marți, 22 martie 2011

Remediile de Lumina-Un mesaj planetar din partea Hathorilor


Un mesaj planetar din partea Hathorilor
prin Tom Kenyon (ii multumim Anei Nicolai)
http://tomkenyon.com/medicines-of-light

Remediile de Lumina/Medicines of Light:



Protectia si vindecarea de iradiere, neurotoxine, bacterii si virusi.

Odata cu cutremurul din Noua Zeelanda, urmat de cel din Japonia, este clar faptul ca ati intrat intr-o etapa mai complexa a Nodului de Haos.

Dorim sa va facem cunoscuta o metoda de protectie si vindecare de iradiere si alte stari fizice. Noi le numim Remedii de Lumina.

In mod evident, acest lucru are legatura cu evenimentele actuale ce se desfasoara in Japonia, insa, pe masura ce se produc viitoarele schimbari terestre, ati putea face fata si provocarilor similare din viitorul vostru apropiat, care survin in alte zone din lume.

Aceasta metoda va va ajuta deopotriva sa va aparati si sa va vindecati de expunerea la elementele nocive – expunere nu doar la radioactivitate, ci si la neurotoxine si la formele mutante ale bacteriilor si virusilor. Din perspectiva noastra, va puteti astepta sa sesizati o crestere a acestora, in cadrul liniei voastre temporale apropiate.

Metoda implica sa va conectati cu Sufletul vostru Celest, corpul BA. Aceasta se face in vederea conectarii la taramurile de Lumina, ce fac parte din fiinta voastra.

Tot ceea ce exista in cosmosul vostru poate fi privit ca fiind o caracteristica sau o expresie energetica a Luminii – chiar si formele voastre materiale cele mai dense sunt, in esenta, o forma de Lumina.

In aceasta metoda, va conectati cu Sufletul vostru Celest, mentinand intentia si expectativa ca acesta va va aduce o energie care va protejeaza si/sau va vindeca. Trimiteti aceasta intentie Sufletului vostru Celest, emitand vibratia emotionala a aprecierii sau recunostintei. Aceasta este rezonanta vibrationala care activeaza acest aspect mai inalt al fiintei voastre.

Odata cu trimiterea acestei intentii, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunostinta fata de BA-ul vostru, va indreptati constienta in chakra inimii, primind in aceasta chakra, energia pentru vindecare sau protectie. Ati putea percepe aceasta energie ca pe o forma de Lumina, sau ca pe tipare geometrice, ori ati putea simti senzatia unei energii ce coboara asupra voastra. Ati mai putea percepe aceasta energie, ca pe un gand/sentiment.

Odata ce energia este primita in chakra inimii, aceasta este gata de a fi trimisa.

In aceasta faza, veti avea nevoie de niste apa pura, intrucat apa pastreaza extrem de bine acest gen de informatii. Tinand in maini un recipient cu apa, prin intentie, trimiteti aceasta energie din chakra inimii prin brate si prin maini si prin chakrele existente in centrul fiecarei palme. Energia patrunde in apa, pe aceasta cale.

Va sugeram sa amplificati aceasta energie, repetand procedura de trei ori – sa o parcurgeti de trei ori. Dupa asta, beti apa din recipient. Apa permeaza elementul apa din corpul vostru, iar calitatile de vindecare si protectie patrund, in final, in fiecare celula.

Prin aceasta actiune, ii atribuiti Luminii o calitate, facand-o sa coboare in inima, prin canalul central al corpului si transmitand-o apoi in elementul apa. Constiinta apei primeste aceasta energie, iar atunci cand o beti, corpul vostru o primeste si el.

Daca va aflati intr-o situatie in care ati fost expusi radioactivitatii, veti incepe sa folositi aceasta procedura, asa cum am prezentat-o, atribuindu-i energiei care coboara din BA, calitatea de a va proteja si de a va vindeca de orice posibilitate de a fi iradiati. Daca aveti alte mijloace de a va proteja, este clar ca ar trebui sa le folositi si pe acestea, insa chiar daca nu va raman decat instrumentele propriei voastre constiinte, va puteti proteja si vindeca.

Daca ati fost expusi la neurotoxine, veti proceda in mod similar. Daca va aflati in mijlocul unei epidemii care implica infectii bacteriene sau virale, va sfatuim sa urmati aceeasi procedura.

In plan colectiv, pe masura ce patrundeti mai profund in aceasta faza mai complexa si mai intensa a Nodului de Haos, bacteriile si virusii vor suferi mutatii mai rapide. Aceasta metoda va va permite sa va protejati si sa va vindecati de aceste forme de viata mutante.

Este important sa intelegeti ca voi creati mijlocul de protectie si de vindecare, prin puterile propriei voastre constiinte. Aveti acces direct la propriile voastre taramuri de Lumina. Aveti dreptul suveran de a angrena taramurile Luminii in numele vostru si in numele celor pe care-i iubiti.

Daca va aflati intr- una dintre aceste situatii dificile pe care le-am descris, va sugeram sa luati Remediile de Lumina — care sunt apa pe care ati incarcat-o energetic — de cateva ori pe zi, dupa cum va indruma intuitia.

Sunt foarte greu de rezolvat ramificatiile de ordin fizic ale activitatii seismice din Japonia si ale valului tsunami declansat. Noi dorim insa sa ne indreptam atentia de la efectele fizice, la efectele mentale, emotionale si spirituale, create de un asemenea dezastru.

Datorita faptului ca va aflati intr-un Nod de Haos, iar energiile venite din spatiul cosmic, impreuna cu activitatea exploziilor solare va afecteaza corpurile energetice, voi, ca o colectivitate, sunteti si mai afectati. Prin aceasta vrem sa spunem ca faptul de a fi martori la suferinta semenilor vostri va zdrobeste inima. Admiteti ca necazul lor ar putea fi cu usurinta si al vostru. Aceasta recunoastere poate crea o deschidere in inima voastra, iar prin inima – inima voastra – sunt atinse acele stari mai elevate de constiinta, astfel incat, in multe privinte, cutremurul din Japonia este un cutremur al inimii colective.

Vremurile ce se astern in fata voastra nu sunt usoare. Din perspectiva noastra, va asteapta schimbari terestre intense. Insa unul dintre rezultatele unor astfel de evenimente este acela ca sunteti zdruncinati pana in strafundurile voastre, iar hipnoza de masa inceteaza pentru un timp. Iar intr-o asemenea stare de devastare cumplita, ce intrece imaginatia, multi dintre voi inteleg foarte clar ca civilizatia voastra se bazeaza pe un teren nesigur. Ne referim la acest lucru, atat in sens literal cat si figurativ.

Asadar, sfatul nostru pentru aceasta faza din Nodul de Haos este sa invatati sa stapaniti aptitudinea de a crea Remedii de Lumina pentru voi insiva, astfel incat, atunci cand vine momentul, sa stiti cum sa folositi aceasta putere de a va proteja si vindeca, pe care o detineti in insasi natura voastra. Va sugeram sa navigati prin aceste vremuri nu doar cu mintea, ci si cu inima voastra – si lasati ca inimile voastre sa fie miscate, deoarece cu ajutorul lor veti urca pe calea in spirala, spre propria voastra maretie.

Hathorii

16 martie 2011

Gandurile si remarcile lui Tom

Am transmis mesaje prin channeling de la Hathori, de aproape douazeci de ani, incepand sa postez Mesajul lor Planetar, in februarie 2003. Si, in toti acesti ani, nu am simtit niciodata in ei o asemenea urgenta de a le posta mesajele. De obicei, mi se dau cateva zile in care sa ma gandesc si sa meditez la mesajele lor, inainte sa-mi scriu comentariile. Insa, in acest moment, nu mai exista acel lux. Ei ne-au cerut, lui Judi si mie, sa postam acest mesaj deosebit cat mai repede posibil, asa ca imi voi impartasi gandurile, succint si la obiect.

Mesajul central este ca toate fiintele umane au aptitudinea de a crea ceea ce Hathorii numesc Remediile de Lumina. Iar acest gen de remediu are o capacitate si un potential inerent de a ne proteja si de a ne vindeca nu numai de iradiere, ci si de efectele neurotoxinelor si de infectiile cu bacterii si virusi.

Metoda e simpla si la obiect. Intrucat pentru unii dintre voi, care cititi aceste randuri, conceptul de Suflet Celest (sau Ba) s-ar putea sa fie ceva foarte nou, permiteti-mi sa aduc lamuriri privind locatia sa si modul in care sa il angrenati. BA sau Sufletul Celest, este un aspect al propriei voastre constiinte, care exista in afara constrangerilor de timp si spatiu. Unii dintre voi v-ati putea referi la Sufletul Celest, ca fiind Sinele Divin. Insa, indiferent cum il numiti, Sufletul vostru Celest exista in ceea ce Hathorii numesc Taramurile Luminii, iar acest aspect al vostru este angrenat de fiecare data cand ii trimiteti apreciere sau recunostinta.

BA-ul vostru nu are o locatie in timp si spatiu, intrucat el le transcende pe amandoua.

Insa el are un punct de acces in campul vostru energetic, ce se afla cam la inaltimea bratelor, ridicate deasupra capului. Daca ar fi sa va ridicati ambele maini deasupra capului si sa va uniti varfurile degetelor, degetele s-ar afla in apropierea acestui punct de acces. Si acesta este punctul in care va concentrati atentia in prima faza a metodei lor de creare a unui Remediu de Lumina. (Retinei ca va ridicati bratele deasupra capului, doar in scopul determinarii acestui punct. Atunci cand creati Remediile de Lumina, nu va ridicati mainile deasupra capului).

Odata ce va indreptati constienta in zona punctului vostru BA, mentineti in minte calitatea Luminii pe care doriti sa o primiti. De exemplu, sa spunem ca ati fost, sau veti fi expusi, la formele periculoase de radioactivitate, fiind in pericol de a fi iradiati. Dupa ce v-ati concentrat atentia asupra punctului BA de deasupra capului, mentineti intentia că energia care coboara din BA va fi o energie de vindecare si/sau protectie de iradiere.

Apoi trimiteti sentimentul de apreciere sau de recunostinta in sus, din chakra inimii spre punctul BA de deasupra capului – in timp ce mentineti intentia sau premiza ca energia care va este trimisa din BA va va proteja si/sau vindeca de iradiere.

Dupa care va mutati atentia din punctul vostru BA, in chakra inimii (in mijlocul pieptului, sub stern) si asteptati sa primiti energia de protectie si vindecare din BA-ul vostru.

Aceia dintre voi care sunt incepatori in acest exercitiu ar putea avea nevoie sa trimita intentia sau premiza, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunosctinta spre BA, de cateva ori inainte de a sesiza un raspuns. Continuati insa sa trimiteti aceasta intentie, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunostinta, in sus spre BA, pana cand simtiti o energie ce coboara. Atunci cand simtiti coborarea energiei din Sufletul vostru Celest, mutati-va constienta in chakra inimii. Permiteti-i centrului inimii sa primeasca aceasta energie de protectie si vindecare.

Dupa aceasta, asezati-va mainile in jurul unui recipient cu apa pura si transmiteti-i apei aceasta energie primita de la Sufletul vostru Celest. Energia de vindecare si/sau protectie care a patruns in centrul inimii voastre se va deplasa in jos, prin maini, in apa, prin cele doua chakre ce se afla in centrul palmei fiecarei maini.

Repetati acest proces de trei ori. Apoi beti apa.

Daca va aflati intr-o stare de sanatate precara, Hathorii va sfatuiesc sa creati Remediile de Lumina de cateva ori pe zi si sa le beti dupa cum va indruma intuitia.

Dupa cum subliniaza Hathorii, Remediile de Lumina au mult mai multe aplicatii, in afara de protectie si vindecare de iradiere. Le puteti folosi pentru a va proteja si/sau vindeca de neurotoxine, dar si de infectiile bacteriene si virale. Desi Hathorii nu au mentionat acest lucru, dupa ce au transmis acest mesaj, i-am intrebat daca metoda ar fi eficienta pentru alte provocari fizice, cum ar fi cancerul. Ei au spus ca, in cel mai categoric mod, Remediile de Lumina ar putea fi create in aceeasi maniera, pentru a rezolva acest tip de situatie – precum si altele.

Evident ca daca va confruntati cu o situatie serioasa – cum ar fi iradirea, expunerea la neurotoxine si/sau epidemii de infectii bacteriene sau virale – veti dori sa va folositi de toate remediile medicale. Cu alte cuvinte, aceasta metoda nu e menita sa inlocuiasca solutiile medicale sau de sanatate publica, ci e menita sa fie ceva suplimentar, un lucru pe care il puteti face voi insiva —pentru voi.

Dupa transmiterea mesajului lor, i-am intrebat pe Hathori despre crearea Remediilor de Lumina pentru cei care nu au posibilitatea sa o faca pentru ei insisi, cum ar fi copiii si animalele de companie. Ei au spus ca veti putea folosi aceeasi metoda, cu deosebirea ca veti desemna intentia pentru copilul sau animalul caruia urmeaza sa ii dati Remediul. De exemplu, daca ar fi sa creati un Remediu de Lumina pentru a va proteja sau a va vindeca pe voi de iradiere, veti trimite gandul ca energia pe care o veti primi de la Sufletul vostru Celest este pentru protectia sau vindecarea voastra. In cazul in care veti face aceasta pentru un copil sau un animal, veti trimite gandul ca energia pe care o veti primi de la Sufletul vostru Celest este pentru protectia sau vindecarea fiintei careia ii veti da Remediul – adica copilului sau animalului vostru.

Iar aici as dori sa inserez ceva. Este mult mai bine sa inveti pe cineva cum sa creeze un Remediu de Lumina, decat sa creati o dependenta. Aptitudinea de a crea Remedii de Lumina este o aptitudine innascuta in toate fiintele umane. Ea face parte din mostenirea noastra multidimensionala. Iar faptul de a-i da cuiva puterea de a face acest lucru pentru el insusi este un serviciu adus maiestriei sale.

In ce ma priveste, mi-ar displacea sa vad ca aceasta metoda e folosita de „vindecatori”, care sa creeze Remedii de Lumina pentru altii, sub pretextul ca ei au ceva puteri speciale, pe care ceilalti nu le au. Aceasta metoda de creare a Remediilor de Lumina este un drept din nastere al oamenilor, iar sentimentul meu este ca ar trebui sa fie impartasit cu toate persoanele.

Sunt multe lucruri pe care mi-as dori sa le impartasesc, legat de aceasta metoda simpla pentru crearea Remediilor de Lumina, insa remarcile mele filosofice si metafizice vor trebuie sa astepte pentru altadata.

Hathorii insista ca noi sa postam si sa transmitem aceste informatii, cat mai repede posibil.

© 2011 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
Aveti acceptul sa faceti copii ale acestui mesaj si sa il distribuiti in orice canal media doriti, atata timp cat nu cereti bani pentru el, nu il modificati in nici un fel, mentionati autorul si includeti aceasta nota de copyright.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu