joi, 12 ianuarie 2012

Conferinţele Dr.-ului Călin Mărginean

Sunt si doctori care ne indeamna sa ne tratam natural, fara chimicale, doctori care ne inspira sa ne traim viata celebrand-o.
Viziunea Dr.-ului Calin Margineanu pe poate zdruncina din temelii credintele despre sanatate si boala, despre lumea programata in care traim inconstienti.
Dr. Calin Marginean este un exemplu de urmat pentru modul in care priveste boala si bolnavul ca un tot, si care pleaca de la premiza ca nu se poate trata boala fara a trata omul. Mai jos gasiti conferintele dr. Calin Marginean care a reusit sa trateze multe boli aparent incurabile prin netode netraditionale dar documentate stiintific.

01 - Colesterolul, prieten sau duşman - Dr. Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.02 - Hipertensiunea arterială - Dr. Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.03 - Calciul şi produsele lactate - Dr. Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.04 - Uleiurile alimentare - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.05 - Dieta ideală - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.06 - Exerciţiul fizic - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.07 - Infarctul miocardic acut - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.08 - Excesul ponderal şi curele de slăbire - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.10 - Diabetul zaharat - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.11 - Soia, o plantă minune - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.12 - Apa, lichidul vital - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.Sursa
http://drcalinmarginean.blogspot.com/

Un comentariu:

 1. buna ziua
  V-am ascultat 2 conferinte pe Youtube . Dieta ideala si Calciul si laptele.
  Sunt f. multumit pt. modul in care expuneti pe intelesul tuturor.
  Am doar o nelamurire.
  Am citit in multe locuri ca vit. B12 gasita in spirulina ( in general in produse vegetale) este de forma ,,analoga,, si deci ne activa ( inteleg eu) si care pe langa faptul ca nu e ,, cea de care trebuie,, o impiedica si pe cea care trebuie sa se ,,absoarba ,, in corp.
  De asemenea va intreb ce ne facem cu goicogenii din soia.Sotia mea e cu hipotiroidism si nu o poate consuma. Sau ,nu?. Deasemenea am vazut ca ati zis de B12 din spirulina ca trebuie tratat cu grija de catre cei cu hipotiroidism.
  Se pare ca la nevasta mea hipotiroidismul a creat o lipsa de B12 ( sau invers - nu stiu) si acum are osteoporoza f mare la o varsta de numai 43 de ani ( nu a intrat la menopauza , dimpotriva are ciclul f abundent si neregulat ceea ce imi confirma ce ziceati dvs de homocisteina si multe alte lucruri f. interesante vazute in expunerile dvs.
  Cu multumiri
  Stefan Mester , Cluj-Napoca

  RăspundețiȘtergere