duminică, 13 mai 2012

Dispensele Divine

In aceasta insemnare vom vorbi despre Dispensele Divine, cu alte cuvinte, acele instrumente cosmice prin care Dumnezeu ne ajuta sa evoluam deasupra lumilor dense in care am fost prinsi… Altfel spus,  Urcarea in Gratie ( fata de Caderea din Gratie). Bun, sa ne suflecam manecile si sa incepem :

Au fost un numar de 7 niveluri de Dispense Divine emise de Creator, care sunt relevante pentru progresul nostru ca si suflete individuale. In ordine “cronologica” sunt urmatoarele:

1. Raspunsul la Separare / Cadere din Gratie

2. Schimbarile/salturile Galactice ce au loc la fiecare aproximativ 108 milioane de ani

3. Alinierea precesionala a Pamantului, avand loc la fiecare aprox. 25.920 ani

4. Roata Reincarnarii

5. Spirala Ascensiunii

6. Ascensiunea in masa

7. Interventia ajutoarelor Dumnezeiesti in timpul fiecarei civilizatii majore

8. Intrarea in forma umana (nasterea) copiilor extrem de evoluati

Avand in vedere continutul mare de informatie, am sa tratez fiecare Dispensa intr-un mesaj separat, pentru a da timp sufletelor interesate sa contemple si sa integreze informatia…

Sa incepem cu : Raspunsul la Separare / Cadere din Gratie

Cea mai simpla definitie a Caderii este -> tendinta sufletului de a se identifica cu planul de existenta pe care il exploreaza. Altfel spus, ar fi tendinta noastra de a ne identifica cu corpul fizic si personalitatea si de a crede ca realitatea este ceea ce cuprindem cu cele 5 simturi fizice . Aceasta a dus la sistemul de credinta prin care noi ne credem separati de Dumnezeu. Raspunsul lui Dumnezeu a fost completarea ADN-ului uman (atentie, nu vorbim de ADN-ul fizic, cristalizat, ci de nivelul eteric, subtil al ADN-ului) cu o secventa / program si chei ADN. Aceasta secventa eterica a ADN-ului are rolul ca la anumite intervale temporale sa initieze Trezirea sufletului… Poate tu, cititorule beneficiezi de aceasta initiere acum, cautand sa iti cresti constienta/constiinta si astfel fiind atras catre acest material (si altele asemanatoare). Poate va veti intreba de ce a considerat Dumnezeu sa intervina in acest mod? In milioanele de ani dupa nasterea sufletelor umane din Inima lui Dumnezeu, multe dintre ele au devenit atat de identificate cu materia densa, incat era foare posibil sa nu isi fi amintit niciodata cine sunt ele cu adevarat si sa se inalte astfel in Imparatia Cereasca a dimensiunilor celeste. Astfel, in acelasi timp cu “Caderea” (am pus in ghilimele deoarece, la cel mai inalt nivel, aceasta cadere nu a avut loc decat in perceptia sufletelor prinse in materia densa) a existat si raspunsul lui Dumnezeu. In eternitate, totul se intampla ACUM (este dincolo de timp), astfel incat, nu exista distanta temporala intre problema si solutia ei (desi noi cei ce inca exploram lumea fizica percepem o dimensiune temporala intre un eveniment si altul).

Sa revenim la initiere… Cand aceasta se intampla, desi sufletul poate alege inca sa ignore Vocea Interioara a lui Dumnezeu care exista in noi toti, va deveni din ce in ce mai dificil pentru acel suflet sa ignore semnalele trimise de Dumnezeu prin activarea acelor coduri si chei ale ascensiunii din ADN… Una din cheile ADN incluse in aceasta initiere este asa numita Secventa Principala a Ascensiunii. Aceasta este activata in timpul celei de a 5-a Dispense Divine, Spirala Ascensiunii, care va fi detaliata in scurt timp intr-un mesaj ulterior.
In esenta, prima Dispensa stabileste o legatura permanenta intre sufletele “cazute” si aspectele lor mai inalte ( aspectele sufletului care rezida in densitatile inalte, de la 5 in sus). Aici fac o paranteza spunand ca nu toata energia sufletului nostru este incorporata in fizic. O mica parte din ea este aici. O alta parte din noi, cu un potential incredibil in termeni pamantesti a ramas in dimensiunile inalte… Pentru a Urca in Gratie, noi trebuie sa ne reunim cu aspectele noastre Inalte, sa refacem legatura. Pentru exact acest lucru ajuta Prima Dispensa. Fara ea, ne-ar fi luat enorm de mult timp sa revenim la ceea ce am fost odata si chiar mai mult decat atat (devenind de aceasta data suflete mature)… Cu alte cuvinte, Dumnezeu a creat un mecanism de a ne readuce aminte de Unimea cu Sursa… Prima Dispensa se manifesta in unele suflete ca si constienta, ca o vaga si subtila reamntire ca exista o mai bun potential al existentei decat identificarea cu ego-ul (personalitatea).
Atat despre Prima Dispensa. 

A doua Dispensa Divina: Schimbarea/Saltul Galactic

A doua Dispensa Divina este Saltul Galactic… In esenta, acest salt este rezultatul unei emanatii a Soarelui Central al fiecarei Galaxii… Aceasta emanatie scalda stelele si sistemele solare ce se rotesc in jurul sau cu un flux de radiatii de inalta frecventa, la intervale periodice aferente fiecarei rotatii complete a galaxiei in jurul centrului sau. In cazul galaxiei Calea Lactee, acest eveniment se petrece la aproximativ 108 milioane de ani, pentru situatia stelelor si sistemelor stelare aflate in “bratul” galaxiei in care se afla Pamantul. De fiecare data cand Pamantul si stelele din vecinatatea sa trec prin aceasta raza de lumina (flux energetic de inalta frecventa), vibratia dominanta a structurilor atomice pe aceste stele si planete este “saltata” pe urmatorul nivel de densitate, printr-un proces cunoscut in mediile ezoterice si stiintifice dupa diferite nume: intrarea in Centura Fotonica, Poarta Stelara sau Portalul. Cu alte cuvinte, la fiecare aproximativ 108 milioane de ani ( o jumatate dintr-o rotatie completa a galaxiei) se face un salt intr-o frecventa mai mare a Luminii. Saltul Galactic este o Dispensa proiectata sa limiteze timpul petrecut de un suflet intr-un anumit plan existential (planeta, lume materiala) fara sa arate semne clare de evolutie si crestere. Deoarece Dumnezeu stie ca nu toate sufletele vor fi capabile sa treaca de acest salt la momentul natural in care acesta apare, a fost luata decizia ca sufletele “mai lente” in evolutie sa fie transferate pe o alta planeta intr-o alta regiune de galaxie pentru a le da o noua perioada de timp de a se pregati pentru saltul evolutiv… Mecanica acestui fenomen va fi descrisa mai pe larg in mesajele care vor urma.

Exista invataturi pe Pamant care sugereaza ca motivul tuturor problemelor de pe planeta este faptul ca aici s-au incarnat multe suflete din alte lumi, suflete care nu au fost atunci capabile sa treaca prin saltul evolutiv… Intr-o anumita masura este adevarat, avand in vedere ca unele din sufletele incarnate pe Pamant au venit din alte lumi care erau gata de ascensiune (salt evolutiv, cresterea frecventei intr-o densitate superioara). Acestor suflete care au fost “transferate” aici din alte lumi li se da acum o noua sansa de evolutie… Unele dinre ele vor reusi de aceasta data… Altele vor fi transferate pe alte planete pentru o a treia incercare…

Trebuie spus aici ca exista cazuri mai rare in care unele suflete nu reusesc sa evolueze desi au trecut prin multe “transferuri” pe diverse planete cu evolutie mai lenta ( mai lenta pentru ca aceste suflete sa se poata adapta). Nu este posibil ca Saltul Galactic (salt evolutiv) sa fie amanat la nesfarsit. Pana la urma toate sufletele trebuie sa reuseasca sa treaca prin acest proces. Sufletele care, dupa multiple incercari, nu reusesc sa evolueze, trec printr-un fenomen care a fost numit in unele scrieri ezoterice “A doua moarte”. Pentru a evita interpretarile gresite, trebuie specificat ca aceasta “a doua moarte” este mai degraba o reasamblare (sau o reciclare) a matricei acelui suflet in Inima lui Dumnezeu. Intr-un sens, este un nou inceput cu o noua matrice sufleteasca. Aceste suflete, asa cum am spus, vor intra in Inima lui Dumnezeu si vor iesi de acolo mai tarziu, dupa procesul de reasamblare. Aceasta este unicul caz in care sufletele reintra in Centrul/Inima Divina (generatoarea Lumilor si a Sufletelor) si este un caz extrem de rar.



A treia Dispensa Divina: Precesia axelor

Dumnezeu a dat fiecarei planete implicata in “Caderea din Gratie” o sansa de a face salturi periodice (sau mutatii) in cadrul formelor de viata ce le locuiesc ( umanoide sau de alt tip), creand un mod prin care planeta respectiva sa se alinieze cu anumite emanatii periodice de energie din apropierea Centrului Galactic ( mai mici decat cele mentionate in Dispensa a doua, dar, oricum, destul de puternice). In cazul Pamantului, aceasta aliniere se petrece la fiecare Precesie a axelor. Vom discuta mai in detaliu despre aceasta in urmatoarele sectiuni.
La aproximativ 25.920 de ani, Pamantul trece printr-un salt energetic ce accelereaza evolutia organismelor prezente pe suprafata sa. Ca si in cazul Saltului Galactic, nu toate organismele vor fi capabile sa supravietuiasca (in termeni fizici) acestui salt energetic. Multi vor parasi planul fizic, avand oportunitatea de a se reincarna mai tarziu pe Pamant sau pe o alta planeta…


A patra Dispensa Divina – Roata reincarnarii


Cand sufletele au nceput sa exploreze lumile dense, corpurile in care au intrat (ca suflete Divine) au fost proiectate (de Dumnezeii Creatori, ca instrumente ale Unicului) sa fie viabile atata timp cat sunt necesare evolutiei sufletului in acel plan de existenta. Odata ce sufletul ar fi explorat tot ceea ce considera necesar in acea lume, el pur si simplu putea sa isi lase corpul acolo si sa se reintoarca in starea de Spirit Pur, pregatindu-se apoi pentru o noua calatorie. Teoretic, corpurile care erau “luate” de catre suflete erau nemuritoare… La inceputuri, multe din aceste corpuri au fost viabile pentru mii de ani, in termeni Pamantesti. Pe masura ce timpul trecea si sufletele au devenit din ce in ce mai identificate cu planul dens pe care il explorau, corpurile au inceput sa decada si sa se dezintegreze din ce in ce mai repede ( tema aceasta mai este abordata in mesajele precedente din blog). Viata (fizica) a ajuns la cateva sute de ani … apoi … mai putin. In acest fel, avand o viata scurta in termeni de timp petrecut in planul dens de existenta, sufletele nu apucau sa invete multe din “lectiile” (experientele evolutive) pe care si le propuneau inainte de incarnare, lasand si multe proiecte incomplete. Deoarece sufletele cadeau in vibratie din ce in ce mai mult, a devenit aproape imposibil ca ele sa se reintoarca in cea de a 7-a densitate (de unde au inceput calatoria) fara sa lase fragmente din ele imprastiate in lumile de frecventa joasa( tema fragmentarii sufletului datorita traumelor este abordata in mesajele precedente din blog si va fi tratata si in viitor).

Pentru a permite sufletelor sa isi indeplineasca planurile evolutive stabilite inainte de intrarea in corp si, de asemenea, sa isi reintegreze fragmentele, a fost emisa Dispensa Divina a Reincarnarii. Astfel sufletele nu mai trebuiau sa se intoarca in cea de a 7-a densitate ( ceea ce devenise aproape imposibil, sufletele fragmentandu-se si “bantuind” planurile astrale si eterice joase ale lumilor pe care le explorasera) pentru a se reproiecta intr-un corp fizic ( a se re-naste in planul de existenta respectiv). Avand acest ajutor la dispozitie, sufletele si fragmentele de suflete puteau sa re-intre in lumea pe care o parasisera si sa isi completeze experienta evolutiva acolo… Astfel exista permisiunea Divina ca sufletele sa se re-incarneze de cate ori aveau nevoie pentru a invata tot ce aveau de invatat in acea lume si (foarte important), pana cand toate fragmentele lor erau reasamblate in intreg. Odata ce aceste obiective erau realizate, sufletele erau libere sa revina in cea de a 7-a densitate si de acolo sa exploreze alte lumi si niveluri de densitate…



A cincea Dispensa Divina – Spirala Ascensiunii

Procesul reincarnarii avea multe beneficii dar si probleme. Cea mai mare era faptul ca, deoarece la fiecare reincarnare sufletul “uita” experientele vietilor trecute (sau isi aducea aminte cu mare dificultate) datorita valului de frecvente dense ce inconjurau planeta respectiva a lumii fizice, era greu sa progreseze… Astfel, o mare parte din timp era dedicata de suflet pentru a re-parcurge lectii ce fusesera deja invatate si pentru a-si re- aminti invataturile trecute. Mai mult decat atat, nasterea si moartea (corpului fizic “locuit” de catre suflet) creau multa trauma si fragmentare… Era ca si cum ar fi fost facuti 2 pasi inainte si unul inapoi, deci, eficienta evolutiva era scazuta. Astfel, a fost proiectat de catre arhitectii Divini un proces prin care un suflet putea evolua in urmatoarea densitate de constiinta ( traind experienta unei noi dimensiuni de existenta, un nou plan existential) fara a trece prin moarte fizica. Acest proces a dat posibilitatea sufletului sa isi continue experientele fara sa re-invete si sa isi re-aminteasca, fara sa treaca prin trauma nasterii si mortii fizice. Acest proces poarta numele de Spirala Ascensiunii. Pana recent, foarte putine suflete au reusit sa treaca prin proces deoarece era necesar ca o foarte mare parte din karma sa fie echilibrata si un foarte mare numar de fragmente de suflet sa fie reasamblate inainte ca sufletul sa aiba suficienta energie consolidata pentru a fi capabil sa intre in Ascensiune.

Odata ce sufletul avea o constiinta/constienta suficient de inalta ca sa fie capabil sa treaca prin procesul de Ascensiune, declansatoarele pre-setate in ADN (vezi Dispensa 1), inclusiv Secventa Principala, erau activate, determinand un proces de conversie automata a corpului fizic in corp eteric de Lumina. Un proces similar are loc in planul eteric (cand sufletul indeplineste conditiile in acea lume), corpul Eteric de Lumina convertindu-se in Corp Celest.


A sasea Dispensa Divina – Ascensiunea in Masa

Cand a fost introdusa Spirala Ascensiunii, cerintele erau foarte stricte. Un suflet trebuia sa aiba aproape toata karma  echilibrata, toate fragmentele reasamblate si sa fie capabil sa strapunga valul de amnezie inerent in lumile dense, fizice. S-a dovedit ca este destul de dificil pentru un suflet sa indeplineasca cerintele de mai sus. Pana sa fie generata Dispensa Divina referitoare la Ascensiunea in Masa ( in anul 1950 , in termeni pamantesti), numai aproximativ 300 de suflete reusisera sa iasa din Roata Reincarnarii, intrand in Spirala Ascensiunii. Aceste 300 de suflete au fost “produsul” a aproape 10 milioane de ani de cand oamenii locuiesc Pamantul (in aceasta densitate fizica). Multe din sufletele umane ajunsesera la un nivel inalt de constienta/constiinta doar ca sa aibe corpurile distruse atunci cand civilizatiile majore au sfarsit (datorita calamnitatilor cauzate de ciclurile Pamantesti – precesiile, razboi, interventii ale unor civilizatii extraterestre neprietenoase, sau alte evenimente cosmice).

Cea de a sasea Dispensa este in esenta o “derogare” (in termeni Pamantesti) a lui Dumnezeu care specifica faptul ca nu este necesar ca sufletele sa isi echilibreze toata karma si sa isi re-asambleze toate fragmentele pentru a primi permisiunea sa intre in Ascensiune spre urmatorul nivel de vibratie. Ascensiunea in Masa rezultata din aceasta Dispensa este programata sa se desfasoare in valuri  incepand in jurul anului 2012 si sfarsindu-se in jurul anului 2030. Valurile de ascensiune mentionate mai sus (contingentele) sunt cele principale ( cu multi participanti) , declansate de evenimente cosmice. Vor fi insa si suflete individuale care vor ascensiona si intre contingentele principale de ascensiune. Nu insa in numar asa mare ca in contingentele specificate. Cat despre contingente, sunt in numar de 3, iar anii respectivi sunt 2012, 2017 si 2030. Va puteti intreba de unde acesti ani ? Poate 2012 va mai spune ceva (si vom detalia in mesajele urmatoare)… In anii 2017 si 2030 vor avea loc evenimente cosmice de anvergura ce vor fi declansatoare pentru contingente de ascensiune prin efectele pe care le vor avea asupra campului electro-magnetic terestru. Aceste efecte electromagnetice vor declansa la randul lor mutatii ( salturi evolutive uriase) in ADN-ul uman, valabil si pentru anumite forme de viata non -umane. Cand sufletele trec prin Ascensiunea fizica, ele intra in nivelul de 5 de densitate (frecventa) al constiintei. Pamantul va exista (dupa salt) in principal in cea de a 4-a densitate, majoritatea sufletelor ce vor supravietui in corp fizic pe Pamant ( in jur de un sfert din populatia actuala, depinzand de liberul arbitru) vor fi si ele in cea de a 4-a densitate. (aici specific faptul ca Pamantul exista in mai multe dimensiuni de existenta/densitati de constiinta, dar cea de a 4-a va fi dominanta).

Pana in anul 2030, conform previziunilor venite de la Sferele de Lumina (suflete ce au atins nivelul de Dumnezeu Cretor in cea de a 12-a dimensiune), intre 15 si 30 milioane de suflete vor trece prin procesul Ascensiunii Fizice ( isi vor lua corpul fizic in dimensiunea a 5-a). Variatia numarului este data de posibilitati si probabilitati inerente liberului arbitru individual la nivelul sufletului ( altfel spus, unele suflete pot face alegeri care sa le intarzie ascensiunea pentru un alt ciclu cosmic…). Pe masura ce Pamantul intra in emanatiile energetice de frecventa foarte inalta ale Saltului Galactic ( intre anii 2015-2035 asa cum se va detalia in mesajele urmatoare), planeta si formele de viata ce o vor insoti se vor muta in cea de a 4-a densitate, cu exceptia celor ce vor trece prin Spirala Ascensiunii ( ascensiunea fizica, impreuna cu corpul), care vor ajunge in cea de a 5-a densitate. Sufletele care nu vor reusi sa faca saltul de la a 3-a la a 4-a densitate ( se pare ca trei sferturi din populatia actuala) vor parasi Pamantul (prin moarte fizica) si se vor reincarna pe alte planete mai potrivite cu nivelul lor evolutiv (acel transfer de care am discutat la Dispensa a doua).

A saptea Dispensa Divina – Interventia ajutoarelor Divine

Pentru a asista sufletele in vederea pregatirii pentru Ascensiune (sufletele care vor ajunge la cea de a 5-a densitate de constiinta, a 5-a dimensiune de experienta) si a ajuta acele suflete care nu sunt gata acum pentru ascensiune dar doresc sa ramana cu Pamantul in “translatia” acestuia de la cea de a 3-a la cea de a 4-a densitate (sufletele care vor ajunge la cea de a 4-a densitate de constiinta, a 4-a dimensiune de experienta), Dumnezeu a emis o Dispensa care prevede permisiunea ca sufletele aflate in densitati inalte ( civilizatii extraterestre ale Luminii, ingeri, arhangheli, avatari, maestri….) sa intervina in evolutia civilizatiei umane. Dispensa ce permite interventia are doua aspecte:

a) Furnizarea de ajutor si instructiuni in procesul de crestere si evolutie

b) Interventia in programele de proliferare a armelor nucleare, neutronice, electromagnetice si chimice pe Pamant


In 1940, cand au inceput primele experimente cu bomba nucleara, a devenit evident ca civilizatia umana este capabila nu numai sa distruga viata de pe Pamant, dar si sa intarzie in mod semnificativ posibilitatea sufletelor sa intre in procesul de Ascensiune. Aceste arme distorsioneaza domeniile astrale si eterice (nu mai vorbim de planul fizic) din jurul Pamantului dar si al altor planete din vecinatate. De aceea, civilizatii ET cu tehnologie foarte avansata au primit permisiunea sa intervina pe Pamant pentru a impiedica omenirea sa se autodistruga cu arme nucleare. Din 1940 au mai fost adaugate si alte tipuri de arme in lista de mai sus… Decizia privind tipurile de arme ce vor fi neutralizate s-a bazat pe principiul Masei Critice. Cand Dumnezeu a luat aceasta decizie, numarul sufletelor care au atins un nivel rezonabil de evolutie pe Pamant a fost suficient de mare pentru a determina decizia.

A fost determinat ca sufletele pasnice si iubitoare de pe Pamant care doreau sa evolueze in cea de a 4-a densitate impreuna cu Pamantul precum si sufletele care doreau sa intre in Ascensiune (in cea de a 5-a densitate) vor avea nevoie de oaze de siguranta (locuri sigure) in diferite locuri pe planeta unde sa fie izolati de medii radioactive si de distorsiunile electromagnetice ale razboaielor… Astfel, acele tipuri de arme care puteau elimina existenta oazelor sigure au fost puse pe lista interventiei. ( Fac aici o paranteza spunand ca, datorita unor legi cosmice, nu este posibila o interventie “armata” a civilizatiilor ET pe Pamant in care sa fie distruse toate armele. Principiul non-interventiei, in anumite limite, in viata unei civilizatii este o Directiva valida in Univers. Poate va aduceti aminte de Star Trek…). Astfel, oamenii razboinici sunt liberi sa se bombardeze cu arme conventionale,in timp ce oamenii mai iluminati vor fi ghidati catre locuri sigure.

Acesta este procesul ce are loc acum pe Pamant. Armele nucleare de pe Pamant au fost neutralizate in 5 ocazii dupa 1962. Prima interventie a fost in cadrul incidentului din Bay of Pigs ( incercarea de invazie a Cubei cu sprijinul SUA). Au mai fost apoi interventii in cateva situatii din Uniunea Sovietica si SUA. Cea mai recenta interventie a fost in toamna lui 2007, cand un grup de “renegati” a incercat sa provoace un razboi intre Iran si Iraq, mai exact spus intre Iran si fortele de ocupatie din Iraq. Acest grup a incercat sa lanseze o racheta cu incarcatura nucleara din Iran. Racheta nu a “reusit” sa execute operatia deoarece codurile ei de lansare au fost imediat neutralizate de factiuni ET benevolente ce ajuta Pamantul.
Au mai fost de asemenea si incercari ale Illuminati (vezi mesajele mele anterioare, chiar inaintea acestei serii) si armatei lor (black ops, in cazul in care cautati pe NET) de a testa arme chimice, neutronice si electromangnetice asupra unor “inamici” care nu aveau nici cea mai mica banuiala. Tipurile de arme de mai sus sunt un pic mai dificil de detectat, dar, ajutoarele Divine, folosind tehnici avansate de clarviziune si supraveghere a campului electromagnetic, au reusit sa previna folosirea acestora pe scara larga.

Sunt numeroase grupuri ET conectate la grila energetica a Pamantului pentru a preveni distorsiuni ale campului eteric al planetei datorate armelor electro magnetice si negativitatii. Liniile de camp energetice si vortexurile ce compun campul electromagnetic al planetei sunt in esenta portaluri interdimensionale prin care lumea fizica si lumea eterica se interfateaza. Civilizatiile avansate folosesc aceste portaluri pentru a intra si a iesi din lumea noastra. Aceste linii de camp tin dimensiunile fizice si eterice ale planetei in echilibru. Daca liniile de camp sunt distorsionate dincolo de o anumita limita, pot efectiv sa afecteze continuumul spatio-temporal, facand viata pe Pamant si in acest sistem solar imposibila (cele mai multe planete din sistemul nostru solar sunt locuite in dimensiunile lor mai inalte, chiar daca in dimensiunea fizica sunt inospitaliere).

Liniile de camp ale planetei pot fi distorsionate nu numai de arme electromagnetice ci si de acumulari masive de negativitate ( frica sau alte forme gand amplificate de numarul mare de suflete ce participa in ganduri negative). De aceea exista vortexuri negative in zone in care sunt multe suflete scufundate in negativitate ( negativitatea in acest context insemnand orice aspecte ale constiintei care tind sa obstructioneze sau sa previna un suflet sa evolueze si sa creasca intr-un mod natural). Proliferarea vortexurilor negative datorita concentrarii mari de gandire negativa a fost un alt motiv pentru care grupuri de suflete iluminate au fost trimise sa intervina. Acele simboluri complexe gasite pe recolte in diverse zone (crop circles, daca veti cauta pe NET) sunt un “produs”secundar al activitatii diferitelor grupuri ET. Pe masura ce grupurile ET echilibreaza si stabilizeaza matricea energetica a planetei, ele lasa in urma simboluri sacre si declansatoare pentru a ajuta omenirea sa se trezeasca ( aceste simboluri, chiar daca eventual nu sunt intelese de mintea constienta, au putere subconstienta si au energii subtile atasate). Imprimarea simbolurilor sacre pe recolte se realizeaza folosind dispozitive aflate la bordul navelor spatiale. Este acelasi echipament ce asigura propulsia navelor. Grupul specific ET care se ocupa de majoritatea simbolurilor sacre autentice imprimate pe campuri de recolte ( exista si simboluri “false”, de alte proveniente) este format de entitati din cea de a 4-a densitate din Pleiade, supervizate de Arcturieni din cea de a 7-a densitate.



A opta Dispensa Divina – Sosirea Copiilor Iluminati

Incepand cu anul 1950 (in termeni pamantesti), Dumnezeu a realizat ca, pentru ca liberul arbitru al sufletele iluminate de pe Pamant sa fie incurajat (mai putin influentat de sufletele scufundate inca in iluzie), era necesara o schimbare din interior. Cel mai bun mod de a realiza asa ceva era introducerea unor suflete foarte evoluate prin procesul de incarnare (tu draga cititorule ai putea fi unul din aceste suflete evoluate…), asta deoarece era prea riscant sa aterizeze nave cosmice pe Pamant iar ocupantii lor sa umble direct printre oameni ( desi trebuie mentionat ca exista grupuri ET care procedeaza in acest mod).

Ca sa folosim o metafora, Dumnezeu a ridicat mana Sa si a spus: “Cine doreste sa se ofere voluntar sa vina pe Pamant si sa asiste in aceste timpuri critice ? Doresc sa fie numai dintre cei foarte evoluati si stralucitori”…. “Noi, noi dorim” a strigat o mare multime de suflete. Si iata-i aici, venind in grupuri in lumea noastra, din intreg Universul. Unii au fost in cea de a 7-a densitate inainte de a veni pe Pamant si astfel si-au mentinut cele mai multe din atributele lor intuitive si psihice. Ei sunt suflete care iubesc Pacea si nu vor tolera violenta si ura. Sunt constienti de riscurile pe care si le-au asumat venind aici, respectiv posibilitatea sa fie prinsi si ei in valurile Iluziei (Trebuie mentionat ca sufletele din densitatile inalte ale Creatiei recunosc faptul ca este dificil sa fii pe Pamant, datorita valurilor dense de negativitate inca prezente…)

Au fost trei “contingente” de asemenea suflete evoluate… Primul in cadrul exploziei demografice din timpul anilor/decadelor 1950-, 1960-. AL doilea in timpul anilor/decadelor 1980- si 1990-, iar al treilea in timpurile prezente. Acestor suflete li s-au dat diferite nume : Indigo (primul contingent), Cristal (al doilea contingent) si Curcubeu (al treilea contingent). Fiecare grup a fost in general mai evoluat decat precedentul, asta pentru a fi siguri ca , pe masura ce vibratiile Pamantului cresc rapid, sufletele ce vin mai tarziu vor avea o sansa mai mare sa suporte vibratiile planetei fara a-si diminua constienta (vibratiile planetei sunt inca mici pentru unele suflete foarte evoluate ce vin/vor veni aici…).

Multi din copiii Indigo sunt acum adulti, dand nastere la copii Cristal si Curcubeu. Acesti parinti au suficienta constienta/constiinta pentru a-si incuraja copiii sa isi dezvolte abilitatile psihice si intuitive. Unii din acesti copii au abilitati telepatice perfect dezvoltate si sunt capabili sa declanseze vindecari spontane. Cativa si-au dezvoltat abilitati psihikinetice ( miscarea obiectelor din apropiere cu ajutorul mintii inalte) si telekinetice (pentru obiectele aflate la distanta). In cele din urma, unii dintre ei vor invata tehnicile avansate ale levitatiei, teleportarii si bilocatiei.

Contrar informatiilor vehiculate de unele suflete de pe Pamant, foarte putine suflete au abilitatea de a-si modifica forma fizica in alte forme de viata. Aceasta abilitate este de obicei intalnita la suflete ce au ajuns la nivelul de evolutie al celei de a 9-a densitati (si mai sus). Foarte putine suflete ajunse la acest nivel manifesta corp fizic pe Pamant deoarece este riscant chiar si pentru ei… Ceea ce este luat din eroare ca schimbare de forma (shape shifting) este de fapt posesie astrala (totala sau partiala) a unor oameni de catre entitati ET (vezi mesajele mele despre Lorzii Intunericului) ce nu au forme umane… Va exista un mesaj separat in seria Sfere de Lumina in legatura cu posesia unor oameni de catre entitati Draco, entitati din Orion, Sirius si anumite factiuni Zeta…

Dragii mei, unii dintre voi s-ar putea sa fie socati de informatiile privind rasele de extraterestri. Unii arata foarte diferit fata de noi… Un numar mic (procentual) din ei au intentii negative… Ideea este ca suntem protejati de un numar mare de ajutoare Divine. Acest ajutor insa este foarte eficient atunci cand traim in Iubire si nu in Frica. Daca apare Frica ( ceea ce este omenesc si de inteles), lasati-l pe Dumnezeu sa va priveasca… Imaginati-va ca este o Lumina puternica in interior, de culoare Aurie, care dizolva frica… 
Sursa: Sal Rachele – Transformari Planetare – Fondatori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu