicluri interne, dar, de asemenea, asa cum am spus in mesajele anterioare, foarte afectat de centrul galactic.

Provocarile fizice cu care va veti confrunta in viitorul apropiat sunt multe, dar mesajul nostru in acest moment nu se refera la dimensiunea fizica a acestor dificultati. Aceste modificari si provocarile ce rezulta, vor fi evidente pentru oricine se uita dincolo de aparenta evenimentelor curente.
Focusul nostru in aceasta comunicare este criza emotionala si spirituala cu care va confruntati.

Atunci cand un sistem intra in mai multe Noduri de Haos, nivelul de stres este crescut la acele elemente sau fiinte care se afla in nivelul vibrational de existenta acolo unde Nodurile de Haos au loc.

Sa vorbim despre acest lucru pentru un moment in alti termeni decat existenta umana. Din experienta noastra, alte dimensiuni de constiinta si de existenta se confrunta, de asemenea, cu propria versiune a multiplelor Noduri de Haos. Astfel, provocarile energetice cu care va confruntati nu se limiteaza doar la Pamant, ci se extind la toate dimensiunile de constiinta si toate fiintele, inclusiv cele non-corporale (fiinte de energie fara trup), care sunt legate de Pamant si de aceasta galaxie.

Dar permiteti-ne sa coboram pe Pamant, in punctul de legatura cu existenta voastra in timp si spatiu.

Asa cum am spus mai devreme, fiintele care traiesc intr-un taram de existenta in care se desfasoara mai multe Noduri de Haos vor fi in mod inevitabil stresate de cresterea evenimentelor haotice.

Odata cu elementele haotice in cadrul cresterii tiparelor meteorologice planetare si provocarile din agricultura care se multiplica, si problemele economice in crestere, va exista o crestere a anxietatii oamenilor la nivel mondial.

Acest tip de anxietate tinde sa se centreze in jurul supravietuireii fizice, si in timp ce anxietatea cu privire la supravietuire poate conduce fiintele umane intr-un tip de nebunie si de irationalitate, exista ceva mai insidios si ascuns in starea de tranzitie care intrati acum.

Acest pericol ascuns are de a face cu forme gand perpetuate de unele dintre religiile voastre majore si traditiile spirituale. Aceste forme gand si de sisteme de credinta mentin ideea ca exista o separare intre aspectele fizic si interdimensional (spiritual) ale existentei voastre. Lumea fizica este considerata ca fiind contaminata, natura este vazuta ca ceva care trebuie supus si dominat (spre deosebire de co-crearea cu lumea naturala), si, in esenta, lumea este privit ca ceva din care trebuie sa evadam.

Noi nu impartasim aceasta convingere. Experienta noastra este ca constiinta este un continuum de la cele mai inalte vibratii ale luminii pana la cele mai joase vibratii ale materiei si ca tocmai particulele subatomice si atomii cuprinsi in lumea voastra, sunt, prin insasi natura lor, sacrii-daca prin sacru se intelege legatura cu intregul.

Odata cu stresul generat de dezvoltarea mai multor Noduri de Haos, va exista o tendinta pentru multi oameni de a intra in stari delirante si disociate de constiinta.

Cei care adera la forma gand ca exista o eterna schisma intre taramurile de materie si cele ale spiritului vor fi cele mai predispusi la aceasta aberatie in constiinta. Si, pe masura cresterii stresului, datorita interactiunii complexe a mai multor noduri de Haos, va exista o tendinta marcanta pentru unele dintre aceste persoane sa se separe in continuare tot mai departe de realitatile de dimensiunea fizica. Acest tip de disociere comuna va fi in continuare condusa de formele-gand religioase si spirituale in ceea ce priveste "Sfarsitul Timpului", "Ziua Judecatii", si "Purificarea Pamantului" Aceasta stare de spirit deliranta va deveni un tip de virus mental/ emotional colectiv pe masura ce grupuri intregi de persoane cedeaza la stres si sunt coplesite in timp ce ele lupta pentru a face fata efectelor globale ale Nodurilor de Haos multiple.

Linii in nisip

Din punctul nostru de vedere, o linie este in curs de desenare in nisipurile constiintei umane. Si aceasta linie este nimic altceva decat demarcatia dintre cei care sustin schisma dintre materie si spirit asa cum se perpetua de religiile majore ale lumii si cei care un o sustin.

Pe care parte a acestei linii stati va determina intr-o mare masura deschiderea voastra, in termeni de transformare planetara si personale.

Toti initiatii trebuie sa determine pentru ei insisi, ceea ce este adevarat si ceea ce nu este adevarat, mai ales atunci cand vine vorba de aceasta schisma religioasa perpetuata intre materie si spirit. Si de initiaii, pur si simplu ne referim la cei care se straduiesc sa traiasca ascendent in constiinta, indiferent de metoda sau traditiile spirituale au urmat.

Calea Inimii
Din perspectiva noastra, pentru un initiat pragul dintre lumile inferioare vibrational in lumile superioare este, in primul rand, prin inima. Acest tranzit al constiintei este in esenta, o calatorie interioara dinspre chakre inferioare catre chakrele superioare. Se realizeaza doar atunci cand un initiat atat transcende si transforma fixatiile sale cu caracter personal privind securitatea, sexul si puterea pe care le deschide spirala ascendenta. Si intrarea in aceasta spirala ascendenta a constiintei se produce atunci cand chakra inimii devine deschisa si permeabila energic.

Paradoxul si dificultatea este ca voi traiti intr-un univers dual, si practic orice actiune pe care o faceti este se intalneste cu o contra-forta. Acest paradox si aceasta dificultate este ca un bob de nisip metaforic intr-o stridie, este iritant. Dar prin procesul de auto-evolutie, iritarea (de exemplu, dualitatea) devine o perla, si in mod paradoxal, ceva de valoare iese din ceea ce a fost problematic. Dar fiecare initiat trebuie sa creeze aceasta perla de auto-transformare pentru el insusi sau ea insasi. Nici o religie, nici un maestru, nici un invatator sau guru poate nu face acest lucru pentru tine.

Poate suna prea simplist, dar, din experienta noastra, prin cel mai mare catalizator evolutiv si cel mai mare camp vibratoriu al sigurantei se fac legaturi ale starilor de tranzitie (cum ar fi cele in care intrati colectiv), care sunt prin inima, inima voastra.

Sa fim mai specifici aici. Pe masura ce creste numarul de Noduri de Haos, provocarile la adresa stabilitatii mentale si emotionale se vor multiplica. Si ca urmare, va creste si numarul de persoane vor intra stari irationale de constiinta. Va fi o tendinta pentru aceste persoane sa actioneze in moduri auto-distructive. Si pentru ca sunteti conectat la toate formele de viata de pe aceasta planeta, veti fi afectati intr-o anumita masura de turbulentele emotionale ale altora.

Astfel, ar fi benefic pentru voi, ca initiati, de a cultiva o stare emotionala coerenta, ceva la care sa va intoarceti iar si iar, consolidand ceea ce noi numim un atractor pozitiv.

Va fi ca si cum ati avea o bula energetica de coerenta in jurul valorii de tine. Veti putea vedea in mod clar si sa raspundeti lumii dualiste in care traiti, dar esenta voastra vibrationala va ramane protejata impotriva cresterii nivelului de haos si irationalitatii altora. Cum faceti acest lucru este alegerea voastra. Exista multe modalitati de a realiza acest lucru. Noi va oferi pur si simplu doua.

Prima este cea mai de baza si fundamentala, dar este fundamentul pentru cele mai avansate. Suntem perfect constienti de faptul ca multe dintre persoanele care citesc aceste mesaje sunt incepatoare in acest tip de informatii, in timp ce altele sunt foarte avansate, care este motivul pentru care oferim doua tehnici.

Tehnica de baza
Aceasta prima metoda este pentru cei nefamiliarizati cu imensitatea lor constiintei lor launtrica. Este simpla, dar foarte eficienta.

Va recomandam sa cultivati in mod regulat aceasta stare coerenta in gradina din mintea voastra.

Pentru a realiza acest lucru, pur si simplu ramaneti in sentimente de apreciere sau recunostinta, fara a avea un motiv sa faceti acest lucru. Cu alte cuvinte, nu cautati ceva din mediul sau viata dvs. pentru care sa simtiti apreciere sau recunostinta . Intrati pur si simplu in aceasta stare vibratoare pentru nici un alt motiv, decat acela ca alegeti sa faceti acest lucru.

Aceasta stare vibrationala creeaza o coerenta in corpul si mintea voastra, si este un tip de ridicare mental / emotionala care actioneaza ca si contra-echilibru pentru spirala descendenta pe care multi oameni o vor experimenta.

Va recomandam sa introduceti aceasta stare emotionala de mai multe ori pe zi. Doar un minut sau doua este tot ceea ce este necesar, dar prin intrarea in aceasta stare vibratorie pe tot parcursul zilei, va antrenati creierul / mintea / corpul pentru a intra intr-o stare coerenta atunci cand doriti. Si acest lucru va fi o foarte utila si importanta abilitate a mintii, pe masura ce intrati mai mult in aceasta stare de tranzitie planetar (adica aparitia a mai multor Noduri de Haos).

Unul dintre motivele pentru care spunem ca aceasta abilitate a mintii va fi de ajutor pentru voi se datoreaza efectelor inerente ale multiplelor Noduri de Haos.
Multi dintre voi veti ocazii crescute de frustrare in viata ta de zi cu zi. Acest lucru se datoreaza faptului ca tot mai mult actiunile intreprinse nu vor duce la rezultatele scontate. Chiar si acei dintre voi care sunteti dotati intelectual si sunteti maestrii ai manifestarii puteti gasi blocaje si obstacole neprevazute, ca urmare a legaturii de cauzalitate, dar nu din partea voastra, ci mai degraba ca urmare a actiunilor sau inactiunile altora, precum si problemele neprevazute cauzate de cresterea evenimentelor haotice in lumea din jurul vostru. Astfel, atunci cand va aflati la capatul ratiunii dumneavoastra, ca sa spunem asa, daca ati cultivat un atractor pozitiv de apreciere sau recunostinta il puteti folosi pentru a interveni in tulburarea emotionala proprie, pentru ca daca cedati in fata stresului emotional propriu foarte probabil veti fi atinsi de contaminarea isteriei in masa.

Ganditi-va de aceasta tehnica simpla ca la un colac de salvare. Este ceva pasiv, doar ramaneti in el, si el creeaza un camp vibratoriu, care prin insasi natura sa, va protejeaza esenta emotionala si spirituala.

Tehnica avansata
A doua tehnica care dorim sa impartasm este pentru aceia dintre voi care sunt mai experimentati, cu lumile voastre interioare.

Am discutat despre prima parte a acestei metode intr-un mesaj anterior numit Ecstazul si Inima.

Tehnica presupune concentrarea pe inima fizica, nu, pe chakra inimii, si in timp ce va concentrati atentia pe inima fizica veti intra in starea de apreciere sau recunostinta (la fel ca si metoda simpla data mai devreme).

Efectul de mentinere a constientei in inima fizica in timp ce se experimenteaza aprecierea sau recunostinta, creeaza fericirea sau ecstazul, daca mentineti cele doua impreuna pentru destul de mult timp.

Dupa ce intrati in starea fericire sau extaz deveniti constienti de spatiul dintre atomii din corpurile voastre si din medial inconjurator. Aceasta este o schimbare a atentiei mentale si se bazeaza pe realitatea cuantica ca materia fizica este peste 99% spatiu.

Evident, voi nu percepeti acest spatiu intre atomii din corpul vostru si mediul imediat prin simturile fizice, datorita limitarilor sistemului nervos. Dar aspectul non-local ale constiintei voastre, care un este incatusata de limitarile din realitatea voastra fizica, poate experimenta acest spatiu.

Etapa finala a acestei tehnici implica o schimbare de atentie. Pe masura ce deveniti constienti de acest spatiu din corpul vostru si spatiul din jurul vostru, veti efectua un schimb paradoxal de constiinta. Trimiteti aprecierea si recunostinta pe care o experimentati, atat in spatiul din corpul dumneavoastra cat si in spatiul din jurul vostru, precum si particulelor de materie care sunt cuprinse in corpul vostru si in lumea din jurul vostru.

Acest "mentinere" de spatiu si de materie in domeniul vibratoriu al aprecierii sau recunostintei va va descoperi in cele din urma natura voastra atat ca fiinta intrupata si ne-intrupata -ca o fiinta vie printr-o forma fizica sau printr-un corp fizic si in acelasi timp ca o constiinta nelimitata prin forma. Daca persistati in aceasta metoda, vi se va deschide in cele din urma o usa miraculoasa, o usa care duce la descoperiri profunde cu privire la natura ascensiunii.

In ceea ce priveste alegerea metodei pe care sa o utilizati, va sugeram sa incepeti acolo unde va aflati.

Prima metoda, desi simpla, este extrem de eficienta de a va proteja de contagiozitatea irationalitatii umane si va va ridica in curentii de spirala ascendenta, chiar daca cei din jur sunt pe spirala descendenta.

Cand simtiti ca sunteti gata, puteti explora metoda avansata. Aceasta nu este o cursa maraton pentru a vedea cine poate ajunge la metoda avansata rapid.

Singurul lucru care se cere este ca voi ramaneti in apreciere sau recunostinta cat de des posibil, fara legatura de cauzalitate. Acest simplu taram vibrathttp://www.blogger.com/img/blank.gifor va fi un mare aliat pentru voi, pe masura ce treceti prin starea actuala de tranzitie planetara.

Un alt aliat pentru a va in aceasta tranzitie este o meditatie-am dat intr-unul din comunicarile noastre anterioare. Noi o numim Palatul Launtric de Cristal
, si va incurajam sa experimentati cu el. In cazul in care vi se potriveste, utilizati-o frecvent pentru aceasta va conecteaza la intelepciunea Pamantului (Gaia) si insufleteste un canal central pentru taramurile mai inalte ale existentei voastre cunoscut de stiinta voastra ca glanda pineala si cunoscut la noi ca nestemata din cap.

Pentru cei dintre voi care si-au planificat sa ni se alature in Meditatia mondiala din 11 noiembrie a acestui an (11/11/11), va solicitam sa lucrati cu Meditatia de Paltului Cristal ori de cate ori va este la indemana, pentru a va pregati pentru Acordarea Dimensionala urmatoare, care va fi folosita in timpul Meditatiei Mondial.
Acest Acordaj Dimensional va fi o meditatie audio creata pentru a transmite lumina in glanda pituitara, autoritatea de reglementare a sistemului endocrin. Va vom da instructiuni despre cum sa utilizati aceasta meditatie sunet pe cont propriu si pentru utilizarea in timpul meditatiei mondiale pe 11/11/11.

Vom posta Acordarea Dimensional Pituitara (meditatie audio) in sectiunea Sound Gifts a site-ului de la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lui octombrie.


Rezumat

Asa cum am spus la inceputul acestui mesaj, intrati intr-o stare de tranzitie critica. Pentru cei nefamiliarizati cu mesajul nostru anterior numit Stari de constiinta din procesul de tranzitie , va sugeram sa aruncati o privire la aceasta comunicare.
Pamantul vostru intra intr-o perioada periculoasa in miscarea sa ascendenta. Multe aspecte ale realitatii voastre se vor schimba chiar in fata ochilor dumneavoastra, mai rapid decat ati fi putut imagina vreodata.

Datorita accelerarii timpului, transformarea civilizatiei voastre va creste exponential. Cuvantul vostru "transformare" inseamna literalmente miscarea dincolo de forma, astfel structurile realitatii voastre (adica formele gand si credintele, precum si realitatile externe ale vietii voastre) vor fi in curs de schimbare rapida.

O mai mare fluiditate a constiintei este necesara. Protectia esentei voastre vibratorie este vitala. Intrati in timpuri rascolitoare si totusi in aceasta complexitate exista oportunitati imense pentru evolutia voastra personala.
Noi credem ca va exista o polarizare mai mare intre oameni pe masura ce Noduri de Haos se multiplica ca numar si intensitate. Si totusi, chiar si in mijlocul acestei polaritaii, daca inima / mintea este deschisa veti avea momente de profunda comuniune cu cedilalti, chiar straini, ori de cate ori te uiti in ochii unei alte fiinte umane, care recunoaste sacralitatea acestui moment, sacralitatea viatii, si sacralitatea acestui Pamant.

Gandurile si binecuvantarile noastre sunt cu voi.

Hathorii
12 august 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu