luni, 26 martie 2012

Saint Germain - Alegerea atitudinii voastre

sursa http://lumina-lumii.blogspot.com
Trezirea la ceea ce se întâmplă în spatele scenei înseamnă doar că există mai multe concepte de dizolvat. Acum, că adâncimea controlului a fost revelat, este încă un mister de rezolvat. Acest mister este provocarea vieţii cu care toţi candidaţii la ascensiune se confruntă în prezent: cum să rămână în lumină în norul circumstanţelor actuale. Este foarte uşor a răspunde apelului că forțele întunecate sunt în controlul calităţii vieţii omenirii, dar nu este aceasta lecţia care trebuie să fie învăţată pentru a ascende, este doar mai multă conştientizare.

Ascensiunea necesită o inimă deschisă şi o minte fără probleme. Acum, acest lucru s-ar putea să nu apară aliniat cu circumstanţele actuale, în care decesele masive şi dramele corupte continuă să fie dezvăluite. Cu toate acestea, răspunsul la toate acestea NU este mai multe decese. A lua o decizie clară de a nu vă angaja mental nu înseamnă că nu va fi luată nici o acţiune în sensul contribuţiilor de compasiune. În prezent, există multe oportunităţi noi de a acţiona la chemările conduse de inimă. Omul poate deveni minunat în iubire în loc de a merge la luptă cu controlorii. Cei mai mulți dintre controlori nu fac contact direct cu masele, ei contactează doar pe cei care sunt coordonatorii de ţară şi directorii majori ai mecanismelor de control legal. Ceea ce observați sunt pionii lor manipulați, nu pe ei. Așadar, la cine v-ați opune? Numai la pioni. Nici un joc nu poate fi câştigat împotriva directorilor înşelători, însă mișcarea lor următoare poate fi schimbată prin decizia voastră de a deveni mai puţin manipulabili. Cum faceți acest lucru este cheia pentru viitorul ce este creat.

Acţiunile de pace şi de compasiune determină eforturile lor de a continua să genereze frică,, mai puțin controlabile. Preocuparea pentru întreaga umanitate, nu numai pentru relaţiile apropiate personale, îi poate descuraja. Ei doresc rezistenţă. Ei doresc furie. Ceea ce îi alimentează este controlul prin perturbare. Crearea războiului este scopul lor, dar războiul are nevoie de două cursuri opuse, şi atunci când nu este " niciun motiv de îngrijorare", în conștiinta de masă, nu poate fi nici un război. Oare acest lucru înseamnă că nici o acţiune nu trebuie să fie luată pentru a vă opune controlului lor? Doar acţiunea "împotrivă", le poate da posibilitatea de a închide rețeaua lor. Când faci doar lucrurile care arată compasiune, nu a fost livrat nici un "motiv" pentru a închide rețeaua. De exemplu: toată teama creată de atacurile de la 9/11 le-a permis crearea de noi agenţii care supraveghează în prezent cele mai multe din activitățile voastre. Dacă ar fi existat o reacţie mult mai mică de frică , luarea vieţilor celor mai mulți terorişti doriți nu ar fi devenit misiunea lor pe cheltuiala voastră. Opunerea față de dictatorul din Irak s-ar fi putut face diferit, şi nu ar fi fost distruse atât de multe vieţi. Ieșirea din încurcătură v-a distras de la probleme mai urgente, care sunt atât de necesare pe continente - îmbunătăţirea mediului şi a condiţiilor dis-uşurinţei umane, ambele au nevoie de mult mai multă atenţie decât a face un dictator să renunţe la controlul său. Alegerea abordării voastre este raspunsul.

Atacurile împotriva oricui sunt distructive. Toate pot fi schimbate atunci când există mai multă compasiune pentru destinul altuia. A scoate pe cineva din condiţiile actuale nu ar trebui să fie vreodată realizat pentru un câştig personal sau la un astfel de dispreţ extrem pentru bunăstarea lor. Acum are loc o altă dinamică de control , în Siria. Sunteți capabili să contribuiți cu compasiune aici? Da - meditați. Cereți să fiți o ancoră de lumină.

Eliberarea de ură şi de alte atitudini de creare a DIS-uşurinței poate co-crea un alt răspuns la toate provocările lumii voastre. Alegerea de a fi liniştit, în loc de a face ceva "împotriva", controlului, care este dezvăluit, va da acestor controlori (care se concentrează acum pe decesul vostru.), un răspuns foarte diferit. "De ce să distrugă ceea ce poate fi uşor de luat?" ar deveni noua lor abordare. Dar vor lua? Nu, când putem să-i aducem în genunchi, cu iubire. Permite-ți-le să fie în control, total lipsiți de oricine îi poate controla. Acest lucru ar înjosi abordarea lor actuală difuzând în mod dramatic eficiența lor. Sindromul maimuța 100 VA funcţiona. Profitați de viață şi nu le oferiți nici un motiv pentru a ataca.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu