vineri, 5 martie 2010

COPIII NOULUI VIS

Interviu cu Drunvalo Melchizedek

de Diane Cooper
Traducere de Mariana Straut © http://www.lucratorul-in-lumina.com/

Diane: Asadar, Drunvalo... cine sunt acesti “Copii ai Noului Vis” despre care esti atât de entuziasmat?
Drunvalo: Exisa trei tipuri de copii care se nasc in prezent, pe care am reusit sa-i identific:
· Primii sunt numiti „Copiii supra-paranormali din China”
· Al doilea tip sunt „Copiii Indigo”
· Al treilea sunt „Copiii SIDA”

Despre primii, Copiii supra-paranormali din China, am vorbit si la seminariile „Floarea Vietii”. Daca va aduceti aminte, primul a fost descoperit in anul 1984 – un copil cu capacitati paranormale care depasea orice imaginatie. Cercetatorii au aplicat toate testele posibile, iar el a avut de fiecare data o corectitudine de 100%. Puteai intoarce carti de joc intr-o alta camera, insa asta nu conta – copiii stiau perfect despre ce carte este vorba.
Prin urmare, revista Omni a mers in China si a scris un articol despre acea descoperire. Ei au gasit mai multi copii deosebiti. Atunci când au mers, in 1984, au presupus ca este vorba despre o farsa, astfel incât au facut experimente cum ar fi: au pus 100 de copii intr-o camera, au luat o carte si au rupt la intâmplare o pagina din ea. Apoi au mototolit-o si au tinut-o strâns in pumn. Copiii au putut citi fiecare cuvânt de pe pagina. S-au facut teste peste teste, iar raspunsul a fost fara cusur. Astfel de copii nu se gasesc numai in China. Ei s-au raspândit in toata lumea. Am vorbit personal cu parintii lor care ma intreaba: „Ce ma fac? Am un copil care stie totul”.
Lee Carroll ii numeste pe copiii care se nasc aici, in SUA, „Copii Indigo”. Personal, consider ca cele doua grupuri vin din aceeasi sursa, insa, nu stiu cu siguranta acest lucru. S-ar parea ca exista doua grupuri separate – cei incredibil de paranormali si cei incredibil de uimitori. Cel mai interesat este al treilea tip de copii – „Copiii SIDA”. Acum 10-11 ani, in SUA, s-a nascut un copil cu SIDA: L-au testat la nastere si apoi la sase luni, iar rezultatul a fost pozitiv. L-au testat un an mai târziu, iar rezultatul a fost, din nou, pozitiv. Apoi nu l-au mai testat pâna la vârsta de 6 ani si ceea ce a fost incredibil era ca acest test arata ca era complet vindecat de SIDA! De fapt, nu exista nici o urma ca ar fi avut vreodata SIDA sau HIV sau orice altceva!
A fost dus la Universitatea din Los Angeles, California, sa vada ce s-a petrecut si acele teste au aratat ca el nu avea ADN uman normal. In ADN-ul uman noi avem 4 acizi nucleici care se combina in seturi de câte 3 producând 64 de modele diferite numite spirale. ADN-ul uman are peste tot in lume 20 dintre aceste spirale in functiune si restul nu sunt in functiune, exceptând 3 care sunt coduri de pornire si de oprire - foarte asemanator cu un calculator. Stiinta intotdeauna spune ca cele care nu sunt in functiune sunt programe vechi din trecutul nostru. Eu le-am vazut intotdeauna drept programe de aplicatii pe calculator.
Oricum… acest baiat avea 24 spirale activate – cu 4 mai multe decât orice fiinta umana. Apoi ei au testat acest copil sa vada cât de puternic este sistemul lui imunitar. Au luat o doza letala de SIDA intr-un vas petri (vas de laborator) si l-au amestecat cu câteva celule de-ale lui, iar acestea au ramas complet neafectate. Au inceput sa mareasca doza de mortalitate a compozitiei si in cele din urma au ajuns la de 3.000 de ori ceea ce era necesar unei fiinte umane sa poata fi infectata, iar celulele lui au continuat sa ramâna complet sanatoase. Apoi ei au inceput sa ii testeze sângele cu alte lucruri cum ar fi cancerul si au descoperit ca acest copil era imun la orice! Apoi ei au gasit un alt copil cu aceste codoane in functiune – apoi tot mai multi – apoi 10.000, 100.000, un milion ca ei si, de aici, Universitatea din Los Angeles, California, urmarind in toata lumea testarea ADN, au estimat ca 1% din populatia lumii detine acest nou ADN.
Aceasta inseamna aproximativ 60 de milioane de oameni care nu sunt umani dupa vechile criterii.
Diane: Aceasta activare a codonului este gasita doar la nou-nascuti?
Drunvalo: Ei bine, majoritatea sunt copii, insa acum au gasit si adulti – la fel ca in teoria celei de-a o suta una maimute. Acum tot felul de oameni incep sa fie afectati de el si se raspândeste repede. Amintiti-va, a inceput doar in urma cu 5 ani, când aproape nimeni nu avea, iar acum se raspândeste ca o boala. Este ca o izbucnire si acesta este doar inceputul.
Un alt aspect interesant este noua carte intitulata „Spargând Codul Bibliei”, care a fost realizata prin filtrarea Capitolului Evrei din Biblie printr-un program de calculator specializat. Daca deschideti la pagina 164 a acestei carti veti vedea unde au pus cercetatorii cuvântul „SIDA” in program sa vada ce se va intâmpla. Când au facut aceasta, programul de traducere a introdus cuvinte ca „HIV”, „in sânge”, „sistem imunitar”, „moarte” – toate lucrurile care credeti ca ar fi in jurul cuvântului SIDA, dar jos, intr-un colt, era propozitia pe care ei n-au inteles-o si care spunea: „sfârsitul bolii” si asta cred eu ca se intâmpla aici.
Stiinta a declarat ca aici sunt atât de multi oameni care incep sa-si arate acest nou ADN strain, incât ei cred ca isi face aparitia o noua rasa umana pe Pamânt si se pare ca una care nu se poate imbolnavi. Iata ceea ce este incredibil – ei cred ca este un raspuns emotional special al corpului mental – o unda ce provine din afara corpului este cauza mutatiei ADN intr-o anumita directie. Am stat de vorba cu Gregg Braden care a fost primul care a scris despre toate astea si ceea ce credem noi este ca exista 3 parti ale fenomenului. Prima parte este mintea care vede Unitatea. Vede Floarea Vietii. Vede totul interconectat in toate felurile. Nu vede nimic separat.
Si partea a doua este a fi centrat in inima – sa fii Iubitor.
Si a treia parte este sa pasesti in afara polaritatii – sa nu mai judeci lumea. Atâta timp cât noi judecam lumea ca buna sau rea, suntem in interiorul polaritatii si ramânem in starea de invinsi. Cred ca acesti oameni (cu noul ADN), care au pasit in vreun fel in afara judecatilor, se afla intr-o stare in care ei vad totul ca fiind una si simtind Iubire.
Orice fac ei produce o unda care, vazuta pe calculator, seamana foarte mult cu molecula ADN. Asa ca cercetatorii cred ca prin exprimarea vietii lor acesti oameni cartografiaza cu ADN-ul – rezonând cu acesta – si schimba aceste spirale, devenind astfel imuni la boala.
Ceea ce ei nu stiu si aceasta este ceea ce spun o multime de cercetari ca este o intâmplare este ca poate ca sunt imuni, dar mai este si altceva? Ar putea sa fie nemuritori, cine stie. Poate sunt alte caracteristici la care nici n-am visat. Adesea ma intreb daca sunt conectati intre ei? Ar putea exista vreo forma de conectare telepatica care functioneaza?
Diane: Ai intâlnit vreunul din acesti oameni? Se poate ajunge la ei?
Drunvalo: Ei bine, am stiut de lucrul acesta de mai bine de doi ani si am urmat personal aceasta cale si cred ca ne indreptam spre ceea ce fac ei. M-am dus in merkabah si mi-am rugat subconstientul sa-mi modifice codoanele in acelasi mod si de când am inceput sa fac asta de mai mult de doi ani, n-am mai putut sa ma imbolnavesc. Nu stiu daca am reusit sa le schimb sau nu. Cred ca unicul mod de a afla este de a-mi face un test ADN.
Oricum, am fost expus la tot felul de lucruri si când cineva se imbolnavea, ma apropiam intentionat de ei si incercam sa ma imbolnavesc si eu. Am incercat sa ma imbolnavesc si n-am reusit. Simteam ca este ceva, insa dura cam o ora si apoi disparea.
Ceea ce este interesant este ca aproape nici un nou ADN din acesta nu s-a gasit la copiii super-paranormali din China – aproape zero. S-au gasit, oricum, in Rusia si in SUA. Aici se pare sa fie enorm de multi si daca e adevarat ceea ce credem - este un raspuns specific care apare unde multi oameni din New Age au aceasta tendinta.
Diane: Crezi ca acesti oameni creeaza schimbarea ADN-ului in mod inconstient?
Drunvalo: Cred ca cineva a creat calea – un copil a facut asta undeva. Apoi a introdus-o in retea si acum se afla in subconstientul Pamântului si este accesibil oricui. Odata ce s-a intâmplat asta cred ca in vreun fel altcineva s-a conectat la ea la un nivel subconstient in meditatie si rugaciune si a realizat mutatia. O noua rasa se naste acum si este unul dintre fenomenele cele mai remarcabile din istoria planetei! Este incredibil pentru ca se pare ca nimeni n-a stiut de asta pâna acum!
Diane: Ei, bine, tu esti primul pe care l-am auzit pâna acum vorbind despre asta.
Drunvalo: Ei bine, am avut dovada asta de aproape doi ani si n-am spus nimic pâna acum, deoarece am vrut sa fiu sigur ca este real. In cartea numita „Copiii indigo” s-au facut cercetari mai ample asupra acestor copii. Exista site-uri unde va puteti adresa ca parinti si unde va vor intervieva despre ce se intâmpla exact cu copilul vostru. Asa cum am mai spus, acesti copii stiu exact ce simtiti si ce gânditi. Nu puteti ascunde nimic de ei. Este cu adevarat uimitor! Eu vad asta ca un fenomen asemanator celui din ET atâta doar ca ei nu vin dintr-o nava spatiala, ci vin in forma spirituala, intervenind personal in ciclului evolutiv al Pamântului alaturi de noi.
Adeseori m-am gândit ca atunci când spiritele se incarneaza in partea dreapta a planetei – Japonia, China si Tibet de exemplu, ei preiau caracteristicile psihice ale acelor oameni, iar daca se incarneaza in partea vestica - partea logica (de exemplu, caracteristicile fizice) – atunci ADN-ul trebuie sa se schimbe. Dar aceasta este doar o speculatie a mea. Doar asist la ceea ce se intâmpla si incerc sa inteleg ce a intervenit.
In lucrarile pe care am de gând sa le scriu, vreau sa adun la un loc tot ceea ce am aflat si sa invat oamenii cum sa procedeze in sensul acesta si sa faca schimbarea. Cred ca stiu – sau sunt foarte aproape.
Diane: Si asta are de-a face cu a intra intr-o anumita stare de constienta?
Drunvalo: Da, o stare foarte speciala de constienta produce o schimbare in ADN-ul vostru – si cred ca acesta este doar inceputul a mult mai mult decât atât. Faptul ca acesta poate fi sfârsitul tuturor bolilor este doar o particica a intregii panorame.
Diane: Cum va afecta aceasta lucrare si descoperire activarea ADN-ului care pare sa apara pe neasteptate peste tot?
Drunvalo: Pai, daca iti cunosti corpul eteric si stii cum lucreaza energiile psihice si intelegi conexiunea subconstientului cu intreaga viata de pe planeta, atunci poti sa intri si sa-ti rogi subconstientul. Subconstientul tau stie exact care codoane le-au schimbat acei copii si daca ceri ca aceste lucruri sa se intâmple in corpul tau eteric si in prezenta lui Dumnezeu, aceasta se poate intâmpla.
Asta cere de asemenea renuntarea la polaritate – a nu mai gândi in termeni de bine si rau, insa vazând ansamblul si completarea si perfectiunea vietii. Este un raspuns clar al mintii, corpului emotional si fizic. Raspunsul corpului fizic este dat in masura in care el nu are cunostinta de bine si rau, insa vede ca exista un tel mai inalt in spatele lor. Noi toti stim asta – toata lumea de la Isus la Krishna la Sai Baba a vorbit despre asta de multa vreme, dar este prima data de când am devenit constient unde se schimba ceva in lumea inconjuratoare. ADN-ul oamenilor se schimba cu adevarat. Am fost multi dintre noi care am discutat despre asta – dar nimic n-a putut fi dovedit stiintific. Acum se poate vedea si exista si dovezi.
Diane: Deci, daca asa stau lucrurile, ce semnificatie are atunci pentru vietile noastre de zi cu zi?
Drunvalo: Cred ca avem cu totii posibilitatea de a alege daca vom urma sau nu acest model organizat de copii. Este scris: „copiii ne vor arata calea”. Daca dorim si avem incredere in acesti copii, cum am eu, unul din efecte este imunitatea la boala.
Diane: Suntem multi dintre cei care alegem nemurirea. Oricum, unii oameni vor spune ca a fi imun la boala inseamna a rasturna ciclul vietii si al mortii care se presupune ca ar pastra un anume echilibru al planetei. Ce ai de spus in legatura cu asta?
Drunvalo: Ei bine, n-am sa judec pe nimeni. Aceasta se intâmpla si daca este pe cale de a rasturna ciclul si probabil ca o va face in vreun fel – tot ceea ce apare in viata are un motiv si un scop. Poate ca acesti oameni care nu se mai imbolnavesc – poate ca nici nu vor muri vreodata si constiintele lor sunt atât de aliniate telului initial al Pamântului, ca in cele din urma va insemna un Pamânt care este intreg si complet, si nu unul poluat, muribund si supraimpozitat.
Am putea trai cu usurinta cu 6 miliarde sau cu 20 de miliarde de oameni… daca… traim in alt mod. Este spatiu din belsug si atâta doar ca folosim resursele noastre in moduri in care ucidem planeta. Daca am fi ales sa traim in alte feluri, aceasta se poate schimba. Poate prin acesti oameni raspunsurile pot sa se iveasca. Pentru ca daca cineva merge spre starea de imunitate la boala este o indicatie puternica ca, intr-un fel, se afla in perfecta armonie cu viata.
Putem compara acest proces cu mutatiile bacteriilor si virusilor. Noi le atacam sistemele lor cu poluanti, cum ar fi penicilina de exemplu, si ii ucide pe toti cu exceptia câtorva. Acei câtiva devin puternici. Ceea ce se intâmpla acum este ca aceste bacterii ajung din nou in locul unde sunt imune la otrava pe care le-o dam. Si n-am facut noi oare acelasi lucru?
Se petrec in noi mutatii pâna la punctul in care nu mai suntem afectati de poluare sau virusi sau boala. Si stiti ca este un alt lucru care s-a intâmplat anul trecut – SIDA a ajuns undeva la 47% - cel mai mare numar pentru o singura boala din istoria lumii. Cred ca asta este in directa legatura cu ceea ce discutam noi acum.
Diane: Este extraordinar!
Drunvalo: Da, asa este. Las doar Pamântul sa imi arate incotro s-o iau. Desigur, e important sa ne cunoastem corpurile eterice si sa stim cum sa le utilizam, dar copiii economisesc cu mare grija – veniti pe acest drum – si vedeti unde duce.
Diane: Deci aceasta este lucrarea asupra careia te concentrezi acum?
Drunvalo: Da. Voi aduna tot ce am aflat in ultimii doi ani din cercetarile mele si lucrul cu Pamânt/Cer, intr-un raspuns simplu prin care oricine poate ajunge in locul pe care l-au accesat copiii. Voi face tot ce pot mai bine!

Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu