miercuri, 15 septembrie 2010

Lumea - Partea II de Drunvalo Melchizedek publicat la 06.09.2010

LEMURIA si ATLANTIDA
Continentul Lemuria a durat timp de 60.000 - 70.000 de ani. In timpul erei lemurienilor, constiinta planetei a devenit predominant intuitiva si feminina. Lemurienii au avut tehnologie pe care noi nu o putem intelege inca cum ar fi un gen de vergele care lucrau doar atunci cand mintea si inima lor se uneau.
Plasandu-ne inapoi in timp, in Lemuria, in urma cu aproximativ 80.000 de ani, sau inainte cu 1.000 de ani de scufundarea acestui continent -- s-a scufundat foarte lent la inceput --, acolo au trait un cuplu, Ay si Tyia.
Ay si Tyia au obtinut nemurirea fizica in cursul vietii lor si au deschis o scoala ezoterica pentru a invata imortalitatea si inaltarea - Scoala de Mistere Naacal.
Inaltarea este o metoda de translatare constienta dintr-o lume (dimensiune) in alta, luand si corpul cu tine. Inaltarea difera de renastere, care reprezinta o translatare constienta dintr-o lume in alta prin moarte apoi recreerea corpului de lumina in cealalta lume.

In cursul existentei sale, la aceasta scoala au absolvit aproximativ 1.000 de maestrii nemuritori, pana in timpul cand Lemuria s-a scufundat rapid.
Extrem de intuitiva, rasa lemuriana stia ca se va scufunda; ei erau bine pregatiti pentru acest eveniment, asa ca au fost probabil foarte putine accidente si intamplari neprevazute. Lemurienii au migrat atat spre sud in zone cum ar fi lacul Titicaca in Peru cat si spre nord, in zone cum ar fi muntele Shasta din California.
Cand Lemuria s-a scufundat, a avut loc o inversare a polilor si Atlantida s-a ridicat din mare.
Cei 1.000 de maestrii nemuritori ai Scolii de Mistere din Naacal din Lemuria s-au indreptat spre Atlantida, mai precis catre una din insulele Atlantidei, numita Undal. Primul lucru pe care l-au facut cand au ajuns pe insula Undal, a fost construirea unui zid care strabatea mijlocul insulei de la nord spre sud.
Acest zid care avea o inaltime de circa 12 metri si o latime de sase metri impartea insula in doua zone astfel incat sa nu poti trece dintr-o parte in alta.
Apoi, acesti maestri nemuritori au ridicat un zid mai mic de la est catre vest, divizand astfel insula in patru parti.
Aceasta structura este o replica a mintii omenesti, care se divide in doua emisfere despartite de corpus callosum. Emisfera stanga, masculina, este bazata pe logica. Cea dreapta, feminina, este bazata pe experienta sau intuitie. Dar partea masculina are dealtfel un aspect feminin sau experimental asociat cu el, iar partea feminina are un aspect masculin, logic, asociata cu ea. Acestea sunt cele patru cvadrante ale mintii oemnesti.
Cand maestrii au terminat munca de divizare a insulei, jumatate din ei s-au asezat in partea masculina, jumatate in cea feminina.
Maestrii care erau pe partea stanga au devenit ganditori logici, iar cei de pe partea dreapta au devenit ganditori intuitivi.
Apoi ei au proiectat pe insula principala cele 10 tipare ale Copacului Vietii, astfel ca vortexuri de energie au inceput sa se roteasca spre zece locuri si i-au adus pe lemurieni in Atlantida.
Fiecare persoana a fost atrasa catre un anumit vortex asociat cu natura interioara a persoanei respective.
Lemurienii care s-au asezat in zona care se intinde de la Lacul Titica pana la Muntele Shasta au simtit nevoia de a emigra catre Atlantida. Ei au fost atrasi spre Atlantida de catre vortexurile de energie create de catre maestrii nemuritori.
Din nefereicire, tiparul evolutionar al Lemuriei era construit astfel incat lemurienii si-au dezvoltat doar natura interioara asociata doar cu 8 vortexuri din cele 10 ale Copacului Vietii.
Lemurienii au migrat spre opt din cele zece locuri, care au devenit orase mari, dar cele doua vortexuri ramase au devenit vacante.
De aici a aparut o mare problema la inceput.
Vortexurile de energie vacante au sfarsit prin a atrage doua rase de extraterestri nepoftiti care s-au unit cu constiinta noastra umana si au devenit o parte a tiparului nostru evolutionar.
Prima rasa extraterestra au fost iudeii, ale caror origini erau necunoscute, dar ei nu constituiau o problema. De fapt, in multe aspecte ei ne-au ajutat pentru ca au adus informatii avansate pe care noi nu le detineam.
Problema a fost cu cea de-a doua rasa extraterestra. Aceasta rasa a venit de pe Marte, nu de pe planeta Marte pe care noi o stim sau care a existat atunci, ci de pe planeta Marte din urma cu 1 milion de ani.
In acel timp Marte era o frumoasa planeta, cu viata pe toata suprafata ei si nu moarta, asa cum a devenit mai tarziu.
Insa locuitorii martieni sufereau de pe urma efectelor rebeliunii luciferiene, iar lumea lor a fost distrusa de aceasta rebeliune. Dar problema martiana nu a fost creata de Lucifer insusi ci mai degraba de un tip similar de trasatura morala.
Ii spun acestei probleme "Rebeliunea luciferiana", chiar daca Lucifer nu a fost implicat decat in revolta recenta, cunoscuta de noi.
REBELIUNEA LUCIFERIANA
Lucifer a fost unul dintre cei mai surprinzatori ingeri creati de Dumnezeu. El a avut un defect. Noi credem ca el a fost la fel de bun ca Dumnezeu.
Lucifer stia modelul creational, merkaba, dar acesta a fost intentionat la inceput a fi folosit numai dintr-o perspectiva interioara. Faptul ca a fost creat la nivel interior inseamna ca omul a avut corpul emotional intact la fel ca si cel mental, care te protejeaza.
Lucifer a mers un pas mai departe. El a indraznit sa il creeze in exterior.
Separandu-l de Dumnezeu, sursa, el nu a fost capabil sa il creeze in interior.
Totusi, initial, inainte de consecinte, el s-a gandit: "Nu e mare lucru. El functioneaza intern. Va functiona si extern. Acelasi vechi merkaba". Este echivalent cu a spune ca bomba cu hidrogen este ca si iubirea pentru ca este calda si stralucitoare.
Prin exteriorizarea merkabei problema a devenit de un miliard de ori mai serioasa.
Acest tip nou de experiment efectuat impotriva lui Dumnezeu, a fost incercat de trei ori inainte de cel care a afectat planeta noastra si de fiecare data a sfarsit in haos total.
Ultima rebeliune luciferiana a fost in urma cu 200.000 de ani. Atunci el a convins aproximativ o treime din ingeri sa i se alature.
In urma cu aproximativ un milion de ani in urma rasa de pe Marte a murit datorita efectelor rebeliunii luciferiene (cea de a treia). Planeta a murit in urma folosirii gresite a merkabei.
Cand creezi merkaba in interior, folosind iubirea sau corpul tau emotional, aceasta devine un camp viu in jurul corpului tau, dar atunci cand il creezi in exterior nu mai trebuie sa folosesti iubirea, nu e nevoie decat de mintea care calculeaza.
Acest act al exteriorizarii produce o fiinta care are disponibila numai partea stanga a creierului si care nu are un corp emotional si nici capacitatea de a iubi.
Cel mai bun exemplu il reprezinta grii (grii sunt descendenti ai martienilor si una dintre rasele care in zilele noastre fac vizite pe Pamant).
Generarea dualitatii reprezinta un alt efect al creerii merkabei in exterior.
Dualitatea ajunge sa sa exteriorizeze si sa transforme emotiile in tehnologie.
Odata cu trecerea sub efectul dualitatii si mecanizare, totul devine din ce in ce mai dificil de perceput de catre spiritul Unicitatii care este prezent in orice.
Asa ca noi vedem binele si raul si, chiar daca spiritul este prezent intr-o lume creata extern, este incredibil de dificil a se discerne realitatea.
Cand martienii au venit in Atlantida ei au adus si efectele rebeliunii luciferiene si acest lucru a reprezentat cauza principala a decaderii Pamantului.
Problema era ca Marte reprezenta o cultura bazata pe partea stanga a creierului; martienii cunosteau si intelegeau totul intelectual, dar nu aveau sentimente, nu aveau iubire.
Ei nu aveau nici un motiv pentru a le pasa de altii.
Ca urmare a acestui fapt ei s-au razboit mereu si si-au distrus atmosfera in acelasi mod in care noi o facem astazi pe Pamant.
Cand Marte era pe moarte, un mic grup de martieni, aproximativ 1.000, au construit structuri in regiunea pe care noi am ajuns sa o denumim Cydonia - masiva fata umanoida si structurile pe care nava spatiala Viking le-a fotografiat pe Marte in 1976.
Aceste structuri reprezinta in excelent detaliu matematic la mai multe nivele forma unui tetraedru, care ne aminteste de o stea.
Aceste monumente descriu modul in care martienii si-au creat mercaba in exterior si efectele dezastruoase ale acestui lucru.
Ei au pierdut abilitatea de a crea merkaba intern cu mult timp in urma asa ca ei nici nu stiau ce ar fi acesta.
Un asemenea vehicul are nevoie de un corp emotional. Ei stiau sa creeze merkaba doar in exterior si tocmei asta au facut. Ei au gasit ca asta era singura lor optiune.
Prin creerea acestui vehicul extern spatio-temporal, martienii erau capabili sa calatoreasca in spatiu, in timp, sa descopere si sa decida timpul si locul perfect in care ei aveau nevoie sa se plaseze. Cand s-au proiectat in viitorul lor (65.000 de ani in trecutul nostru, in Atlantida), au vazut acest loc perfect de pe planeta Pamant si au optat pentru el. Astfel au ajuns aici. Ei au patruns impotriva vointei noastre si au incercat sa puna stapanire peste tot, dar erau foarte putini si au esuat.
In cele din urma au decis sa incerce experienta emotiilor (care era legata de latura noastra feminina) chiar daca nu au inteles-o si nici nu au acceptat-o.
A fost o incercare pozitiva pentru ei care s-a desfasurat pe o perioada de 50.000 ani, insa mereu cu intreruperi.
Influenta lor asupra noastra a fost atat de puternica incat noi am inceput sa ne schimbam orientarea constiintei de la feminin catre masculin. Aceasta transmutare nu a fost complecta dar noi am fost distorsionati in mod semnificativ.
Atunci cand martienii au patruns in modelul nostru evolutionar din Atlantida, noi eram echivalentul unei fete de 13-14 ani iar ei echivalentul unui om de 65 de ani. Ei au pasit in modelul nostru evolutionar impotriva vointei noastre si ne-au violat, in esenta.
Chiar daca mereu erau conflicte, lucrurile au progresat lin pana in urma cu 16.000 de ani in urma.
Atunci un meteorit a lovit planeta Pamant in locul unde in zilele noastre se afla Charlestown, Carolina de Sud, SUA.
Ramasitele meteoritului topit sunt imprastiate pe suprafata a patru state.
Atlantii reprezentau o cultura extrem de avansata in acel timp, astfel ca stiau de viitorul impact cu meteroritul. Ei aveau tehnologia prin care puteau sa il spulbere in spatiu. Martienii au pledat pentru distrugerea meteoritului dar desi aveau o influenta puternica asupra noastra, orientarea noastra feminina a fost destul de puternica pentru a se impotrivi.
Aspectul intuitiv a spus: "Nu, nu il spulberati: este vointa divina si ceea ce va fi, va fi, sa lasam sa se intample intocmai".
Astfel ca atlantii au asteptat impactul si... cele mai multe dintre stricaciuni au avut loc chiar in locul unde locuiau martienii. Aproape toata aceasta zona s-a scufundat.
Pentru martienii care au ramas, aceasta a fost picatura care a umplut paharul.
Cei care erau devotati exteriorizarii merkabei, au hotarat sa nu mai se supuna conducerii noastre si sa-si urmeze propiile lor reguli.
Au pus la punct astfel un alt experiment luciferian, asemanator cu cel care a avut loc in urma cu un milion de ani pe Marte si care a dus la crearea unui vehicul exterior. Ei nu aveau corpul emotional si iubirea care ar fi fost necesare pentru creerea unui camp contra-rotitor asemenea unei unei entitati vii, mai ales ca ei nu au facut nimic pentru a hrani acest aspect al lor pe Pamant.
Incercand sa-l creeze ei au intensificat patologia rebeliunii luciferiene pe Pamant si au esuat mizerabil.
Experimentul a scapat de sub control si a avut efecte asupra nivelelor dimensionale astfel ca aici au ajuns multe spirite care nu erau de dorit, spirite care erau destinate altor lumi dimensionale. Acestea au venit cu milioanele. Totul a inceput sa se transforme intr-o nebunie. Imaginati-va entitati terifiante, cu capacitati mediumice si telechinetice, care urlauL, nu numai in atmosfera Pamantului ci si in mintea, corpul si spiritul locuitorilor. Nu a fost deloc placut.
Maestrii inaltati au ajutat foarte mult prin sigilarea multor rupturi dimensionale, dar milioane din aceste fiinte destrupate erau deja prezente si fiecare atlant avea sa infrunte 20 pana la 100 de spirite in trupul lui.
Situatia Atlantidei a inceput sa se inrautateasca mai mult decat cea din zilele noastre, chiar daca noi ne apropiem mai repede de acest lucru. Si acele spirite inca mai sunt aici. Fiecare dintre locuitorii acestei planete trebuie sa se infrunte cu cateva dintre aceste spirite care traiesc in trupul lor.
Experimentul s-a intamplat in urma cu aproximativ 16.000 de ani si pentru urmatorii 4.000 ani lucrurile au continuat sa se inrautateasca.
Maestrii inaltati care reprezinta aspectul nostru cel mai inalt, gradul cel mai ridicat la care s-a ridicat constiinta pe aceasta planeta, s-au plasat pe subnivelele 10, 11 si 12 ale celei de a sasea dimensiuni si s-au rugat pentru ajutor.
Ei trebuia sa gaseasca o cale pentru a-i salva pe ceilalti.
Ei nu puteau sa scape pur si simplu de martieni sau sa ucida spiritele destrupate; maestrii inaltati nu actioneaza astfel, aceasta nu este calea lor de viata. Astfel ca ceea ce maestrii inaltati au cautat si pentru care s-au rugat a fost gasirea unei situatii din care toti sa aiba de castigat.
Cel mai inalt aspect al vietii este reprezentat de unitatea constiintei si in aceasta unitate nu exista nici o dualitate, nici o iluzie. Este foarte clar ca exista un spirit Unic care se afla in tot si totul este o parte a acestui intreg. Datorita acestui fapt maestrii inaltati nu i-au distrus pe martieni.
Filosofia noastra moderna de excizie chirurgicala -- de a taia si a indeparta ceea ce nu functioneaza corect -- nu este o reprezentare a adevaratei realitati.
Prin anihilarea martienilor sau indepartarea lor, o pierdere pentru cativa ar fi devenit in cele din urma o pierdere pentru toti.
O multime de consuli intergalactici au fost implicati in deliberarile care au urmat. Ei au privit inapoi, in trecutul indepartat si au vazut ceva care a fost facut inainte si care chiar a mers.
Era nevoie de o initiere sintetica a planetei in constiinta Christica. Matricea constiintei Christice a inceput a fi creata intr-un mod sintetic si nu printr-o desfasurare naturala a acestui proces. Aceasta actiune ar fi fost una pozitiva.
Odata ce constiinta noastra ajunge la un anumit nivel toate problemele se rezolva de la sine.
Constiinta christica reprezinta constiinta unitatii, astfel ca daca se ajunga la aceasta, oricine are de castigat.
Sunt cinci nivele ale constiintei asociate cu planeta Pamant.
Nivelele de constiinta sunt in legatura directa cu numarul cromozonilor din constitutia noastra.
Fiecare nivel de constiinta prescriu dealtfel o anumita categorie de lungime.
Primul nivel de constiinta are 42 + 2 cromozomi si aceasta este in armonie cu unitatea constiintei. La acest punct constiinta colectiva opereaza astfel: daca o persoana experimenteaza ceva, este posibil pentru oricine altcineva sa acceseze aceasta memorie si sa o retraiasca. Acesta este un timp al visului care ii caracterizeaza pe arborigenii din Australia. Categoria de lungime care este asociata acestui nivel de constiinta este de 1 - 1,5 metri.
Nivelul doi de constiinta este nivelul la care ne situam noi in momentul de fata. Noi nu avem aceasta unitate a constiintei; noi suntem scindati si separati. Nivelul doi de constiinta are 44 + 2 cromozomi si categoria de lungime este de 1,5 - 2,1 metri.
In al treilea nivel de constiinta care este reprezentat de constiinta Christica sunt 46 + 2 cromozomi. Categoria de lungime este de la 3 la 4,8 metri. Aici noi ne plasam din nou in unitatea memoriei, dar forma sa corespunzatoare celui de al treilea nivel este actualizata printr-o manifestare instantanee; acesta nu mai reprezinta timpul visarii ci timpul real. Cand tu iti amintesti ceva este real. Nu este doar memoria ta ci memoria tuturor fiintelor cu constiinta christica care au trait vreodata. La cel de-al treilea nivel exista doar o singura constiinta care se afla in tot; aceasta este cheia memoriei. Aceasta reprezinta imortalitatea. Imortalitatea nu inseamna sa traiesti intr-un corp pentru totdeauna deoarece exista intotdeauna un loc mai inalt in care sa te plasezi. Problema nu se rezuma la a experimenta intreruperi ale constiintei odata cu trecerea la un nivel diferit, la a suferi o pierdere de memorie ci are in vedere capacitatea de a parasi locul atunci cand doresti si sa continui sa stii unde te afli.
Cel de-al patrulea nivel de constiinta are 48 + 2 cromozomi si o categorie de lungime de 7,5 - 10,5 metri.
Cel de-al cincilea nivel are 50 + 2 cromozomi si o lungime de 15 - 18 metri.
Cel de al patrulea nivel se aseamana intr-un sens cu cel de al doilea dar reprezinta un pas necesar pentru a ajunge la al cincilea nivel care reprezinta cel mai inalt nivel care poate fi atins pe aceasta planeta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu