vineri, 18 decembrie 2009

Mesaj din partea Arhanghelului Mihail pentru 2010

Din partea Arhanghelului Mihail(primit de Doreen Virtue):

2010 continua cursul stabil al progresului ascendent pe care l-ati urmat in ultimii ani. S-ar putea sa va simtiti obositi in urma urcusului si a schimbarilor majore din ultimii anii, dar, chiar daca simtiti nevoia sa va odihniti, mai este inca de urcat. Veti avea timp de odihna si de recuperare in curand, va promitem.

Senzatiile voastre de progres spiritual sunt ancorate in realitate, pentru ca acum sunteti mult mai sensibili la energiile subtile care v-au inconjurat intotdeauna si pe care le puteti simti acum. Pasul vostru urmator va fi acela de a gestiona aceste energii, astfel incat sa puteti cunoaste si avea incredere in bunavointa universului, in loc sa va simtiti victimizati de circumstante externe.

Energiile care se agita in jurul vostru fac parte din realinierea si ajustarile care se petrec intotdeauna in timpul transformarilor si schimbarilor. Voi insiva resimtiti acest fenomen, ori de cate ori faceti schimbari in viata personala, cum ar fi schimbarea locului de munca sau a relatiilor voastre. Schimbarile sunt similare miscarilor placilor tectonice din cazul unui cutremur si, chiar daca pot fi aparent bruste si chiar brutale, miscarea nu reprezinta altceva decat o simpla o ajustare a vechilor activitati si nimic mai mult.


Ati indurat multe schimbari si ajustari, inca din 1995 si, chiar daca v-ati dori o pauza pentru odihna, in urmatorii doi ani este in continuare vorba de un urcus. Prin „urcus” intelegem ca veti simti ca urcati si ca progresati, dar cu toate acestea, de multe ori va veti simti asemenea unui catarator solitar, ce isi cauta calea pe stanci si urca. Va veti asuma riscuri emotionale si intelectuale, unii dintre voi chiar riscuri fizice. Cu toate acestea, in interiorul vostru veti fi intotdeauna in siguranta, protejati si indrumati. Pentru a ajunge sa simtiti aceasta siguranta, va trebui sa va linistiti mintea, prin intermediul meditatiei. Prea mult zgomot datorat hiperactivitatii si supraincarcarii senzoriale va va indeparta de sentimentul prezentei aparatorilor si indrumatorilor vostri. Meditati des, pentru a va simti in siguranta si mai impacati.

In 2010 va veti asuma aceste riscuri, pentru a obtine liberatatea de a fi complet autentici cu ceilalti. Asta inseamna ca va veti dezvalui in moduri noi, nevisate pana acum. Veti avansa extraordinar de mult pe calea cresterii voastre spirituale prin dezvaluirea adevaratelor voastre ganduri si sentimente, in primul rand fata de voi si apoi fata de ceilalti. Va vom ajuta, bineinteles, sa va scaldati comunicarea in iubire, astfel incat sa fie adevarata si, in acelasi timp, blanda. Revarsarea de sentimente pline de furie nu este genul de comunicare a adevarului, cu care sa va simtiti bine. Veti prefera, in schimb, starea de bine si apropierea care apar atunci cand va impartasiti sentimentele cu ceilalti, cu blandete si respect.

Va veti asuma riscuri si in viata profesionala. Sunteti din ce in ce mai nemultumiti de munca pe care o faceti, tanjind dupa activitati care sa aiba mai mult sens. Multi ati avut ocazia sa va puneti aceste dorinte in practica... deseori de nevoie.

Codul nucleului energiilor universale este constituit din iubire, bucurie, pace si fericire. Acestea sprijina orice activitate impregnata cu aceste energii. Asa ca, ORICE proiect in care va implicati cu bucurie, pentru ca va place ceea ce faceti, va reprezenta pentru voi un succes. Si, in aceeasi masura, orice proiect facut numai pentru bani (fara sa iubiti ceea ce faceti) nu va dura si nici banii dobanditi dintr-un asemenea proiect. Prin urmare, incetati imediat toate actiunile in care sunteti angrenati numai de dragul banilor. Fie parasiti situatia respectiva, fie aduceti ceva iubire in ceea ce faceti. Este absolut necesar.

Asumarea riscurilor pentru a va dezvalui sinele autentic face parte din alinierea totala pe care o experimenteaza Pamantul. Sunteti o reflectare a caii urmate pana acum, de planeta Pamant, prin care ea a permis sa fie abuzata si folosita, fara sa protesteze. Ea a incercat sa pretinda ca este puternica si ca poate sa fie abuzata, fara sa protesteze. Dar acum si-a atins limitele si acelasi lucru se intampla si cu voi. Acceptarea abuzului din partea celorlalti reprezinta o forma letala de auto-abuz, pentru ca, in cele din urma, voi ii permiteti sa se intample, atunci cand nu ii lasati pe ceilalti sa stie adevaratele voastre sentimente. A spune „NU” oricarei forme de abuz reprezinta o parte esentiala a cresterii spirituale, atat pentru voi, cat si pentru planeta Pamant.

Nu aveti nevoie sa fiti puternici, in sensul inabusirii sentimentelor si al prefacatoriei ca totul este in regula, atunci cand nu este. E nevoie sa fiti puternici, numai in sensul declararii cu sinceritate a adevaratelor sentimente. Asumati-va riscul de a le spune celorlalti ceea ce simtiti. Asumati-va riscul de a va realinia fiecare parte a vietii voastre, astfel incat sa reflecte adevaratele voastre gusturi, pasiuni si interese.

Pe masura ce voi si Pamantul va realiniati la adevarul voastru interior, acelasi lucru se intampla si cu energiile agitate care incep sa se calmeze si sa incetineasca. Chiar acum, aceasta energie mai lenta si mai pasnica exista deja in centru energiilor involburate. Va bransati la aceasta energie din nucleu, de fiecare data cand sunteti sinceri cu voi insiva. Iar eu va voi ajuta din toate punctele de vedere, in aceasta misiune.

Arhanghelul Mihail

Sursa: editura-foryou.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu