joi, 30 decembrie 2010

2011, Anul Iepurelui de Metal

2011 , anul Iepurelui de metal va debuta pe data de 3 februarie 2011 şi se va încheia pe 22 ianuarie 2012, când va începe anul Dragonului. Iepurele de metal sau Iepurele Alb aduce, în primul rând, linişte. Acest semn este unul senin, optimist şi cu încredere în viitor. Gata să muncească pentru a obţine ceea ce şi-a propus, nativul născut în semnul Iepurelui de metal beneficiază de multe ori şi de circumstanţe exterioare favorabile, Are o bună reputaţie şi de, obicei, reprezentanţii celorlalte semne din zodiacul chinezesc se simt onoraţi să îl aibă alături, ca prieten de încredere.

Toate aceste caracteristici se vor transmute şi anului 2011. Astfel , vom dobândi mai multă linişte, iar viaţa şi evenimentele din jur le vom privi cu mai puţină încrâncenare. Această relaxare ne va aduce - cu condiţia să nu se transforme în lene - mai mult noroc.


Anul Iepurelui de metal pe plan internaţional
Politica mondială va fi una liniştită, caracterizată de linişte şi pace. conflictele existente vor fi minore, fără să afecteze regiuni geografice întinse sau un număr mare de oameni. Chiar şi statele care au planuri agresive se vor mulţumi să pună la punct strategii, să se înarmeze şi eventual să facă exerciţii militare, însă nu vor lansa atacuri decisive pe parcursul lui 2011.

Statele vor fi preocupate mai degrabă de îmbunătăţirea sau de consolidarea propriei imagini, cu sau fără logo-uri sub formă de frunză, plătite cu milioane de euro. Armele vor tăcea şi, în schimb, vor cânta muzele, se va pune accent pe evenimentele culturale, artistice şi pe spectacolele sportive de amploare. Un an bun pentru cinematografie, muzicieni, scriitori , pentru artişti în general.

Anul iepurelui de metal şi viaţa de zi cu zi
În viaţa de zi cu zi, 2011 va fi o perioadă potrivită pentru incetarea conflictelor vechi
si consolidarea relaţiilor de prietenie. Se va pune un accent mai mare pe odihnă şi pe propriul confort. Fiecare dintre noi va investi sume frumuşele pentru a-şi cumpăra câte un obiect necesar în casă, care să îi facă viaţa mai confortabilă, sau câte o haină în acelaşi timp utilă şi frumoasă.

În anul iepurelui de metal, vom rezerva mai mult timp hobby-urilor noastre, vom descoperi noi pasiuni şi metode de relaxare, care să ne scoată, măcar din când în când, din ritmul trepidant al vieţii contemporane. Un an potrivit pentru a face pregătiri şi planuri de viitor. Ceea ce semănăm acum, cu linişte şi înţelepciune, va da roade frumoase în viitor şi ne va fi de folos în perioade ceva mai tumultuoase.
sursa http://astrologykom.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu