vineri, 12 octombrie 2012

Sferele de Lumina despre Romania - 002 Perspectivele Romaniei 2


Perspectivele Romaniei 2


Intrebare: Exista un puternic sistem de credinta in Romania privind existenta unor civilizatii avansate pe acest teritoriu in vechime, care au lasat tehnologii avansate, arhive, tunele hiperdimensionale conectand Romania de Egipt si de alte zone, ce vor fi descoperite in curand si vor duce la mari avansuri tehnologice si revelatii privind istoria planetei. As dori sa cunosc punctul vostru de vedere.

Sferele de Lumina:

Da.. Examinam liniile temporale ale acestei regiuni precum si inregistrarile AKASHA privind Romania si sufletele incarnate aici pentru o perioada de vreme.. Ne uitam in urma cu 10 milioane de ani in timpul civilizatiei numite Pangeea si progresam catre civilizatiile Lemuriei, Atlantidei si altele mai putin cunoscute. Vedem cateva ocazii in care diferite rase stelare au interactionat cu suflete din teritoriul romanesc. Bineinteles ca atunci acest teritoriu nu se numea asa (si geografia era diferita), dar, intreaga regiune aferenta in prezent Marii Negre si Marii Mediterane a avut puncte de acces pentru multe civilizatii, unele dintre care au impartasit tehnologii avansate.


Exista de asemenea un portal catre ceea ce numim Pamantul Interior (in dimensiunea eterica a planetei) in care este o civilizatie aflata la multi kilometri sub suprafata Pamantului (nota baronm: in termeni stiintifici acceptati, deoarece vorbim de dimensiuni diferite, juxtapuse) in dimensiunile eterice interioare, cunoscuta sub diverse nume, printre care Shamballa, Poseida, Tellos si altele. Aceasta reprezinta o zona interioara a unei civilizatii mai putin cunoscute si mai putin mediatizate. Cu toate acestea, ea continua sa existe sub aceasta regiune. Au fost diversi emisari ai civilizatiei subpamantene ce au urcat la suprafata planetei in Corpurile lor Eterice de Lumina, interactionand cu vizionarii, clarvazatorii si misticii civilizatiei umane de la suprafata, in aceasta regiune. Deci, au fost invataturi privind diverse tehnologii, care au fost date la diverse intervale de timp locuitorilor de la suprafata, fie de catre ET, fie de catre membrii civilizatiei Pamantului Interior.


Artifacte ale acestor dispozitive tehnologice pot fi gasite in multe zone ale Romaniei si ale tarilor adiacente. Multe sunt ingropate adanc in pamant. Cateva pot fi escavate si gasite. Cand spunem asta, ne uitam la zona Muntilor Carpati, in Moldova, in Transilvania si alte cateva zone (nota baronm: deci, mai putin in zona sudica a tarii). Toate aceste arii contin urme ale diverselor tehnologii aduse pe Pamant de diferite rase stelare in perioada, 10.000.000 BC - 100.000 BC. Au existat in zona cateva civilizatii si in perioada Lemuriei si Atlantisului, de dimensiune mai mica si de vibratie mai mica, separat de continentele cunoscute ca Lemuria si Atlantis.

Aceasta zona geografica a fost foarte diferita atunci fata de acum, asa cum iti poti imagina (nota baronm: am avut acum o luna o viziune in care am putut vedea zona Buzaului, unde ma duc eu la tara, modificandu-se radical intr-o succesiune temporala rapida. Timpul trecea rapid in viziunea mea si am depus eforturi sa mentin memoria imaginilor. Dealurile si-au schimbat infatisarea, am vazut diverse ferme cu animale ciudate. Totul se schimba si arata altfel). Marea Caspica si Marea Neagra erau orientate diferit, o parte din muntii vostri si-au modificat forma datorita deplasarilor placilor tectonice, ati avut inundatii si diverse dezastre naturale. Acestea au acoperit in mare parte urmele acestor civilizatii. In unele cazuri a fost vorba de razboi, implicand folosirea tehnologiei avansate.

Nu a existat o prezenta nucleara in istoria acestei zone, deci nu veti gasi reziduuri radioactive ale unor tehnologii nucleare. Au existat insa dispozitive radionice, dezvoltate in diverse perioade de rasele stelare. Unele au fost implicate in razboaie, folosind Pamantul ca un camp de lupta. Conflictele nu au implicat in mod direct locuitorii de la suprafata Pamantului din aceasta zona (rasa pleiadeana adamica). Dupa cum poti vedea, este o istorie destul de complicata si complexa. Cu toate acestea, noi confirmam ceea ce se spune. Au fost diverse tehnologii folosite aici. Au existat Scoli ale Misterelor pentru cei care au dorit sa atinga stari avansate de constienta si constiinta spirituala, in diverse perioade de timp, in aceasta zona temporala de 10. mil de ani. Au fost de asemenea si diverse fenomene de distrugere, asa cum am detaliat anterior.

Cat priveste tunelurile subterane, noi le vedem numai ca portaluri si conexiuni eterice, nu vedem tuneluri fizice conectand Romania de Egipt sau orice zona din partea cealalta a Marii Negre (nota baronm: si in cartile lui Radu Cinamar, tunelurile apar ca fiind de vibratie diferita de cea fizica, deci, viziunea lui este bine orientata). Aceste tehnologii (tuneluri fizice subterane de mari dimensiuni) nu au fost dezvoltate aici conform perceptiei noastre si conform inregistrarilor AKASHA. Taramurile eterice sunt foarte diferite de cele fizice, timpul si spatiul fiind cu totul altfel acolo. Exista multe portaluri si gauri de vierme ce permit diverselor entitati sa calatoreasca dintr-o locatie in alta cu relativa usurinta atunci cand sunt in corpurile eterice de Lumina. Pamantul Eteric are aceste portaluri geometrice situate de-a lungul multor zone de uscat si de mare, deci, astfel de informatii privind tuneluri interioare se refera la taramul eteric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu