vineri, 21 octombrie 2011

Consiliul Andromeda despre 2012, Elenin şi Nibiru

sursa:http://roaim.co.nr/?a=articles&p=443
http://www.youtube.com/watch?v=d9KECe8Mu7Q
Consiliul Andromeda este raspunzator de guvernarea galaxiei noastre, si este format din reprezentanti ale anumitor sisteme stelare care au functii de guvernare si dezvoltare ale zonelor galactice in care activeaza.
Alfred Labremont Webre a luat un interviu reprezentantului Consiliului Andromeda de pe Pamant in legatura cu anul 2012, cometa Elenin si Nibiru, si in cahttp://www.blogger.com/img/blank.gifre http://www.blogger.com/img/blank.gifse arata ca Elenin are anumite functii in schimbarea sistemului solar pregatind intrarea si stabilirea aici a anumitor corpuri ceresti.

Conform reprezentantului Consiliului Andromeda, aceste transformari includ:
1) o stea pitica rosie se va stabili in sistemul solar transformandu-l intrun sistem binar (format din doua stele - soarele si noua pitica rosie)
2) o noua planeta locuita de o civilizatie umanoida avansata
3) negocierea trecerii planetei Nibiru (locuite de Annunaki) pe linga sistemul solar (astfel incat sa nu perturbe sensibilul echilibru al planetelor solare), rezultat obtinut de catre Consiliul Andromeda pentru a pune capat ciclului de perioade in care Annunaki (locuitorii de pe Nibiru) au perturbat grav atat viata cat si resursele naturale ale Terrei de fiecare data cand au trecut pe linga Pamant
Informatiile provenite de la Consiliul Andromeda se refera si la perioada care a mai ramas din anul 2011, precum si la ce urmeaza in anii 2012 si 2013.
Conform declaratiilor reprezentantului Consiliului Andromeda, toate aceste schimbari fac parte din transformarile prin ascensiune dimensionala a intregului sistem solar, inclusiv a planetei Pamant.
2011: Sfarsitul ocupatiei instituite de "micii cenusii" din Orion si draco-reptilieni
Intr-un interviu anterior, reprezentantul Consiliului Andromeda a afirmat ca a fost castigat razboiul sistemelor stelare membre ale Consiliului impotriva aliantei micilor cenusii din Orion cu draco-reptilienii care intentionau sa instituie ocuparea deplina si definitiva a Terrei.
Reprezentantul Consiliului Andromeda a dezvaluit cateva detalii in legatura cu perioada actuala:
In trimestrul 3 al anului 2011 s-a incheiat etapa finala prin care razboiul cu micii cenusii si draco-reptilienii a fost castigat. Alianta draco-reptilienilor cu micii cenusii a fost invinsa definitiv.
Consiliul Andromeda a depus eforturi majore pentru a incheia victorios acest razboi in acest an, astfel incat interesele legitime ale Pamantului si pamantenilor sa fie cel mai bine aparate.
La mijlocul lunii septembrie 2011, 90 % din draco-reptilieni si micii cenusii, care au format o alianta pentru a continua stapanirea asupra Terrei, au fost anihilati, indepartati sau eliminati din numeroasele baze subterane operationale in care activau de mult timp.
Acest razboi pentru eliberarea Terrei de sclavia miilor de ani de bombardament cu energii negative, manipulare si control a fost purtat de sistemele planetare din Consiliul Andromeda in numele Terrei, si avand in inimile, sufletele si gandurile lor cele mai bune intentii pentru pamanteni.
Cei care au actionat din greu, fara incetare, in aceste directii sunt cei din sistemele Arcturus, Tau Ceti si Procyon. Contributia celor din Procyon a fost deosebit de valoroasa pentru ca le-au descoperit slabiciunile celor din alianta malefica si au invatat cum sa ii invinga. Sistemul Procyon a reusit sa se elibereze de alianta malefica in urma cu 12 ani terestri.
Acest razboi a fost necesar pentru a asigura libertatea totala a planetei Pamant si a oamenilor si eliberarea lor de interferentele malefice generate de doua rase regresive: draco-reptilienii din sistemul Alpha Draconis si Hydra, si o anumita varietate de mici cenusii renegati care acum traiesc in sistemul stelar Orion. Acestia din urma sunt plecati din Zeta Reticuli 1 si 2 de cateva sute de ani.
Nota AIM: Micii cenusii au avut primele contacte cu oficiali militari americani inca in anii 1942 - 1960 cand au incheiat un tratat secret prin care, in schimbul de tehnologie avansata, primeau dreptul de a face experiente genetice pe oameni pentru a obtine hibrizi partial umani. Desi pare de necrezut, astazi dispunem de marturii foto si VIDEO care atesta existenta acestor fiinte degenerate. Iata mai jos cateva exemple in acest sens:
http://www.youtube.com/watch?v=ZB788PtqQvg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ZB788PtqQvg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=a6TLGkrfNKI&feature=player_embedded
Terra nu este singura planeta pe care au terorizat-o. Mai exista inca alte 21 de planete care sunt inca in situatia Pamantului si care trebuie ajutate. Din fericire, alianta malefica poate si trebuie sa fie indepartata, gratie contributiei celor din Procyon.
Nota explicativa importanta: Dintre rasele micilor cenusii, cei din rasa principala care se aflau in sistemul binar Zeta Reticuli, au constientizat starea precara in care se afla rasa lor, fragilitatea vietii pe care o alesesera, si faptul ca nu vor avea niciun viitor daca nu se schimba, nu s-au afiliat la alianta malefica cu draco-reptilienii, si au fost deschisi sa impartaseasca tot ceea ce stiau si invatasera. Datorita umilintei lor, Consiliul Andromeda a intervenit si i-a ajutat sa se mute intrun alt sistel stelar, astfel incat acesti Zeta Reticulieni nu se mai afla acum in sistemul Zeta Reticuli.
Toate varietatile de mici cenusii malefici care au produs atatea probleme Pamantului sunt acum indepartati din bazele lor subterane si sub-oceanice, impreuna cu draco-reptilienii. De asemenea, bazele lor operationale stabilite de mult timp pe Luna, Marte si pe lunile acesteia au fost deja curatate de aceste fiinte decazute.
Exista cateva mii de fiinte hibride mici cenusii-pamanteni (realizati prin inginerie genetica si alte procedee de manipulare) care au fost programate malefic inca din nastere. Acestea vor parasi Pamantul si vor fi mutati pe o noua planeta pentru a putea fi de-programati astfel incat sa isi descopere liberul arbitru si sa poata evolua prin sine.
Scopul principal al razboiului ce tocmai s-a incheiat cu succes a fost eliminarea efectului miilor de ani de energii negative cu care a fost constant bombardat Pamantul si a implanturilor eterice negative folosite de draco-reptilieni si de micii cenusii pentru a mentine prin manipulare si control rasa umana intr-o continua stare de frica, anxietate si permanenta nesiguranta.
De asemenea, eliminarea definitiva a acestor entitati malefice care doreau sa continue manipularea Terrei si folosirea prin furt a resurselor naturale si umane pamantene, toate acestea prin manipularea si indobitocirea marii majoritati a populatiei umane.
Consiliul a stabilit ca oamenii merita aceasta ocazie, aceasta sansa de a evolua constient dupa mii de ani de control, manipulare si sclavie.
Este cunoscut de catre personalul medical al Consiliului Andromeda faptul ca o mare parte din populatia Pamantului a fost implantata si afectata negativ prin implanturile fizice si eterice ale micilor cenusii care mentineau oamenii intr-o stare permanenta de frica, anxietate si astfel erau foarte usor manipulati si controlati.
Desi unele astfel de implanturi fizice parazite au fost deja descoperite si indepartate de medicii umani, implanturile eterice folosite de micii cenusii nu pot fi inca detectate si indepartate cu ajutorul actualei tehnologii pamantene.
Acum, dupa incheierea razboiului, echipa medicala a Consiliului Andromeda lucreaza continuu pentru indepartarea acestor implanturi eterice si eliminarea gravelor perturbatii energetice, emotionale si psihologice si a multiplelor probleme cauzate de interventia malefica a micilor cenusii prin care doreau sa aduca in stare de sclavie populatia umana a cestei planete.
Oamenii au dreptul la acest nou si proaspat inceput, eliberati de toate efectele si reziduurile psihologice si emotionale cultivate acerb de catre micii cenusii si draco-reptilieni prin tehnologiile lor.
Procesul de insanatosire a rasei umane pamantene va continua si in timpul fazei de tranzitie si transformare a Pamantului prin ascensionarea frecventei de vibratie si intrarea intr-o dimensiune superioara.
In interviul ExopoliticsTV, reprezentantul Consiliului Andromeda discuta despre rolul cometei Elenin si al celor trei corpuri ceresti care ii urmeaza.
Acesta spune ca rolul acestor corpuri ceresti noi este sa ajute ascensiunea sistemului solar, inclusiv a planetei Pamant si civilizatiei umane, de la aceasta a treia
dimensiune vibratorie (in care ne aflam in prezent) catre a patra dimensiune.
Elenin, Tekoma si Nibiru
1) Ce este Elenin?
Raspuns: este un corp ceresc natural, o mica cometa, dar care este facuta mai mult din roci dure, si mai putin din gheata si gaze. Rolul ei este de a "face curat" in drumul ei pentru a pregati sosirea unei stele pitice rosii numite Tekoma care este de marimea planetei Uranus, si care o urmeaza indeaproape. Dupa ce Tekoma se va stabili in sistemul solar, Elenin va pleca pentru totdeauna.
2) Observatori terestri afirma ca in jurul lui Elenin este o forma piramidala care o acopera partial; ce este cu asta?
Raspuns: Acesta este un camp de forta special proiectat in jurul lui Elenin si care are rolul de a proteja "imprejurimile cosmice" prin care trece Elenin, pentru a nu deranja fragilul echilibru planetar din sistemul solar, acolo pe unde trece cometa.
3) Atunci de ce vine Elenin?
Raspuns: Elenin pur si simplu pregateste calea pentru Tekoma.
4) Este posibil ca sosirea cometei Elenin sa produca perturbari in sistemul solar sau pe planeta Pamant?
Raspuns: Nu.
5) Atunci ce este aceasta Tekoma?
Raspuns: Este o stea pitica rosie de marimea planetei Uranus. Va ajunge in sistemul solar al Pamantului la mijlocul lunii octombrie 2011 si se va stabili in acest sistem solar fiind vizibila ca un al doilea soare, mai mic si mai putin stralucitor decat Soarele. Locul acestei noi stele va fi intre Venus si Pamant, mai aproape de Venus.
6) Ce poti spune despre posibilele perturbari in sistemul solar si pe planeta Pamant, in legatura cu venirea stelei Tekoma?
Raspuns: O combinatie de mai multe biosfere ale Consiliului Andromeda, pe care le puteti numi planetoizi, si care nu sunt altceva decat nave cosmice imense, au rolul de a proteja la momentul oportun fiecare planeta pentru ca Tekoma sa se instaleze fara efecte majore. Fiecare astfel de planetoizi au echipaje umane compuse din cateva mii de persoane. Aceste biosfere vor proiecta campurile lor de forta protectoare in jurul Terrei si a celorlalte planete pentru a reduce considerabil perturbarile sosirii Tekomei.
7) Dar deja se vede o mica stea in imediata apropiere a soarelui, din anumite zone de pe Terra... Ce este cu asta?
Raspuns: Buna intrebare. Da, asa este. Insa se afla la o mare departare de soarele vostru, si anume la 3 miliarde de ani-lumina.
8) De ce vine Tekoma in sistemul nostru solar?
Raspuns: Acest eveniment face parte din evolutia sistemului solar. Destinul acestui sistem solar este sa devina un sistem binar, format din doua stele. Drept urmare, Tekoma va lumina cerul noptilor voastre.
De la acest moment, noptile voastre vor fi asemenea unor amurguri, iar cerul noptii va fi mai luminos.
8a) Cum va arata cerul noptii terestre cu Tekoma vizibila?
Raspuns: De pe Pamant, oamenii vor vedea Tekoma ca fiind un amestec pastelat de galben si portocaliu catre zona cereasca corespunzatoare orei 8 (Vest-Sud-Vest). Nihohia va avea benzi orizontale pastelate de roz, purpuriu si albastru, iar luna ei va apare ca alb-albastru palid in zona cereasca a orei 7. Comparativ cu ziua, aceste noi corpuri ceresti vor parea mai mari noaptea.
8b) Cum va arata cerul zilei cu Tekoma pe el?

Raspuns: Oamenii vor vedea in continuare soarele, mare si galben-alb stralucitor, iar Tekoma - un corp ceresc mic, luminos, de culoare portocalie. Nihohia, planeta va putea fi vazuta ca un punct, iar luna acesteia - abia ca un punct extrem de mic. Acest nou grup de corpuri ceresti vor putea fi localizate vizual foarte aproape de soare, in zona Est-Sud-Est.
9) Ce este Nihohia?
Raspuns: Nihohia este o mica planeta ce orbiteaza in jurul lui Tekoma, si are o mica luna. Aceasta noua planeta este mai mica decat Pluto, si se roteste foarte aproape de Tekoma. Exista umanoizi care traiesc in subteranele planetei Nihohia. Unii dintre ei sunt ceea ce voi ati numi Caucazieni, iar altii au culoarea pielii de un albastru-pal si sunt verii indepartati ai celor care sunt descrisi in vechile texte ale Indiei. Un pamantean care cunoaste limba vorbita in India va intelege anumite cuvinte din limba acestor locuitori ai Nihoniei. Ei sunt un popor armonios, calm si plin de pace. Sunt foarte evoluati. Nu se lupta intre ei. Este si destinul lor sa vina in acest sistem solar, sa ascensioneze in a patra dimensiune vibratorie, si sa ajute pe Pamanteni sa faca acest salt in constiinta.
Numeroasele orase subterane sunt conectate intre ele prin tuneluri. Ei dispun de tehnologie. Mai concret, ei au un camp de forta protector in jurul planetei lor, astfel incat planeta este protejata in timpul calatoriilor cosmice. Luna lor are cateva statii spatiale in subteran, locuite de oameni, si este protejata in acelasi mod ca si Nihohia. Acesti oameni au calatorit prin cosmos cu Nihohia de 100.000 de ani, si au comunicat prietenos si cordial cu multe civilizatii pe care le-au intalnit. In prezent ei sunt inca in aceasta a treia dimensiune vibratorie (ca si voi) dar vor ascensiona in a patra, asa cum o veti face si voi impreuna cu planeta voastra.
10) Ce poti spune despre Nibiru?

Raspuns: Este o planeta de marimea lui Jupiter, cu mult in urma fata de Tekoma.
11) Este locuita, exista oameni acolo?
Raspuns: Da, pe Nibiru exista oameni, dar in a patra dimensiune vibratorie. Aceasta trecere de la a treia la a patra dimensiune au facut-o in ultimii 2.000 de ani terestri. Ei sunt cunoscuti pe Terra ca Annunaki. In realitate, Annunaki este doar un mic clan al oamenilor de pe Nibiru, care se numesc Nibi.
12) Ce se va petrece atunci cand Nibiru va ajunge in sistemul solar?
Raspuns: Nimic. Nibiru nu va ajunge in sistemul solar. Consiliul Andromeda a negociat cu Nibi astfel ca acestia sa nu interfereze in niciun fel cu pamantenii. Ca parte a acestei hotarari, Consiliul Andromeda a primit ajutor de la fiinte din dimensiunea a cincea vibratorie care furnizeaza metode specifice pentru ca traiectoria planetei Nibiru sa fie deviata astfel incat sa treaca mult peste sistemul solar, la o distanta foarte mare.
De aceea, trecerea lui Nibiru atat de departe de sistemul solar va avea doar efectul unei usoare si abia-perceptibile brize blande.
13) Cand anume va trece Nibiru pe linga sistemul solar?
Raspuns: Nibiru va devia pe deasupra planului sistemului solar la sfarsitul lui noiembrie pina la mijlocul lui decembrie 2011.
14) Ce efecte va avea aceasta trecere?
Raspuns: Pe Pamant nu se va simti mai nimic.
15) Care ar putea fi cauzele schimbarilor planetare majore care sunt discutate activ acum? Au legatura cu anul 2012?
Raspuns: Multe din schimbarile Pamantului care vor avea loc in anii 2012 si 2013 vor fi produse de inaltele energii provenite din inima galaxiei care este o gaura neagra, un corp ceresc cu o masa imensa, energii care se concentreaza in planul ecuatorial al galaxiei, si in care Terra va ajunge curand.
Aceasta inima galactica, impreuna cu inalta energie vibrationala a planului ecuatorial galactic determina perturbari magnetice care au ca rezultat o crestere a vibratiei Pamantului. Aceste noi energii pe care Pamantul acum le primeste sunt in banda de frecvente a celei de-a patra dimensiuni vibrationale si vor continua timp de mii de ani.
Pentru a micsora riscurile, si pentru a face ascensiunea gradat, toate acele biosfere dispun de un camp de forta protector pe care il folosesc pentru a ajusta gradat aceasta "cascada" de energii inalte, astfel incat planetele sistemului solar sa ascensioneze in siguranta. Ramane de vazut cat de mare sau mica va fi agitatia pe Terra.
Cutremurul din Virginia, SUA la data de 23 august 2011
Reprezentantul Consiliului Andromeda spune ca acest cutremur nu a fost provocat de o miscare tectonica. Acest mic cutremur a fost rezultatul armelor energetice (de tip sonic) ale Consiliului Andromeda indreptate pentru a distruge bazele subterane ale micilor cenusii si draco-reptilienilor din zona Washington si adiacent.
Nota importanta: Consiliul Andromeda nu foloseste deloc arme atomice sau nucleare pentru scopurile sale, deoarece aceasta energie este atat de devastatoare incat distruge aproape complet armonia si echilibrul local al naturii, nefiind conforma cu scopurile Consiliului.

Dealtfel, jurnalistul independent Robert M. Stanley afirma ca acest cutremur este unul total atipic: adancimea acestuia a fost de numai 160 metri si s-a simtit in Washington ca unul tipic cauzat de o explozie nucleara, dupa marturia lui Wilbur Allen, fost ofiter Air Force One la Casa Alba.
Ascensiunea
Reprezentantul Consiliului Andromeda ofera detalii depre ascensiunea sistemului solar in noua dimensiune vibrationala.
Aceasta tranzitie este un proces foarte interesant, pentru ca intreg sistemul solar impreuna cu planetele si fiintele de aici vor trece in a patra dimensiune vibratorie, si toate astea fara sa trebuiasca sa moara fizic. Sa explic... De foarte mult timp, fiintele umane de pe planete fizice ca Pamantul traiau vieti mai scurte sau mai lungi ca sa invete experientele care le erau necesare sufletelor lor. La moartea corpului fizic, sufletele paraseau planeta pentru un timp si apoi decideau unde si cand vor reveni pe Pamant printr-o noua incarnare, fie pe Pamant, fie pe o alta planeta fizica. Sau, atunci cand au invatat suficient de mult in aceasta "scoala" fizica a planetei Pamant, ei decideau sa migreze apoi intr-una din lumile din dimensiunea superioara, a patra.
De data asta, prin aceasta ascensiune integrala a sistemului solar in a patra dimensiune, nimeni nu mai trebuie sa moara fizic pentru a experimenta noua frecventa de vibratie.
Vizite fraterne
In acest nou proces ascensional, multe fiinte umane de pe planetele afiliate la Consiliul Andromeda vor veni aici pe Pamant, in vizita.
Acestia sunt de pe patru planete: Ventra, Nikotae, Toleka si Ritol. Acesti oameni sunt exact ca si voi, aproape identici.
Ventra: Oamenii de pe aceasta planeta au pielea alba ca de portelan, iar ochii sunt foarte frumosi de culoarea smaraldului sau albastru-purpuriu inchis, parul blond si fin; femeile au inaltime mai mica (1,50 m) decat barbatii (1,80 - 1,95 m).
Nikotae: Oamenii de aici au pielea in diferite nuante de crem-deschis pina la crem-inchis. Ei se aseamana foarte mult cu pamantenii, si sunt rezultatul unui amestec de rase. Parul variaza de la negru la castaniu deschis, scurt sau lung, drept sau buclat. Ochii lor au nuante de maro, mai deschis sau mai inchis, iar cei cu ochii de culoare mai deschisa pot avea si zone de culoare aurie. Femeile au inaltimea de 1,80 m iar barbatii sunt mai inalti (2 - 2,20 m).
Toleka: Oamenii de aici au pielea de culoare verde deschis pastelat iar ochii le sunt de culoare albastru deschis apos. Parul lor e foarte fin si de culoare argintiu pina la blond deschis. Au inaltimea medie a pamantenilor. Au insa urechile asemanatoare personajelor vulcaniene din filmul Star Trek.
Ritol: Majoritatea celor de pe aceasta planeta au pielea de culoare albastru foarte deschis. Parul lor este bogat si de culoare alba, iar ochii de culoare purpuriu foarte pur. Ei s-au amestecat cu cei caucazieni din Tau Ceti, ca rezultat au culoarea pielii mai deschisa iar parul negru sau roscat intens si bogat. Inaltimea acestora este mai mare, femeile avand 2,20 m iar barbatii 2,50 m. Ritol este o planeta foarte asemanatoare cu Pamantul, unde exista o mare varietate de rase umane.
Pentru a putea vorbi cu acesti vizitatori va trebui sa folositi aparatura speciala portabila de traducere instantanee.
Toate acestea vor putea avea loc chiar inainte de sfarsitul anului 2011. Totusi, aceasta data nu este "fixata", ci depinde de situatia concreta a planetei Pamant. De aceea, voi trebuie sa dati dovada de rabdare in legatura cu aceste vizite.
Voi, pamantenii, veti invata care este adevarata voastra mostenire, adevarul despre originile voastre cosmice, cine sunt fratii si surorile voastre, cine sunt stramosii vostri, si de ce sunteti atat de importanti. Veti invata despre adevarul si realitatile originii spirituale a umanitatii si despre adevarata esenta a fiecaruia dintre voi. Veti invata despre realitatea, creatia si sacralitatea sufletului uman si legatura lui cu Marea Creatie, cu toate formele de viata din Univers. Dar desigur este mult mai mult decat atat.
O noua lume
Aceasta transformare a voastra, aceasta ascensiune vibratorie din prezenta dimensiune a treia catre cea de-a patra se va face gradat, fara perturbari, armonios, si - foarte important - fara moarte fizica. Va fi o transformare a fiecarei celule a corpurilor voastre, de la forma actuala grosiera, greoaie si densa, la o forma mult mai rapida vibrational. Astfel veti avea corpurile mai usoare si mai inalte, mai putin dense si mai permeabile la lumina.
Trebuie sa retineti ca structura moleculara a celulelor corpului vostru se va schimba, in sensul ca aceasta va fi bazata pe molecule cristaline. Centrul fiecarei celule va fi foarte luminos, iar corpurile voastre vor fi cumva transparente.
Toti adultii care vor reusi sa ramana aici in timpul acestei tranzitii vor avea o aparenta a varstei de 32 - 35 de ani.
In ce priveste inaltimea, aceasta va creste astfel incat media de acum (1,75 m) va deveni 2 m. Greutatea va fi in medie de 6 kg pentru barbat si de 4 kg pentru femei, ca urmare a cresterii frecventei de vibratie.

In aceasta noua dimensiune vibratorie toate bolile specifice corpului fizic vor inceta sa mai existe, iar sanantatea va fi deplina, corpurile voastre fiind pline de lumina.
Asa cum masurati acum timpul pe Pamant, veti putea trai in aceasta a patra dimensiune pentru 5.000 - 10.000 de ani, dar trebuie sa retineti ca atunci timpul inceteaza sa mai existe asa cum il cunoasteti acum. Este greu de explicat, dar veti vedea.
Atunci cand ati invatat suficient din experientele in aceasta a patra dimensiune, veti putea sa mergeti mai sus, in a cincea dimensiune vibratorie, care are alte specificitati, pentru a invata si acolo. Practic, moartea va inceta si ea sa mai existe pentru voi.
Despre Consiliul Andromeda:
Cei 12 membri ai Consiliului sunt reprezentanti ai celor 12 rase ale membrilor. In plus, exista un presedinte fara drept de vot care este din sistemul Zenetae - planeta Tishtae, si o vice-presedinta fara drept de vot din sistemul Mirach - planeta Terial, ambele in constelatia Andromeda. Aceste doua fiinte umane traiesc si vibreaza in realitatea celei de-a patra dimensiuni.
Multe din rasele umane membre ale Consiliului sunt recunoscute in Univers ca fiind cei care au insamantat Pamantul acum sute de mii de ani, asa cum se poate constata in marea varietate a raselor umane pamantene. Toate aceste rase stelare au trecut deja prin procesul de ascensiune in cea de-a patra dimensiune.
Iata lista cu sistemele de origine ale membrilor Consiliului:
1. Arcturus - planeta Pitolla
2. Antares - planeta Nikotae
3. M103 - planeta Legola
4. Procyon - planeta Kaena
5. Vega - planeta Percula
6. Capella - planeta Pershea
7. Polaris - planeta Ventra
8. Sirius A - planeta Toleka
9. Deneb - planeta Ritol
10. Tau Ceti - planeta Xeta
11. Alhena - planeta Degaroth
12. Betelgeuse - planeta Etorth
Emblema alaturata este simbolul Consiliului Andromeda.
Ceilalti membri ai Consiliului care nu ocupa pozitiile de mai sus, fac parte din echipele de investigatii, cercetare, deliberare si consiliere ale Consiliului, care sunt 13 la numar, fiecare cuprinzand un numar de 5 - 6 persoane. In mod colectiv, aceste echipe reprezinta mai mult de 400 de planete din 3 sisteme stelare incluzand Arcturus. Iata echipele:
1. Echipa de consiliere pentru Dimensiunile Superioare
2. Echipa de analiza a Membrilor Sistemelor Stelare
3. Echipa de analiza a Federatiei Galactice a Planetelor
4. Echipa de consiliere pentru Exobiologie Galactica
5. Echipa de consiliere pentru Xenobiologie Galactica
6. Echipa de consiliere pentru Oceanografie Galactica
7. Echipa de analiza pentru Zbor Dimensional si Calatorie Spatiala
8. Echipa de consiliere pentru Medicina Planetara
9. Echipa de observare si consiliere pentru Educatia Universala
10. Echipa de observare si consiliere pentru Comunicare Vocala si Telepatie
11. Echipa de cercetare pentru Explorarea Planetara a Sectorului Galactic
12. Echipa de observare si consiliere pentru Nivelul de Amenintare Militara
13. Echipa de consiliere pentru Dezvoltarea Dimensionala, Emotionala si Spirituala
Exista si alte consilii afiliate, unele cu statut de membru formal, altele fara acest statut, care doresc sa se implice in ajutarea Pamantenilor in acest proces de evolutie.
Unul dintre eceste consilii afiliate este Federatia Galactica, care este o federatie de sisteme stelare si planete pe care traiesc fiinte umane benefice si binevoitoare. Federatia Galactica este compusa din 140 de sisteme stelare si 300 de planete. Este condusa de un presedinte din Tau Ceti care are si o pozitie in Consiliul Andromeda. Planeta conducatoare a Federatiei este Xeta.
Este de asteptat ca in urmatorii ani, pe masura ce Pamantul va intra in cea de-a patra dimensiune, sa i se ofere un loc de membru in Federatia Galactica.
Simbolul Federatiei Galactice este in partea dreapta.
Cine este acest reprezentant al Consiliului Andromeda?
a) El se descrie ca familist cu un caracter moral inalt. I-a dat anumite informatii personale jurnalistului, pentru a fi verificate, si s-au dovedit a fi reale. El spune ca trebuie sa continue sa traiasca ca un simplu om, pentru a-si putea ascunde identitatea.
b) El a fost contactat de reprezentantii Andromeda in 1993, si a facut 3 calatorii in timp, cu ajutorul unei nave spatiale, vizitand o familie americana din vestul SUA din anii 1840.
c) Alte marturii independente atesta existenta consiliului Andromeda ca guvernor galactic care este activ implicat in viitorul umanitatii si al Terrei.

Un comentariu: