miercuri, 9 ianuarie 2013

Greg Braden- Despre inviere si inaltare-Trezirea la punctul zero
sursa::http://eusuntsuveranavatarimpersonal.blogspot.ro/2008/04/blog-post.html



INVIEREA reprezinta elevarea constienta a frecventei de vibratie a corpului, intregul complex minte/corp/spirit intand in rezonanta cu noi informatii. Aceasta variabilitate a frecventei devine definitia realitatii multidimensionale. Realitatile multidimensionale pot fi definite drept evenimente/experiente multiple, care apar simultan, ocupand acelasi spatiu, in acelasi timp, in diferite zone de frecvente. Fiecare eveniment are loc in propriul sau “invelis” de expresie, fara “a sti”, de regula, nimic despre alte evenimente care au loc in acelasi continuum.





De exemplu, realitatea pe care o experimentati in acest moment, este, probabil cunoscuta sub numele de D3, care va este familiara. Daca ati putea sa duceti vibratia tuturor celulelor voastre din complexul format din corp, minte si spirit (fie mecanic, fie prin simtire) catre o anumita armonica (multiplu intreg al frecventei) din D4, atunci nu ati mai fi angajati in experienta unei realitati D3. Cei care va percep acum, vizual, in spatiul D3 nu vor mai putea sa va detecteze atunci, desi nu v-ati schimbat localizarea geografica. Ar insemna ca ati inceput sa vibrati dincolo de gama lor de perceptie, intr-o gama simultana a existentei avand o “tonaliate” specifica unei stari spatiu superioare sub aspect dimensional.
O referire la dimensiuni superioare nu este o referire la experiente aflate dincolo de locatia voastra fizica. Datorita tiparului de interferenta polarizat al corpului voi reprezentati suma tuturor experientelor dimensionale, care sunt focalizate prin voi in acea “cuta” specifica din matrice. Literalmente, in voi exista toate posibilitatile ca potential, sunteti Inceputul si sfarsitul, alfa si omega, primul si ultimul. Prin “tensionarea” intentionata a tesaturii noastre timp-spatiu, in sensul unei frecvente crescute a corpului sunt create si experimentate realitati alternative.
Trupul reprezinta templul care face posibila INVIEREA. Corpul este acela prin care sufletul nostru isi poate exprima intelepciunea dobandita, ca experienta a vietii. Invierea este accesul constient la urmatoarea zona de experiente, in directie ascendenta, incepand din prezent.
Toate tiparele energiei vietii din corpul fizic sunt in stare de calm-echilibrate, deoarece fiecare aspect al credintei, emotiilor, gandurilor si sentimentelor intra in armonie cu noul punct de referinta. Energia de referinta este cea a iubirii si a compasiunii – cea mai pura expresie care poate fi generata si sustinuta in interiorul fiecarei celule a corpului .
Frecventele iubirii nu sunt limitate de dimensionalitate sau de timp. Obiectul INVIERII il constituie o noua expresie a energiei iubirii. Acesta a fost darul lui Iisus Christos, ilustrarea vie a instrumentului care este experienta vietii, folosit ca o punte ce leaga experienta tridimensionala caracterizata de frecventa joasa si magnetism intens, cu experienta optimizata a frecventei inalte si unui magnetism redus.
INVIEREA si INALTAREA care urmeaza acestuia, reprezinta scopul experientei vietii noastre. Noi atragem in viata noastra acele experiente care ne dau intelepciunea necesara, pentru a putea sa ne “acordam” la schimbarea prin care va trece Pamantul. Ca fiinte inviate, suntem in rezonanta (conectate) cu energia (intelpciunea) structurilor retea D4, dar inca mai exprimam in contextul lumii D3. Ne exprimam ca fiinte “de nivel foarte inalt” si nu putem fi atinsi de cei care nu au progresat in urma unei experiente similare.
Inainte de momentul Invierii colective, unor oameni li se va da oportunitatea de a experimenta mai devreme procesul de Inviere posibil cu cateva zile inainte de Trecerea efectiva a Pamantului si omenirii de pe Pamant la noua era.
INALTAREA la cer este inceputul unei noi experiente, pentru aceia care au iubit atat de mult Pamantul si oamenii de pe Pamant, incat si-au dedicat multe incercari desfasurarii acestui ciclu al constiintei.
Samanta straveche a oportunitatii

Nu veti mai indura durerile mortii: ci, cand voi veni EU, in glorie, veti trece intr-o clipa de la starea de muritor, la nemurire; si, atunci, veti fi binecuvanati, in Imparatia Tatalui Meu. (Cartea mortilor – NEPHI 28:2)
Discutiile despre experienta Punctului Zero pe care o vom avea, ar fi incompleta daca nu am vorbi si despre acel OM, a carui viata, prin menirea ei, ne-a demonstrat posibilitatea manifestarii celui mai mare potential al vietii de care dispunem. Prin memoria vie a unui OM, ni s-a reamintit ce inseamna sa ne activam complet codurile genetice si sa facem aceasta prin propria alegere referitoare la modul in care ne traim viata. 
O Persoana – IISUS – si-a reamintit si, datorita acestui fapt, ni s-a oferit un punct de referinta, un model, care sa ne readuca in minte marile posibilitati de care dispunem.
Prin INVIERE, EL a oferit, totodata, modelul unui proces pe care il poate experimenta fiecare om – fiecare avand aceasta oportunitate in aceasta viata, si anume cea a Invierii.
EL a demonstrat, prin viata sa, ca nu poseda nimic in plus fata de oricare alt om, exceptie facand faptul ca era constient de natura Sa si de potentialul pe care il avea, precum si credinta Sa in acestea. Folosind doua insttrumente foarte puternice de care dispune fiecare om – barbat sau femeie – EL a putut sa realizeze schimbari in propria fiinta, in lumea din jurul Sau si, in cele din urma, sa transceada limitarile aparente ale acestei lumi. Aceste instrumente sunt: darul “Alegerii” si darul “Liberului Arbitru”
In memoria oamenilor din vechime a fost intiparita credinta ca Iisus a murit pentru “pacatele” omenirii. Suntem invatati ca, printr-un proces tainic, cunoscut doar de putini oameni, moartea pe cruce a acestui Om a avut rolul unui sacrificiu in folosul omenirii si ca, datorita sacrificiului Sau, intreaga omenire are acum ocazia de a merge pe drumul deschis de EL, ca fiinte mantuite.

In aceasta consta baza misticismului si cheia pentru intelegerea relevantei pe care o are darul LUI, in lumina experientei Punctului Zero, pe care o va avea Pamantul. 

Iisus nu a murit pentru pacatele Pamantului sau ale oamenilor de pe Pamant. IISUS NU A MURIT. Prin moarte mesajul Sau s-ar fi pierdut. Iisus a intiparit in constiinte intelepciunea renasterii prin INVIERE – un mesaj foarte diferit de cel al mortii. Totusi cei din vremea sa, care nu cunosteau sau nu intelegeau acest proces, au avut impresia ca a fost o moarte – urmata de un proces invers mortii.

Iisus a demonstrat ca, prin Alegerea Sa de a trai intr-un anumit fel si prin Liberului Sau Arbitru de a-si urma alegerea, a devenit o stare de constiinta, in cadrul careia a depasit boala si moartea. EL a demonstrat, in prezenta altora, ca nici o experienta nu-i poate lua darul vietii, unui om care a ales sa onoreze pe deplin acest dar. A face acest lucru inseamna sa dam deplina putere posibilitatilor pe care le avem in calitate de oameni.

Prin executia Sa, Iisus a demonstrat ca nu exista moarte, ci doar o schimbare a modului de manifestare, un fenomen pe care un fizician din zilele noastre l-ar numi « o schimbare de stare » El ne-a reamintit ca natura noastra reala este cea de « ingeri » ai luminii.
Darul pe care Iisus l-a oferit acestei lumi a fost acela de a intipari ferm starea Sa de constiinta in matricea constiintei tuturor oamenilor din acea vreme, precum si a generatiilor care urmau sa vina.
Prin folosirea Alegerii si a Liberului Arbitru, in modul cum El si-a trait viata, Iisus a demonstrat ca rezonanta cu oricare dintre aceste retele este nu doar posibila, dar si acceptabila. El a trait o viata omeneasca, pentru ca aceasta sa fie un jalon pe drumul unei deveniri catre a fi un om cu puteri depline.

Iisus a demonstrat, in plus, ca nu exista vreo judecata – venita din partea Creatiei in sine – impotriva vreunui om, pentru actiuni rezultate din utilizarea Alegerii si a Liberului arbitru. Nu exista o zi in care greutatea “pacatelor” il va impiedica pe vreun om sa ajunga la o forma superioara de manifestare adica in “rai”

Prin exemplul Sau viu si invataturile Sale vii, Iisus a creat un punct de referina pentru fiecare om, sub forma unui “memento”, referitor la posibilitatile de exprimare cuprinse intr-o viata. Darul Sau a fost un mesaj al sperantei, al readucerii aminte si al iubirii datatoare de putere.
Fiecare fiinta umana care traieste in interiorul “invelisului” construit de campul magnetic al Pamantului, in vremea Trecerii, va experimenta procesul translatiei dimensionale – numita, in termeni biblici, INVIERE sau INALTARE. Toti vom putea sa alegem cum sa traim acest proces: intr-un mod constient sau inconstient, treji sau adormiti.

Acesta a fost mesajul pe care CHRISTOS l-a adus lumii acesteia si odata cu mesajul, EL a adus si instrumentele INVIERII si INALTARII, traite constient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu