sursa:
http://nicolici.blog.com/2012/07/17/revarsarea-lumii-sufletului/
- sau cele 15 momente de Luna Nouă în Rac -

Marți 17.07.2012 la ora 03.29 (ora de vară) Luna intră în primul grad din Rac. Acest moment marchează un eveniment extrem de important, cu implicații incredibile pentru viața fiecăruia dintre noi. Este un fel de preambul, o pregătire metodică și minuțioasă, o sensibilizare a sufletelor noastre în vederea importantului aflux de forțe ce se va revărsa în momentul exact al Lunii Noi, în noaptea de miercuri spre joi 19.07.2012 la orele 07.21 (ora de vară).
Acest eveniment marchează intrarea într-o nouă etapă ce face parte din procesul de naștere a Lumii Noi, proces început la eclipsa din 1 iulie 2011, continuat cu momentul deschiderii canalului prin care Lumea Spiritului a coborât pe Pământ (25.11.2011).

Din ce în ce mai mulți oameni au observat schimbări majore în viața lor și în lumea în care trăim. Anul 2012 nu mai seamănă cu 2011 și nici nu se mai poate face vreo comparație cu 2010. Lumea se schimbă, instrumentele care funcționau până în urmă cu un an sau doi, acum nu mai merg.
Cei care au perceput schimbarea s-au adaptat într-un fel sau altul la această situație și au pus accent pe dezvoltarea vieții sufletești, alimentându-și sufletele prin triada forțelor generate de sentimentele de mulțumire-bucurie-fericire. Cei care se încăpățânează să găsească soluții apelând la forțele minții și nu ascultă vocea sufletelor nehrănite de amar de vreme, aceștia nu vor găsi decât roadele ineficiente ale jocurilor de cuvinte, ale speculațiilor intelectuale și își vor vedea viașa năruită de mult prea normala, obișnuită și larg răspândita metodă a reducerii la absurd. Și viața lor devine din ce în ce mai asemănătoare cu metoda mult prea des uzitată!…
Lumea Noua este o lume a forțelor sufletești, care completează și imbogățește rezultatele minții. Când inteligența este completată de mănunchiul forțelor Iubirii, de triada forțelor de gândire, simțire și voință, atunci inteligența se transformă în înțelepciune, sau chiar genialitate, simțirea se identifică cu percepția reală a Forței Vieții, iar voința omului se subordonează Voinței Divine.

Acum, azi, mâine și poimâine se declanșează în fiecare suflet trezit la viață potopul forțelor sufletești. Ceea ce s-a declanşat în aprilie 2011 după intrarea lui Neptun, planeta Iubirii Divine în zodia sa de domiciliu, în Peşti, se continuă acum cu această veritabilă inundaţie de forţe sufleteşti ce aduc bucuria şi fericirea ca trăire vie, conştientă şi nu doar ca noţiune culeasă din dicţionar. Cei care au fost surprinşi de intrarea lui Neptun în Peşti cu sufletul în plină manifestare a iubirii, acum o fac mult mai intens, iar cei ce manifestau acest sentiment cu minus, ajung acum să urască din ce în ce mai crâncen. Viaţa unora devine din ce în ce mai luminoasă, frumoasă şi plină de bucurii, iar ceilalţi se vaită din ce în ce mai violent şi strigător. Unii se luptă din greu cu criza, fiind aproape îngenunchiaţi de aceasta, iar ceilalţi descoperă simplitatea frumuseţii şi bucuriei vieţii.
Din aprilie 2011 până în ianuarie 2026 se vor derula 14 momente în care Luna Nouă se va produce în Rac, acestea fiind cele 14 etape de revărsare a Lumii Sufletești asupra sufletelor noastre. Parcă am retrăi potopul lui Noe, cel care a măturat o lume cu năravuri rele, pentru a lăsa loc unei lumi noi. Așa și acum, Lumea cea Nouă a Sufletului își va lua în primire, an de an, la momentul de Lună Nouă din Rac, câte una din feliile care o compun, ca și cum fiecare an ar aduce activarea forțelor sufletului și dezvoltarea uneia din cele două forme de manifestare a celor 7 virtuți (atât pentru elementul masculin și cel feminin).
Prima felie a coborât la Luna Nouă din 1 iulie 2011, care a coincis cu o eclipsa totală de Soare. Acum primim a doua tranșă din Lumea Sufletului, moment marcat de Luna Nouă din dimineața zilei de joi 19.07.2012. La anul va urma Luna Nouă din 8 iulie 2013 și așa mai departe, până la ultima tranșă care va fi primită în 25 iunie 2025.
La fiecare tranșă anuală, Neptun ne va umple sufletele cu forțe de o intensitate și mai mare decât precedentele și vom avea astfel forțe pentru a putea manifesta Iubirea din ce în ce mai profund. Aceasta are ca efect ridicarea, evoluția sau dezvoltarea sufletului pe cele 7 trepte, corespunzătoare celor 7 virtuți. Toți vom beneficia de forțe de aceeași intensitate, iar în funcție de cât vom reuși să manifestăm, vom primi mai multă Stare sau Duh în suflet.
Astfel, acum, sufletele unora sau trezit la viaţă şi sunt luminate de sentimentul de Fiinţă Spirituală, cel pe care îl percepem din ce în ce mai viu, pe măsură ce dezvoltăm nivelul de conştienţă al sufletelor noastre. Cei al căror suflet doarme, vegetează sau este suspendat, se chinuie din greu luptând cu viaţa, cu oamenii, cu tot ce există şi fiind veşnic nemulţumiţi. Viaţa lor devine un chin cumplit şi nici măcar nu mai au cui să reclame acest lucru şi nici cui să se mai plângă.
Pe acest fond, se declanşează o revărsare teribilă de forţe sufleteşti care vor declanşa bucuria în sufletele unora şi cor accentua chinul şi deznădejdea celorlalţi.
Acum Sufletul îşi ia în primire Lumea Sa şi este pus în drepturi şi înscăunat ca element dominant al acestui mileniu. În această lume totul se face cu sufletul, prin suflet şi pentru suflet. Este materializarea îndemnului sfântului apostol Pavel, cel care îi îndemna pe oameni să gândească cu inima nu cu mintea.
De acum înainte cine nu va fi atent la semnalele sufletului său, cel care nu va percepe şi înţelege cu sufletul şi nu va lua decizii cu sufletul, acel om nu va reuşi să se descurce în Noua Lume a Sufletului.
Poziţia planetelor din acest moment, reprezentată de Mercur din Leu aflat în mişcare retrogradă (intelectul se retrage pentru a lăsa loc forţelor sufletului, reprezentate de poziţia Soarelui şi a Lunii în Rac). Axa Nodurilor Lunare migrează de la Nodul Sud susţinut de Venus (iubirea declarată doar prin vorbe) şi Jupiter din Gemeni (belşugul de inteligenţă fără Dumnezeu) spre Nodul Nord aflat în Săgetător, în poziţia concepţiilor spirituale funcţionale, definite de creştinismul iniţiatic cel dezvoltat de Ioan şi Pavel.
Opoziția celor două planete de forță din Balanță, Marte și Saturn, cu Uranusul din Berbec declanșează conflicte majore care vor curăța tot ceea ce este rău, depășit, anacronic și specific lumii vechi expirate. Pluto în Capricorn aflat în opoziție cu forțele Luminariilor din Rac, vor presa teribil asupra noastră, prinzându-ne între constrângerile exterioare, născute din deciziile politicului și nevoile sufletului fiecaruia dintre noi.
Aceste elemente astrologice le aştern cu din ce în ce mai multă dificultate, având în vedere că ele aparţin astrologie de manifestare şi sunt palide în raport cu elementele vii ale astrologiei cu suflet. De puţine ore m-am întors din tabara de astrologie de la Costesti unde ne-am delectat cu delicateţea, forţa şi simplitatea elementelor aparţinând Astrologiei cu Suflet şi am întrezărit născându-se Astrologia inspirată de Duhul Sfânt, cea care nu se mai reprezintă în plan, ci în formă de piramidă conică. Aceasta este finalitatea astrologiei, al cărei rost a fost să reveleze omului Voinţa Divină, pentru ca fiecare să poată face Voia Domnului.
Cheia astrologiei maxime este să o înţelegi su sufletul şi să o aplici dizolvând voinţa ta în Voinţa Tatălui!
Dăruiţi celorlalţi din preaplinul sufletului vostru şi vi se va înapoia înzecit, însutit, înmiit! Mai sunt doat câteva luni si odată cu intrarea Nodului Nord şi a lui Saturn în Scorpion vor începe cei doi ani ai testării bucuriei de a dărui! Daruiţi pentru a da sufletelor noastre şansa de a trăi mulţumirea, bucuria şi fericirea!
Lumea Sufletului a venit! Pregătiţi-vă sufletele pentru a putea să se umple de bucurie, pentru a putea trăi fericirea, cea care îi readuce pe Fii şi Fiice la sânul Tatălui!